Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Su fotografavimu sunkiai graudi situacija biggrin.gif
kad ir turiu gausiai baltų sienų, be rozečių, bet tamsu pas mane amžinai doh.gif

Visos apačios, apykaklė apmegzta ripsu smile.gif
Čia suknelė nieko ypatingo. Visas cinkelis spalvose ir kišenėse.

Pvz., kaip ši, tai yra ryškai per didelė makenenui doh.gif tad tik šioks tosk vaizdialis.

Aprašymo, kaip ir neturu. Nes dar nesu atradusi kažkokio būdo tiksliam akių/eilių skaičiavimui. Kiekvienam rūbui skaičiuoju, matuoju atskirai.

Jei mezgu suknelė nuo apačios, tai:

numezgus iki norimo ilgio nuimu 15-20akių, toliau mezgu kas antrą eilę vis sumegzdama po akį iš abiejų pusių, iki kol lieka 50-70 akių. Tuomet uždedu, tokį kiekį akių, kokį sumažinau nuo tos vetos, kur iškart nuėmiau 15-20akių. Toliau kaip įprastai, liemuo/pažastys/kaklas. Kai pabaigiu, tuomet surenku tas akis, kurios bus kišenės vidinė pusė. Ir numezgu 70-90 eilių smile.gif

Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 12 18, 05:54)
sushi,
jei čia pirmas blynas  bigsmile.gif  4u.gif  bigsmile.gif , tai kas bus toliau???????
Laukiam sekančio patiekalo  biggrin.gif
Labai gražūs siūlai  mirksiukas.gif

QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 18, 06:06)
Aga, labai dailios blauzdines, ypac siulai 4u.gif  Saunuole 4u.gif

QUOTE(Ristina @ 2012 12 18, 07:52)
Suchi  thumbup.gif blauzdinės  thumbup.gif

ir aš prie margiukų  blush2.gif čia Teksrenos siūlai  smile.gif
Ačiū už komplimentus, merginos. wub.gif Siūlai ir man patiko - čia irgi Teksrenos, kaip ir pas Ristiną drinks_cheers.gif Pamačiau parduotuvėje šalia namų ir neatsilaikiau. Tik va, atitaikyti sunku buvo, kad vienodai gautųsi abiejose spalvų pasikeitimai...

Ristina, o kiek tau g siūlų suėjo tokiai suknutei? Čia iš vienos babinos viskas gavosi, ar kažkaip gražiai tiesiog sujungti pavyko spalvas, pasibaigus vienai babinai/matkeliui (ar kaip čia tas daiktas lietuviškai vadinasi..?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 18 gruodžio 2012 - 17:34
uzbaigiau aveliu megztinuka thumbup.gif mirksta dabar,ju akys tik blizga biggrin.gif per nakti isdzius ir rengsimes ryt,ziuresim,kaip atrodo bigsmile.gif
ka toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2012 12 18, 17:34)
Ristina, o kiek tau g siūlų suėjo tokiai suknutei? Čia iš vienos babinos viskas gavosi, ar kažkaip gražiai tiesiog sujungti pavyko spalvas, pasibaigus vienai babinai/matkeliui (ar kaip čia tas daiktas lietuviškai vadinasi..?)

Suvartojau gal 7 matkelius/kamuoliukus siūlo. Dydis čia gal koks L/XL g.gif Taikiau spalvas. Nelabai puikiai gavosi. Ardžiau daugybė kartų. Nugarą numezgiau kaip jau spalvinosi, o visas kitas dalis jau mezgiau taikydama spalvų perėjimus.

Bet kažin ar aš dar iš jų megsiu unsure.gif jau kaip dulkėjo doh.gif ir mašina vis strigo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2012 12 18, 14:30)
Suvartojau gal 7 matkelius/kamuoliukus siūlo. Dydis čia gal koks L/XL  g.gif  Taikiau spalvas. Nelabai puikiai gavosi. Ardžiau daugybė kartų. Nugarą numezgiau kaip jau spalvinosi, o visas kitas dalis jau mezgiau taikydama spalvų perėjimus.

