Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Klausykit, kokia čia korta megzta g.gif aišku, kad Tuck, bet kokia tai galėtų būti? g.gif
http://www.ravelry.c...ja76/pullover-4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 19 gruodžio 2012 - 21:27
Notes

Wolle Sidney
Mouliné Kone Effekt Schoeller
NM 36/2
900m/ 50g
100% Merino
4-fach (=> 450m/ 100g)
320 g
Tuck-Muster
PL 5**
Bündchen: HB PL 2, VB PL 3

ir susiuta is blogos puses. nes siaip tuckai siunasi ten kur blogos akys (ten geroji puse). tai cia gaunas kad is blogos siuvo, nes geros akys
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2012 12 19, 21:26)
Klausykit, kokia čia korta megzta  g.gif aišku, kad Tuck, bet kokia tai galėtų būti?  g.gif
http://www.ravelry.c...ja76/pullover-4

kadangi dabar mezgu Nr. 7 korta sali mamai, tai man labai panasu i tuos tris stulpelius, o kitur lygus stulpelis.
Atsakyti
bet jus supraskit kad kortu numeriai visur skiriasi. geriausia tada jau pacia korta fotkint ir rodyt, nes kitaip tai ...... mano nr 7 gal kitokia. juk tu rinkiniu n+k prileista buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 12 19, 21:32)
bet jus supraskit kad kortu numeriai visur skiriasi. geriausia tada jau pacia korta fotkint ir rodyt, nes kitaip tai ...... mano nr 7 gal kitokia. juk tu rinkiniu n+k prileista buvo ax.gif

doh.gif nelabai as cia susigaudau. Soriukas. Na tas stulpelis man panasus i sia perfokorta, o kitas stulpelis lygus. Zinoma gal klystu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivuliau: 19 gruodžio 2012 - 21:36
Bet tai kaip atrodo tas Tuck Muster? g.gif

Tarkim, koriukas, tai matosi tokie kaip "kaladukai" per perfokortą, o kaip tas Muster? g.gif stulpeliai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 19 gruodžio 2012 - 21:37
Tuck Muster yra tiesiog parasyta kad megzta tuck. o kortos ji neatskleidzia. gali but kad ne korta o kompiuterinis variantas
Atsakyti
as perfokortose nesigaudau visai schmoll.gif savo rastu knygoj nieko panasaus neradau
Atsakyti
Prie mašinos nebuvo nei vienos kortos doh.gif tad susipirkau kažkokį kratinį. Visų skaičiai skirtingi. Tik pagal vaizdą dar galima šį tą atkapstyti.

Geras raštas būtų vyriškams megzteliui. Reikia atiduoti duoklę savo šeimos vyrams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2012 12 19, 22:30)
Prie mašinos nebuvo nei vienos kortos  doh.gif tad susipirkau kažkokį kratinį. Visų skaičiai skirtingi. Tik pagal vaizdą dar galima šį tą atkapstyti.

Geras raštas būtų vyriškams megzteliui. Reikia atiduoti duoklę savo šeimos vyrams  biggrin.gif

tai prasimegzk bandinukus visu,susinumeruok ir bus tvarka wink.gif
as jau pradejusi kelias taip cool.gif

duokle vyrams? kokiems vyrams g.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 12 19, 17:58)
Blin, nerodo foto, einu paskaitysiu ką pamiršau doh.gif
user posted image

Super 4u.gif

Merginos, kas su Merino Gold draugaujate, užtikau, kad VCUP Vilniuje Verpaluose su 30 % nuolaida nuo 9.50 Ir dar keliems brangesniems siuliūkams nuolaidos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelnute: 19 gruodžio 2012 - 22:40
pas mane be nuolaidos pigiau hihihi.gif kazkodel cia tie super duper prabangus merino goldai kainuoja net 6.50 ax.gif
Atsakyti