Olaiva , aciu o cia tavo tie abu darbai? Spalvos tai man tavo
O del aveliu- nenori pasidaryt is fimo? Neabejoju, su tavo kruopstumu net grazesnes gautusi
QUOTE(une @ 2012 12 17, 23:22)
O kame mezgimas intarsia pranasesnis, ne fair isle? Siulo maziau sunaudoja ar cia aplamai skirtingi pasauliai?
Gal patartumet, zinau, kad esat mezge- puskare - kaip pradeti? Ar is vieno krasciuko ir platinant , po to siaurinant, ar uzsidet visa ploti ir siaurint is abieju pusiu ? Noriu lygiuoju rastu, o paskui apmegzt/ apnert..
Gal patartumet, zinau, kad esat mezge- puskare - kaip pradeti? Ar is vieno krasciuko ir platinant , po to siaurinant, ar uzsidet visa ploti ir siaurint is abieju pusiu ? Noriu lygiuoju rastu, o paskui apmegzt/ apnert..
o as darau kitaip bet panasiai
uzsidedu 6 akis (pradedu trys kas antra) ir mezgu kas antroj eilej issumdama po 1 is krasto. kol gaunu mane tenkinanti ploti. tada sumezgineju kas antroj po viena vel iki 6 akiu
tarkim 200eiliu platinu 100 lygiai 200 siaurint
Su intarsia esu žaidus megzdama žaisliukus. Pirmoji mano karvytė-pagalvėlė su užsiūtais juodais plėmais, o antroj nuotraukoj, jau mezgiau intarsia režimu, tik gaila visos pagamintos pagalvėlės nuotraukos neturiu. Intarsia reikalinga tada, kai mezgami kitų spalvų plotai. Kuo daugiau spalvų, tuo daugiau kamuoliukų reikia naudot. Procesas ne toks baisus, bent jau pabandyt buvo įdomu.
Aš irgi mezgu taip kaip Frekė, tik pradedu nuo 20 akių, nes paskui labai smaili galai gaunasi, man gražiau apvalesni.
Darbeja, pagalvėlė kokia miela
QUOTE(Freke @ 2012 12 18, 08:43)
o as darau kitaip bet panasiai
uzsidedu 6 akis (pradedu trys kas antra) ir mezgu kas antroj eilej issumdama po 1 is krasto. kol gaunu mane tenkinanti ploti. tada sumezgineju kas antroj po viena vel iki 6 akiu
QUOTE(akirera @ 2012 12 18, 09:32)
Aš irgi mezgu taip kaip Frekė, tik pradedu nuo 20 akių, nes paskui labai smaili galai gaunasi, man gražiau apvalesni.
Aciu labai sugalvojau, kad bandysiu visu jusu triju tarpini varianta ziuresiu kas gausis
Sveikos, merginos,
na ką, bandau ir aš kukliai jungtis prie jūsų, jei priimsit... Užkrėtėt čia su savo gražių blauzdinių kalnu, tai ir aš susigundžiau... Prisiduodu savo pirmąjį mezgimo mašina blyną... Tikiuosi, kad ateity blynai bus tobulesni. Nes dabar viršutinį atvartą teko rankomis megzti... Vis ta nepatirtis...
na ką, bandau ir aš kukliai jungtis prie jūsų, jei priimsit... Užkrėtėt čia su savo gražių blauzdinių kalnu, tai ir aš susigundžiau... Prisiduodu savo pirmąjį mezgimo mašina blyną... Tikiuosi, kad ateity blynai bus tobulesni. Nes dabar viršutinį atvartą teko rankomis megzti... Vis ta nepatirtis...
sushi,
jei čia pirmas blynas , tai kas bus toliau???????
Laukiam sekančio patiekalo
Labai gražūs siūlai
jei čia pirmas blynas , tai kas bus toliau???????
Laukiam sekančio patiekalo
Labai gražūs siūlai
Aga, labai dailios blauzdines, ypac siulai Saunuole
O as vakar parsiveziau broliuka namo, tai puse nakties nemiegojau. Vis ieskau info kaip naudoti azuro karieta, nerandu
O as vakar parsiveziau broliuka namo, tai puse nakties nemiegojau. Vis ieskau info kaip naudoti azuro karieta, nerandu
QUOTE(une @ 2012 12 18, 00:33)
Olaiva , aciu o cia tavo tie abu darbai? Spalvos tai man tavo
O del aveliu- nenori pasidaryt is fimo? Neabejoju, su tavo kruopstumu net grazesnes gautusi
nea,ne mano ten darbai,bet spalvos tai tikrai mylimos tos
oj,su fimu neapsiimsiu...nes nesu as zmogus prie meno,piest lipdyt ne man...va numegzt galiu.sumislysiu kazka su tom sagutem,gal kaip tik tu apacioj aveliu uzteks,ir nereiks aveliniu saguciu,o tiesiog ruzavu ar rudu.kad paskui jau nebutu svistas sviestuotas
Suchi blauzdinės
ir aš prie margiukų čia Teksrenos siūlai
ir aš prie margiukų čia Teksrenos siūlai
Ristina,detaliau pafotkink,kaip is arciau kaklo apdaila,rankoviu istatymas,kisenukai
ir aprasymo laukiam
ir aprasymo laukiam