Bet kažin ar aš dar iš jų megsiu  unsure.gif jau kaip dulkėjo  doh.gif ir mašina vis strigo  unsure.gif
Oho, tai Sizifo darbo turėjai... doh.gif
Aš irgi pastebėjau, kad dulka jie neblogai, bet kai nesu kitokiais jokiais dar siūlais mezgusi, tai maniau, kad čia normalu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 18, 22:49)
uzbaigiau aveliu megztinuka  thumbup.gif mirksta dabar,ju akys tik blizga biggrin.gif per nakti isdzius ir rengsimes ryt,ziuresim,kaip atrodo bigsmile.gif
ka toliau  g.gif

jau? bigsmile.gif
prasom ant podiumo... o tai kokio dydzio tas megztinukas, kad taip zaibiskai?
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2012 12 19, 08:58)
jau? bigsmile.gif
prasom ant podiumo... o tai kokio dydzio tas megztinukas, kad taip zaibiskai?

4 metuku moteriskutei wink.gif
tuoj pasikavinam ir papozuosim,isdziuves jau wink.gif dar kelias akis imontuoju avelems,nes ziuriu,kad kai kurios zlibos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 19, 12:03)
4 metuku moteriskutei wink.gif
tuoj pasikavinam ir papozuosim,isdziuves jau wink.gif dar kelias akis imontuoju avelems,nes ziuriu,kad kai kurios zlibos  biggrin.gif

oi laukiam laukiam... ir dar, jei neklystu, turetu buti reglaninis? oi kaip laukiu...gal ir aprasiuka, kur kiek akiu, pritaikyciau savo vyrukui, nes su skaiciavimais tai.. blush2.gif
Atsakyti
nu va,buriukės smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

mezgiau taip:
priekis:
riberiu atnara 1g1b
49,0,49
24 eiles
tada lygiai 10 eiliu ir aveliu rastas 66 eiles
50 eiliu lygiai
pradedu reglana:kas antroj eilej nuimu po 1 aki
0-54 eiles taip darau is abieju detales sonu
nugara:
24 eiles su riberiu 1g 1b 49,0,49
lygiai mezgu 126 eiles
tada reglanas taip pat,kaip priekyje
rankoves:
riberiu 1g1b 24 eiles 28,0,28
tada rastas aveliu,po rasto platinu kas 4 eilej rankove,kol gaunasi 31,0,31.nuo atnaros iki rankoves isemimo 76 eiles.
tada rankove isimineju:kas antroj eilej po 1 aki is sonu nuimu.54 eiles viso
o kakliuka pamezgiau letenelem
viskas wink.gif
Atsakyti
Olaiva - koks grozis wub.gif LABAI LABAI mielos buriukes, o jau modeliukas wub.gif
Atsakyti
Olaiva, gražus megztukas thumbup.gif thumbup.gif , avinėliai tokie žaismingi, kai akutes įsigijo pasidarė 4u.gif
tik pagal teoriją pirmoj eilėj darant reglaną reiktų iš kart nuimt kelias akis ir prieky, ir nugaroj, ir rankovėse. Gražiau atrodytų ties pažastim ir rankas lengviau kilnot (bet gal be reikalo kišu savo trigrašį doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 12 19, 12:55)
Olaiva, gražus megztukas  thumbup.gif  thumbup.gif , avinėliai tokie žaismingi, kai akutes įsigijo pasidarė  4u.gif
tik pagal teoriją pirmoj eilėj darant reglaną reiktų iš kart nuimt kelias akis ir prieky, ir nugaroj, ir rankovėse. Gražiau atrodytų ties pažastim ir rankas lengviau kilnot (bet gal be reikalo kišu savo trigrašį  doh.gif ).

drinks_cheers.gif taip ir turi buti,nes kai rankom sau mezgu,tai nuimu 4 visada,o paskui jau sumezgineju is 2 i 1.
siandien noriu sau kisenetaja megzt,bet ta reglano juosta man netiks,kaip mazgei mezgiau...man norisi,kad prieky butu ji arciau centro,o rankoves ne tokios siauros.tai reikia kazkaip pasiskaiciuoti g.gif
Atsakyti