Su fotografavimu sunkiai graudi situacija
kad ir turiu gausiai baltų sienų, be rozečių, bet tamsu pas mane amžinai
Visos apačios, apykaklė apmegzta ripsu
Čia suknelė nieko ypatingo. Visas cinkelis spalvose ir kišenėse.
Pvz., kaip ši, tai yra ryškai per didelė makenenui tad tik šioks tosk vaizdialis.
Aprašymo, kaip ir neturu. Nes dar nesu atradusi kažkokio būdo tiksliam akių/eilių skaičiavimui. Kiekvienam rūbui skaičiuoju, matuoju atskirai.
Jei mezgu suknelė nuo apačios, tai:
numezgus iki norimo ilgio nuimu 15-20akių, toliau mezgu kas antrą eilę vis sumegzdama po akį iš abiejų pusių, iki kol lieka 50-70 akių. Tuomet uždedu, tokį kiekį akių, kokį sumažinau nuo tos vetos, kur iškart nuėmiau 15-20akių. Toliau kaip įprastai, liemuo/pažastys/kaklas. Kai pabaigiu, tuomet surenku tas akis, kurios bus kišenės vidinė pusė. Ir numezgu 70-90 eilių
QUOTE(darbeja @ 2012 12 18, 05:54)
sushi,
jei čia pirmas blynas , tai kas bus toliau???????
Laukiam sekančio patiekalo
Labai gražūs siūlai
jei čia pirmas blynas , tai kas bus toliau???????
Laukiam sekančio patiekalo
Labai gražūs siūlai
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 18, 06:06)
Aga, labai dailios blauzdines, ypac siulai Saunuole
QUOTE(Ristina @ 2012 12 18, 07:52)
Suchi blauzdinės
ir aš prie margiukų čia Teksrenos siūlai
Ačiū už komplimentus, merginos. Siūlai ir man patiko - čia irgi Teksrenos, kaip ir pas Ristiną Pamačiau parduotuvėje šalia namų ir neatsilaikiau. Tik va, atitaikyti sunku buvo, kad vienodai gautųsi abiejose spalvų pasikeitimai... ir aš prie margiukų čia Teksrenos siūlai
Ristina, o kiek tau g siūlų suėjo tokiai suknutei? Čia iš vienos babinos viskas gavosi, ar kažkaip gražiai tiesiog sujungti pavyko spalvas, pasibaigus vienai babinai/matkeliui (ar kaip čia tas daiktas lietuviškai vadinasi..?)
uzbaigiau aveliu megztinuka mirksta dabar,ju akys tik blizga per nakti isdzius ir rengsimes ryt,ziuresim,kaip atrodo
ka toliau
ka toliau
QUOTE(sushi @ 2012 12 18, 17:34)
Ristina, o kiek tau g siūlų suėjo tokiai suknutei? Čia iš vienos babinos viskas gavosi, ar kažkaip gražiai tiesiog sujungti pavyko spalvas, pasibaigus vienai babinai/matkeliui (ar kaip čia tas daiktas lietuviškai vadinasi..?)
Suvartojau gal 7 matkelius/kamuoliukus siūlo. Dydis čia gal koks L/XL Taikiau spalvas. Nelabai puikiai gavosi. Ardžiau daugybė kartų. Nugarą numezgiau kaip jau spalvinosi, o visas kitas dalis jau mezgiau taikydama spalvų perėjimus.
Bet kažin ar aš dar iš jų megsiu jau kaip dulkėjo ir mašina vis strigo
QUOTE(Ristina @ 2012 12 18, 14:30)
Suvartojau gal 7 matkelius/kamuoliukus siūlo. Dydis čia gal koks L/XL Taikiau spalvas. Nelabai puikiai gavosi. Ardžiau daugybė kartų. Nugarą numezgiau kaip jau spalvinosi, o visas kitas dalis jau mezgiau taikydama spalvų perėjimus.
Bet kažin ar aš dar iš jų megsiu jau kaip dulkėjo ir mašina vis strigo
Oho, tai Sizifo darbo turėjai... Bet kažin ar aš dar iš jų megsiu jau kaip dulkėjo ir mašina vis strigo
Aš irgi pastebėjau, kad dulka jie neblogai, bet kai nesu kitokiais jokiais dar siūlais mezgusi, tai maniau, kad čia normalu...
