Olaiva, labai grazu man siulas toks tvidinis ' valdo' paskutiniu metu
O tas rankoves as irgi armiausiam projekte numacius daryt...
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 14, 11:25)
Olaiva, koks dailutis megztukas, labai sagutes grazios net as tokio uzsimaniau sau paciai pasidomesiu kas per suliukai? as vis paiekose siulu, dar neradau savuju
siulas va toks:
http://www.donegalya...-product-range/
twidiniai siulai ziuriu dabar madoj,vakar rubu parduotuvese kiek vyrisku megztuku twidiniu maciau
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 14, 11:27)
siulas va toks:
twidiniai siulai ziuriu dabar madoj,vakar rubu parduotuvese kiek vyrisku megztuku twidiniu maciau
kokios grazios spalvos o kaip nesiojasi? ar nesikandzioja?
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 14, 11:29)
kokios grazios spalvos o kaip nesiojasi? ar nesikandzioja?
cia 100 proc merino vilna,svelnumelis o kaip nesiosis,dar nezinau,vakar tik pirma karta pasidabinau
QUOTE(une @ 2012 12 14, 11:35)
O tu juos uzsakinejai kur?
cia gavau poblatum pirkti ant babinos radau uzrasa,pagooglinau ir maloniai nustebau
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 14, 12:31)
cia gavau poblatum pirkti ant babinos radau uzrasa,pagooglinau ir maloniai nustebau
Supratau nu dvigubai faina tada
o geras, ciupinejau Donegal siulus praeita savaite parduotuvej, bet 80E uz shpule mane atbaide...
Olaiva - abu mezgtiniukai fantastiki! labai labai grazios spalvos, sagutes priderintos, tobula savininkes figura, ach koks grozis, nieko nebepridesi, tikrai, 10balu!
Olaiva - abu mezgtiniukai fantastiki! labai labai grazios spalvos, sagutes priderintos, tobula savininkes figura, ach koks grozis, nieko nebepridesi, tikrai, 10balu!
QUOTE(jautiena @ 2012 12 14, 12:47)
o geras, ciupinejau Donegal siulus praeita savaite parduotuvej, bet 80E uz shpule mane atbaide...
su sagom visada labai as vargstu...renkuosi kaip nezinia ka
uz tobulumus ačiū
o siulas tai labai fainas...sakai tokia jo kaina nu kaip uz dyka
maciau ju psl,visokiausiu ju buna,bet daugiausia twidiniai...grazus siaip...
dar turiu tamsiai ryzu,kaip plytiniu,bet is ju pavasariui kazka darysiu.tik tiek,kad jokio rasto neverta deti sitam siului,po skalbimo pasipucia ir pynes kazkur prapuola.lygus,grynai masininis mezginys.sita 7 tankumu laisvai eme
Olaiva: o kur pirkai, ar cia paslaptis? storis koks aran?
tuos kur ziurejau buvo ploni 2ply, masininiai 2kg shpulej, biski daugoka, puskilio shpule gal ir buciau susigundzius, bet man jie toki kieti pasirode.
hm uzejo noras dabar i siulu parde vaziuot reik palaukt, gal praeis
tuos kur ziurejau buvo ploni 2ply, masininiai 2kg shpulej, biski daugoka, puskilio shpule gal ir buciau susigundzius, bet man jie toki kieti pasirode.
QUOTE(jautiena @ 2012 12 14, 13:29)
Olaiva: o kur pirkai, ar cia paslaptis? storis koks aran?
nepraeis isbandyk ir bus ramiau gyvent,bent puskili tu soft donegal,megztukui sociai