Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Olaiva , 4u.gif aciu 4u.gif o cia tavo tie abu darbai? bigsmile.gif Spalvos tai man tavo rolleyes.gif

O del aveliu- nenori pasidaryt is fimo? Neabejoju, su tavo kruopstumu net grazesnes gautusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 12 17, 23:22)
O kame mezgimas intarsia pranasesnis, ne fair isle? Siulo maziau sunaudoja ar cia aplamai skirtingi pasauliai?  blush2.gif

Gal patartumet, zinau, kad esat mezge- puskare - kaip pradeti? Ar is vieno krasciuko ir platinant , po to siaurinant, ar uzsidet visa ploti ir siaurint is abieju pusiu ? Noriu lygiuoju rastu, o paskui apmegzt/ apnert..  4u.gif

o as darau kitaip smile.gif bet panasiai

uzsidedu 6 akis (pradedu trys kas antra) ir mezgu kas antroj eilej issumdama po 1 is krasto. kol gaunu mane tenkinanti ploti. tada sumezgineju kas antroj po viena vel iki 6 akiu

tarkim 200eiliu platinu 100 lygiai 200 siaurint 4u.gif
Atsakyti
Su intarsia esu žaidus megzdama žaisliukus. Pirmoji mano karvytė-pagalvėlė su užsiūtais juodais plėmais, o antroj nuotraukoj, jau mezgiau intarsia režimu, tik gaila visos pagamintos pagalvėlės nuotraukos neturiu. Intarsia reikalinga tada, kai mezgami kitų spalvų plotai. Kuo daugiau spalvų, tuo daugiau kamuoliukų reikia naudot. Procesas ne toks baisus, bent jau pabandyt buvo įdomu.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Aš irgi mezgu taip kaip Frekė, tik pradedu nuo 20 akių, nes paskui labai smaili galai gaunasi, man gražiau apvalesni.
Darbeja, pagalvėlė kokia miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 12 18, 08:43)
o as darau kitaip smile.gif bet panasiai

uzsidedu 6 akis (pradedu trys kas antra) ir mezgu kas antroj eilej issumdama po 1 is krasto. kol gaunu mane tenkinanti ploti. tada sumezgineju kas antroj po viena vel iki 6 akiu

tarkim 200eiliu platinu 100 lygiai 200 siaurint 4u.gif

QUOTE(akirera @ 2012 12 18, 09:32)
Aš irgi mezgu taip kaip Frekė, tik pradedu nuo 20 akių, nes paskui labai smaili galai gaunasi, man gražiau apvalesni.
Darbeja, pagalvėlė kokia miela  wub.gif

Aciu labai 4u.gif sugalvojau, kad bandysiu visu jusu triju tarpini varianta biggrin.gif ziuresiu kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
Dar radau tokį skaros variantą, irgi gera mintis, įdomiau mirksiukas.gif

Čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 18 gruodžio 2012 - 13:06
Sveikos, merginos,
na ką, bandau ir aš kukliai jungtis prie jūsų, jei priimsit... rolleyes.gif Užkrėtėt čia su savo gražių blauzdinių kalnu, tai ir aš susigundžiau... Prisiduodu savo pirmąjį mezgimo mašina blyną... blush2.gif Tikiuosi, kad ateity blynai bus tobulesni. smile.gif Nes dabar viršutinį atvartą teko rankomis megzti... Vis ta nepatirtis... smile.gif

user posted image
Atsakyti
sushi,
jei čia pirmas blynas bigsmile.gif 4u.gif bigsmile.gif , tai kas bus toliau???????
Laukiam sekančio patiekalo biggrin.gif
Labai gražūs siūlai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aga, labai dailios blauzdines, ypac siulai 4u.gif Saunuole 4u.gif
O as vakar parsiveziau broliuka namo, tai puse nakties nemiegojau. Vis ieskau info kaip naudoti azuro karieta, nerandu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 12 18, 00:33)
Olaiva ,  4u.gif aciu  4u.gif  o cia tavo tie abu darbai?  bigsmile.gif Spalvos tai man tavo  rolleyes.gif

O del aveliu- nenori pasidaryt is fimo? Neabejoju, su tavo kruopstumu net grazesnes gautusi wink.gif

nea,ne mano ten darbai,bet spalvos tai tikrai mylimos tos bigsmile.gif

oj,su fimu neapsiimsiu...nes nesu as zmogus prie meno,piest lipdyt ne man...va numegzt galiu.sumislysiu kazka su tom sagutem,gal kaip tik tu apacioj aveliu uzteks,ir nereiks aveliniu saguciu,o tiesiog ruzavu ar rudu.kad paskui jau nebutu svistas sviestuotas
Atsakyti
Suchi thumbup.gif blauzdinės thumbup.gif

ir aš prie margiukų blush2.gif čia Teksrenos siūlai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ristina,detaliau pafotkink,kaip is arciau kaklo apdaila,rankoviu istatymas,kisenukai wink.gif

ir aprasymo laukiam wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 18 gruodžio 2012 - 15:57