Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Olaiva: super darbelis ir dar taip extra iskeptas, nuostabu kaip visada!

LinosLinelio pirstines ir salikas - na super, tikrai labai labai graziai ziurisi, 10balu! keista, kad nesiltos. pameginkit mezgt is alpakos kitakart biggrin.gif

ir kiti darbeliai smagus, saunuolytes, kad darbuojates, o ne kirmijat pries telikus isdribe.
Atsakyti
Labukas, merginos 4u.gif

na ir pavarėt čia už tėvynę - ir darbais, ir plepėsiais doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kol perskaičiau, tai ir komentuot jau nėra prasmės ...

Darbeja, tavo bandymų rezultatas superinis - labai liuks karvytė gavosi thumbup.gif
Sushi, geras pirmas blynas, kuo toliau - tuo bus geriau, tik reik dirbt dirbt dirbt ...
Ristina, jau kišenėtas turbūt užsimerkus varo drinks_cheers.gif , tik man būtų gaila mašiniuko tiems siūlams - ar ne per stori g.gif

Olaivai tai kaip lydekai paliepus - jai panorėjus, bac ir yra buriukės thumbup.gif thumbup.gif , o jau mergytė tai be žodžių ... wub.gif

linaslinelis, kaip penkmečio planui gal ir mažoka g.gif g.gif , bet vien už pirštines 4u.gif 4u.gif

Daivuliau, šita korta koriuko smulkaus , apatinis raščiukas smile.gif

Dėl bandinukų - pradėjau ir aš, bet iš kur to laiko gaut, nes tų kortų irgi visokių prisipirkau, prisidariau ...

O reglanas man vis dar galvos skausmas doh.gif blush2.gif numezgiau tuniką, tai dabas laukiu kol gaus ir pasakys gerai ar ne blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Teks megztis bandinukus rolleyes.gif

Teksrenos siūlas nėra storas. Tik, kad labai jau nevalytas unsure.gif

Linelio pirštinės, tai labai gražios bigsmile.gif
bet net nesidomiu tokių daikčiukų mezgimu. Man šąla letenėlės su megztom pirštinėm blush2.gif nebent iš alpakos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 12 19, 22:47)
pas mane be nuolaidos pigiau hihihi.gif kazkodel cia tie super duper prabangus merino goldai kainuoja net 6.50 ax.gif

O kokioje čia vietoje tokios draugiškos kainos? smile.gif
Atsakyti
Dulkėt tai visi siūlai dulka drinks_cheers.gif , mezgiau anądien iš lino tokį gabalą per visą mašiną pločio ir 2 metrų ilgio, 1600 eilių, tuo koriuku, kur Daivulis kortą įdėjus, tai tiek pridulkėjo ir mašina ir viskas aplink, kad net baisu blink.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 12 19, 18:50)
Aš tai vsio, perdegiau su tuo mezgimu. Tiek daug visko noriu, kad per penkis gyvenimus nesunešiočiau, jama nervas, erzelis, atrodo sprogsiu tuoj nuo visų neįgyvendintų norų. Reikia biški savaitei kokiai duot baną mezgimui, gal norai susipaprastins..

labai gerai pasakyta, as net miegot negaliu, guliu ir fantazuoju apie mezgima (maniskiui noretusi, kad apie ka kita fantazuociau, bet...)... lotuliukas.gif
ir dar labai pikta, kad kai pirkau masina, per mazai pagalvojus buvau, ko is tikruju noriu, o ta tetule pardaveja dar turejo kazkoki passap'a plonais siulais mezganti, reikejo ta ir imt. jau kaip svaigstu plonyciu plonyciu mezgtukeliu, bet su savo kuvalda tokiu negaliu mezgt schmoll.gif gal man ja parduot ir nusipirkt fine gauge, bet ziu vel bus - turesiu ploniem siulam, tai noresis storesniem, cia jau kaip vyram buna - vedes plonule, nori putlesnes ir atvirksciai.

Rastelis ravelry atrodo bus megztas taip: 5 adatos mezga kiekviena eile ir 3 adatos - kas antra, kur i viena puse tuck, o atgal - ismezga, korta gali but kazkas tokio:
ooooo...ooooo...ooooo...ooooo
ooooooooooooooooooooooooo
ooooo...ooooo...ooooo...ooooo
ooooooooooooooooooooooooo

Arba kitas variantas - gaila ten nera istempto mezginio - gali but riberinis - full needle rib variacija, kai viena adatine daro tuck i viena puse.
Gaila neturiu laiko isbandyt, bet nieko ten stebuklingo tikrai nera.

Beje, ravelry galima paklaust autores, gal atsakys?
Atsakyti
Jautiena, o kokia tavoji dabar ?
Atsakyti
kisenes vietose clap.gif clap.gif
ryt kaklo rastavimas ir vsio wub.gif
Atsakyti
Olaiva, visai į neviltį jau varai doh.gif su tokiais tempais - tai jau ryt bus vaizdų thumbup.gif
Atsakyti
Brother kh-881 - standartine 4.5mm tarp adatu.

L@imužė: gerai taviskis raglanas atrodo ant makeno, idomu kaip apsivikus, bet man regis viskas bus OK.

Laukiam naujo, pribloskiancio Olaivos pasirodymo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 19 gruodžio 2012 - 23:25
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 19, 23:23)
Olaiva, visai į neviltį jau varai  doh.gif  su tokiais tempais - tai jau ryt bus vaizdų  thumbup.gif

many kazkoks mezgimo gnomas apsigyveno.tai naudojuosi juo,nes nezinia,kada isleks kitur biggrin.gif
Atsakyti
Ai, tai panašiai kaip daugumos čia mūs, kas broliukus turi, nors ir kitos irgi skaitosi 5 klasės jos. Bet žinok pagrindine jos vistiek einamiausios ... Nusipirkau 3 klasės storamezgę, tai vis nerandu laiko dorai prisėst prie jos, nes mažai kam reik tokių storų mezginių ... o plonamezgį broliuką man atrodo Merisier pardavinėjo g.gif

o dėl reglano - tai vat ir nežinau kaip bus apsivilkus, nes manekenė biškį ne tų išmatavimų, o ir vistiek ant gyvo žmogaus viskas kitaip ...

Pradedu jau ir aš tų kišenių norėt, nors po namus panešiot būtų gerai apsivilkt ( nu kišenės tai gėris ) , bet nedašunta man tos kišenės dar įleistinės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@imužė: 19 gruodžio 2012 - 23:29