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 18, 22:49)
uzbaigiau aveliu megztinuka mirksta dabar,ju akys tik blizga per nakti isdzius ir rengsimes ryt,ziuresim,kaip atrodo
ka toliau
ka toliau
jau?
prasom ant podiumo... o tai kokio dydzio tas megztinukas, kad taip zaibiskai?
QUOTE(pra @ 2012 12 19, 08:58)
jau?
4 metuku moteriskutei
tuoj pasikavinam ir papozuosim,isdziuves jau dar kelias akis imontuoju avelems,nes ziuriu,kad kai kurios zlibos
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 19, 12:03)
4 metuku moteriskutei
tuoj pasikavinam ir papozuosim,isdziuves jau dar kelias akis imontuoju avelems,nes ziuriu,kad kai kurios zlibos
oi laukiam laukiam... ir dar, jei neklystu, turetu buti reglaninis? oi kaip laukiu...gal ir aprasiuka, kur kiek akiu, pritaikyciau savo vyrukui, nes su skaiciavimais tai..
nu va,buriukės
mezgiau taip:
priekis:
riberiu atnara 1g1b
49,0,49
24 eiles
tada lygiai 10 eiliu ir aveliu rastas 66 eiles
50 eiliu lygiai
pradedu reglana:kas antroj eilej nuimu po 1 aki
0-54 eiles taip darau is abieju detales sonu
nugara:
24 eiles su riberiu 1g 1b 49,0,49
lygiai mezgu 126 eiles
tada reglanas taip pat,kaip priekyje
rankoves:
riberiu 1g1b 24 eiles 28,0,28
tada rastas aveliu,po rasto platinu kas 4 eilej rankove,kol gaunasi 31,0,31.nuo atnaros iki rankoves isemimo 76 eiles.
tada rankove isimineju:kas antroj eilej po 1 aki is sonu nuimu.54 eiles viso
o kakliuka pamezgiau letenelem
viskas
mezgiau taip:
priekis:
riberiu atnara 1g1b
49,0,49
24 eiles
tada lygiai 10 eiliu ir aveliu rastas 66 eiles
50 eiliu lygiai
pradedu reglana:kas antroj eilej nuimu po 1 aki
0-54 eiles taip darau is abieju detales sonu
nugara:
24 eiles su riberiu 1g 1b 49,0,49
lygiai mezgu 126 eiles
tada reglanas taip pat,kaip priekyje
rankoves:
riberiu 1g1b 24 eiles 28,0,28
tada rastas aveliu,po rasto platinu kas 4 eilej rankove,kol gaunasi 31,0,31.nuo atnaros iki rankoves isemimo 76 eiles.
tada rankove isimineju:kas antroj eilej po 1 aki is sonu nuimu.54 eiles viso
o kakliuka pamezgiau letenelem
viskas
Olaiva - koks grozis LABAI LABAI mielos buriukes, o jau modeliukas
Olaiva, gražus megztukas , avinėliai tokie žaismingi, kai akutes įsigijo pasidarė
tik pagal teoriją pirmoj eilėj darant reglaną reiktų iš kart nuimt kelias akis ir prieky, ir nugaroj, ir rankovėse. Gražiau atrodytų ties pažastim ir rankas lengviau kilnot (bet gal be reikalo kišu savo trigrašį ).
tik pagal teoriją pirmoj eilėj darant reglaną reiktų iš kart nuimt kelias akis ir prieky, ir nugaroj, ir rankovėse. Gražiau atrodytų ties pažastim ir rankas lengviau kilnot (bet gal be reikalo kišu savo trigrašį ).
QUOTE(darbeja @ 2012 12 19, 12:55)
Olaiva, gražus megztukas , avinėliai tokie žaismingi, kai akutes įsigijo pasidarė
taip ir turi buti,nes kai rankom sau mezgu,tai nuimu 4 visada,o paskui jau sumezgineju is 2 i 1.
siandien noriu sau kisenetaja megzt,bet ta reglano juosta man netiks,kaip mazgei mezgiau...man norisi,kad prieky butu ji arciau centro,o rankoves ne tokios siauros.tai reikia kazkaip pasiskaiciuoti