Klausykit, kokia čia korta megzta aišku, kad Tuck, bet kokia tai galėtų būti?
http://www.ravelry.c...ja76/pullover-4
Notes
Wolle Sidney
Mouliné Kone Effekt Schoeller
NM 36/2
900m/ 50g
100% Merino
4-fach (=> 450m/ 100g)
320 g
Tuck-Muster
PL 5**
Bündchen: HB PL 2, VB PL 3
ir susiuta is blogos puses. nes siaip tuckai siunasi ten kur blogos akys (ten geroji puse). tai cia gaunas kad is blogos siuvo, nes geros akys
Wolle Sidney
Mouliné Kone Effekt Schoeller
NM 36/2
900m/ 50g
100% Merino
4-fach (=> 450m/ 100g)
320 g
Tuck-Muster
PL 5**
Bündchen: HB PL 2, VB PL 3
ir susiuta is blogos puses. nes siaip tuckai siunasi ten kur blogos akys (ten geroji puse). tai cia gaunas kad is blogos siuvo, nes geros akys
QUOTE(Ristina @ 2012 12 19, 21:26)
Klausykit, kokia čia korta megzta aišku, kad Tuck, bet kokia tai galėtų būti?
kadangi dabar mezgu Nr. 7 korta sali mamai, tai man labai panasu i tuos tris stulpelius, o kitur lygus stulpelis.
bet jus supraskit kad kortu numeriai visur skiriasi. geriausia tada jau pacia korta fotkint ir rodyt, nes kitaip tai ...... mano nr 7 gal kitokia. juk tu rinkiniu n+k prileista buvo
QUOTE(Freke @ 2012 12 19, 21:32)
bet jus supraskit kad kortu numeriai visur skiriasi. geriausia tada jau pacia korta fotkint ir rodyt, nes kitaip tai ...... mano nr 7 gal kitokia. juk tu rinkiniu n+k prileista buvo
nelabai as cia susigaudau. Soriukas. Na tas stulpelis man panasus i sia perfokorta, o kitas stulpelis lygus. Zinoma gal klystu.
Bet tai kaip atrodo tas Tuck Muster?
Tarkim, koriukas, tai matosi tokie kaip "kaladukai" per perfokortą, o kaip tas Muster? stulpeliai?
Tarkim, koriukas, tai matosi tokie kaip "kaladukai" per perfokortą, o kaip tas Muster? stulpeliai?
Tuck Muster yra tiesiog parasyta kad megzta tuck. o kortos ji neatskleidzia. gali but kad ne korta o kompiuterinis variantas
as perfokortose nesigaudau visai savo rastu knygoj nieko panasaus neradau
Prie mašinos nebuvo nei vienos kortos tad susipirkau kažkokį kratinį. Visų skaičiai skirtingi. Tik pagal vaizdą dar galima šį tą atkapstyti.
Geras raštas būtų vyriškams megzteliui. Reikia atiduoti duoklę savo šeimos vyrams
Geras raštas būtų vyriškams megzteliui. Reikia atiduoti duoklę savo šeimos vyrams
QUOTE(Ristina @ 2012 12 19, 22:30)
Prie mašinos nebuvo nei vienos kortos tad susipirkau kažkokį kratinį. Visų skaičiai skirtingi. Tik pagal vaizdą dar galima šį tą atkapstyti.
tai prasimegzk bandinukus visu,susinumeruok ir bus tvarka
as jau pradejusi kelias taip
duokle vyrams? kokiems vyrams
QUOTE(linaslinelis @ 2012 12 19, 17:58)
Blin, nerodo foto, einu paskaitysiu ką pamiršau
Super
Merginos, kas su Merino Gold draugaujate, užtikau, kad VCUP Vilniuje Verpaluose su 30 % nuolaida nuo 9.50 Ir dar keliems brangesniems siuliūkams nuolaidos.
pas mane be nuolaidos pigiau kazkodel cia tie super duper prabangus merino goldai kainuoja net 6.50