Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

QUOTE(Olaiva @ 2012 12 19, 12:36)
nu va,buriukės smile.gif
[size=1]mezgiau taip:
priekis:
riberiu atnara 1g1b
49,0,49
24 eiles...
Vau... bigsmile.gif
O sakykit, man neišmanėlei - ką turite omenyje šituo skaičių surašymu: 49, 0, 49... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2012 12 19, 13:05)
Vau...  bigsmile.gif
O sakykit, man neišmanėlei - ką turite omenyje šituo skaičių surašymu: 49, 0, 49...  blush2.gif

ant adatines darbingos adatos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 19, 05:09)
ant adatines darbingos adatos wink.gif
O nulis per vidurį ką reiškia?.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2012 12 19, 13:36)
O nulis per vidurį ką reiškia?..  blush2.gif

o pas tave ant adatines nera juostos su skaiciukais? per centra nulis,o paskui i viena puse 49 ir i kita 49 adatas istraukiu ir ant ju mezgini pradedu
Atsakyti
Olaiva wub.gif ir mergytė wub.gif ir avukai thumbup.gif
Atsakyti
na, Olaiva, pasaka... ir aprasymas puikus. Aciu tau. O avytes su intarsija?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2012 12 19, 14:12)
na, Olaiva, pasaka... ir aprasymas puikus. Aciu tau. O avytes su intarsija?

4u.gif

dekui wink.gif
nea,avytes su ppd per telika isikeliau i mezgamaja ir paskui su pagrindine karieta ismezgiau jas,nes tik 2 spalvu wink.gif
Atsakyti
Olaiva, nu kaip grazu wub.gif ir uz aprasyma aciu 4u.gif
Ziuriu dauguma nemegsta rerglano... Man jis kaip tik atrodo kur kas paprasciau , nei kitos rankoves unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 12 19, 14:33)
Olaiva, nu kaip grazu  wub.gif  ir uz aprasyma aciu  4u.gif
Ziuriu dauguma nemegsta rerglano...  Man jis kaip tik atrodo kur kas paprasciau , nei kitos rankoves  unsure.gif

man jis irgi grazu,nes tarkim statytos ne visada graziai atrodo,tai tempia,tai pusle virsuj,mezgant masina.rankom man paprasciau gaunasi.bet jau jau po truputi ir masina igundu bigsmile.gif
mezgu kiseneta kazkokia,reglana darau nuo virsaus,jei pavyks,tai bus svente biggrin.gif

cia apie reglana daug info bigsmile.gif

reglanas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 19 gruodžio 2012 - 14:40
Reglaną megzt man visai patinka smile.gif tiek nuo viršaus, tiek nuo apačios. smile.gif ir pvz.,man tai pavyksta mažiau ardymo padaryt biggrin.gif nei mezgant "statytas" rankoves.
Atsakyti
Sveikos,
Nebuvau 4 dienas o jau kiek nauju darbu prikepta temeleje, dziugu, kad ji taip atsigavusi.

QUOTE(darbeja @ 2012 12 18, 09:26)
Pirmoji mano karvytė-pagalvėlė 

Jatau kokia miela, iskart privercia nusisypsoti i ja paziurejus.

QUOTE(Olaiva @ 2012 12 19, 12:36)
nu va,buriukės smile.gif

Be zodziu wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Olaiva, šaunios avelės, ir mažoji ryškiai džiaugiasi, tik fotkintis kuklinasi ax.gif
Darbėjos irgi mieli žaisliukai, nu ir susigalvojat įvairenybiųsmile.gif
Suchi nerealiai šauniai blauzdines pritaikėt, labi švelnios ir šiltos atrodo.
Ristina - liuks! Krenta tik priekyje biški siūlai neatitaikyti. Kai toks siūlas, tai ir nereikia jokių įmantrybių, ir taip šauniai atrodo.

Rodausi su savo penkmečio planu. Šaliką tai dar pavasarį numezgiau. Pirštinių niekaip per paskutinius du mėnesius nesugebėjau įveikt. Tai per didelės tai per mažos, kokius penkiskart ardžiau. Dar nesusitvarkiau su "partial knitting", tai viskas žemėn byrėjo ir per nauja mezgiau.
Pabaigti buvo principo reikalas, dabar užsimerkus nubrūžinčiau. Mažo nykščio nebarkit, tiesiog pirštinės per didelės.
Beje, dvigubos biggrin.gif Bet šaltos doh.gif

http://images108.fot...irstines-vi.jpg

Pirmos kelios eilės ant pagalbinio siūlo
Mezgiau gumytę 2x2 70akių, 70 eilių
po to 22 eiles iki nykščio lygiu raštu
Nykščiui 12 akių užmečiau kitu siūlu
Po to 48 eiles vėl lygiai raštu ir 8 eiles partial knitting kiekvienoje eilėje sumažinan po vieną akį iš abiejų pusių. Vieną dalį baigiau.
Tada užkabinau apatinės gumytės eiles ant adatinės, pagalbinį siūlą nuardžiau vėliau ir viską mezgiau kaip ir pirmą pirštinę.
Gavosi su šonine siūle.
Blin, nerodo foto, einu paskaitysiu ką pamiršau doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaslinelis: 19 gruodžio 2012 - 18:03