Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Olaiva, labai grazu wub.gif man siulas toks tvidinis ' valdo' paskutiniu metu wub.gif
O tas rankoves as irgi armiausiam projekte numacius daryt...
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 14, 11:25)
Olaiva, koks dailutis megztukas, labai sagutes grazios  4u.gif  net as tokio uzsimaniau sau paciai  lotuliukas.gif pasidomesiu kas per suliukai? as vis paiekose siulu, dar neradau savuju doh.gif

siulas va toks:
http://www.donegalya...-product-range/

twidiniai siulai ziuriu dabar madoj,vakar rubu parduotuvese kiek vyrisku megztuku twidiniu maciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 14, 11:27)
siulas va toks:
http://www.donegalya...-product-range/

twidiniai siulai ziuriu dabar madoj,vakar rubu parduotuvese kiek vyrisku megztuku twidiniu maciau bigsmile.gif

kokios grazios spalvos bigsmile.gif o kaip nesiojasi? ar nesikandzioja?
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 14, 11:29)
kokios grazios spalvos bigsmile.gif  o kaip nesiojasi? ar nesikandzioja?

cia 100 proc merino vilna,svelnumelis wub.gif o kaip nesiosis,dar nezinau,vakar tik pirma karta pasidabinau smile.gif
Atsakyti
O tu juos uzsakinejai kur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 12 14, 11:35)
O tu juos uzsakinejai kur? g.gif

cia gavau poblatum pirkti biggrin.gif ant babinos radau uzrasa,pagooglinau ir maloniai nustebau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 14, 12:31)
cia gavau poblatum pirkti  biggrin.gif ant babinos radau uzrasa,pagooglinau ir maloniai nustebau bigsmile.gif

Supratau 4u.gif nu dvigubai faina tada smile.gif
Atsakyti
o geras, ciupinejau Donegal siulus praeita savaite parduotuvej, bet 80E uz shpule mane atbaide...

Olaiva - abu mezgtiniukai fantastiki! labai labai grazios spalvos, sagutes priderintos, tobula savininkes figura, ach koks grozis, nieko nebepridesi, tikrai, 10balu!
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 12 14, 12:47)
o geras, ciupinejau Donegal siulus praeita savaite parduotuvej, bet 80E uz shpule mane atbaide...

Olaiva - abu mezgtiniukai fantastiki! labai labai grazios spalvos, sagutes priderintos, tobula savininkes figura, ach koks grozis, nieko nebepridesi, tikrai, 10balu!

aciuks.gif su sagom visada labai as vargstu...renkuosi kaip nezinia ka doh.gif
uz tobulumus ačiū biggrin.gif

o siulas tai labai fainas...sakai tokia jo kaina unsure.gif nu kaip uz dyka doh.gif
maciau ju psl,visokiausiu ju buna,bet daugiausia twidiniai...grazus siaip...

user posted image
dar turiu tamsiai ryzu,kaip plytiniu,bet is ju pavasariui kazka darysiu.tik tiek,kad jokio rasto neverta deti sitam siului,po skalbimo pasipucia ir pynes kazkur prapuola.lygus,grynai masininis mezginys.sita 7 tankumu laisvai eme bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 14 gruodžio 2012 - 13:03
Olaiva: o kur pirkai, ar cia paslaptis? storis koks aran?
tuos kur ziurejau buvo ploni 2ply, masininiai 2kg shpulej, biski daugoka, puskilio shpule gal ir buciau susigundzius, bet man jie toki kieti pasirode.
hm uzejo noras dabar i siulu parde vaziuot biggrin.gif reik palaukt, gal praeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 12 14, 13:29)
Olaiva: o kur pirkai, ar cia paslaptis? storis koks aran?
tuos kur ziurejau buvo ploni 2ply, masininiai 2kg shpulej, biski daugoka, puskilio shpule gal ir buciau susigundzius, bet man jie toki kieti pasirode.
hm uzejo noras dabar i siulu parde vaziuot biggrin.gif reik palaukt, gal praeis biggrin.gif

nepraeis biggrin.gif isbandyk ir bus ramiau gyvent,bent puskili tu soft donegal,megztukui sociai wink.gif
Atsakyti
Ka tik pabaigta tunika
user posted image
Atsakyti