Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Olaiva, tikrai spalvos nerėkiančios, o gan švelnios ... ir siūlų sudėtis gan nebloga sakyčiau 40%VILNA, 20% BAMBUKAS, 40% AKRILAS, 50G, 175M, o mezgėsi gan lengvai... na o kaip sakoma - dėl skonio ir spalvos nesiginčijama ... jau geriau mezgu tokius, nei juodus ...
O ką tu bemezgi - pradingus kažkaip ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vejopagauta @ 2012 12 13, 21:56)
Jautiena yra keli klausimukai  blush2.gif

Kiek eiliu nuo kulno iki pirstu bruzinai ir kaip paskaiciuoji, kiek akiu reikia deti kokiam dydziui  ax.gif

(trial and error) bandymu ir klaidu metodu biggrin.gif kitokio budo dar nesugalvojau. doh.gif skirtingi rastai ir skirtingi siulai - vis kitokio dydzio kojine gaunasi. ta kur aprasiau gavosi 57eiles nuo kulno iki pirstu - mezgiau iki kol rastas graziai uzsibaigia, primatavau - dydis tinka - valio, mezgu kita, jeigu netinka - ardau ir is naujo doh.gif
realiai man tokios rastuotos kojines per vakara pasigamina, kokias 4-5val krapstausi su visais ardymais, artbatos pagerimais, TV ziurejimu ir kitais idomesniais dalykais (nebenoriu i kojines net pagalvot).

L@imuže: turetu buti "part" mygtukai, bet as rasydama pagalvojau, kad jie naudojami slip akiu rastam, tai ko gero, "slip" ir pazymeti ant karietos (tuck rastam taip ir ant karietos - "tuck"). i kulnus nieko nedejau, superwash siulai paprastai eina su sintetika, jie ir taip gerai laiko. devetojai skylem nesiskunde, daugiau skundesi, kad suskalbe ausktoj temperaturoj ir susitrauke i perpus mazesnes doh.gif
Faini katinai, beje!

Ir dar: didele pagarba, toms kurios mezga uzsakymams: nezinau kaip jums, bet man jokio malonumo megzt ir reikalo. kai mezgu sau - tai kazkoks pasitenkinimas uzeina, o kai kitiems, tai tik kad greiciau atsikratyt, dar vienas nemalonus isipareigojimas ir tiek. Bet si savaitgali ir vel laukia manes mezgimas ne sau verysad.gif schmoll.gif

Olaiva: drinks_cheers.gif mes gera skoni turim ir stiliu ivalde biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 13 gruodžio 2012 - 23:27
Jautiena, yra "part" mygtukai drinks_cheers.gif , tie kur dešinėj pusėj ... tai abudu sujungi iškart ?
Na, o kas dėl mezgimio pagal užsakymus - tuiriu pasakyt, kad man visai smagu tai daryt, nes svarbu megzt ... ligonis jau nepagydomas esu ... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
aha abu, nes reik suvazinet pirmyn - atgal nemezgant, tik adatas rastui kad isstumt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 14 gruodžio 2012 - 00:48
QUOTE(jautiena @ 2012 12 13, 23:26)
(trial and error)

Prajuokinai lotuliukas.gif , bet teks siuo metodu naudotis, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Pagaliau isikapstem is reikalu visokiu ir ligu, nebuvau prie kompo savaite, o gal ir daugiau g.gif , tai kaip pamaciau cia atejusi kokiu groziu primezgusios rolleyes.gif rolleyes.gif

Visu darbai nuostabus, kiek juose meiles, silumos ir kantrybes ideta.

O as tai uzsakymams negaleciau megzti, neturiu tiek kantrybes. Kai pagaunu kabli ant mezgimo tai mezgu mezgu, o jei kas nesiseka arba nera nuotaikos ir noro megzti, tai trenkiu mezgini, kokiai savaitei, kol vel ateina meile mezgimui. O uzsakovei to nepasakys, kad palauk kol vel pagausiu kabli.
Esu kelis salikus ir pora kepuriu numezgusi, bet tik labai geroms draugems, kurios galetu ir palaukti, jei ka...smile.gif

Kalbejote apie kojiniu mezgima. O man patinka jas megzti, net nezinau kodel, gal kai nieko kito nesugebu g.gif g.gif , bet po nauju reikes pasiryzti ir koki mezgtuka vistik poabandyti sumeistrauti, nors kiek jau tokiu bandymu buvo doh.gif .

Olaiva, nemezgate ar tik cia nesirodote su savo dabais, kazkaip anadien pagalvojau apie jus, kad jau seniai kazka rodete numegzto masina.

QUOTE(Gusha @ 2012 12 05, 20:54)

Oj, salmas ir mane labai domina, nes maziukas turi tokia is veltos vilnos, susvelnuciu pamusaliuku, tai nerealus dalykas ir silta ir muturiuoti nereikia.

Salis labai idomus ir grazutis  thumbup.gif  Great succes  biggrin.gif !

QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 07, 13:04)

Beje, ar pavyko sumeistrayti salmuka? mane LABAI domintu irgi aprasymas  4u.gif

Gavosi, mergaites, salmas, tik susiuti reikia viena siule. Siandien dar varom pas gyd, o vakare susiusiu ir ryt pasirodysim.
Papildyta:
Zuzana nepagalvokit, kad kabinejuosi, bet kam meluoti, kad ka tik iskeptas ir t.t. jei jau ji rodete pernai lapkricio men.
Jau ir pagyru puode nuo merginu pastaba gavote, kad tais paciais mezginiais gyretes pernai.

Pernykstis
QUOTE(zuzana* @ 2011 11 29, 05:39)
Stai toks vyriskas megztukas
user posted image

Ka tik iskeptas
QUOTE(zuzana* @ 2012 12 13, 16:30)
Ką tik iškeptas " kalėdukas "
user posted image

Tik neisizeiskit, nesikabineju, tiesiog nesuprantu kam taip elgtis schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(succes @ 2012 12 14, 08:00)
Sveikos. Pagaliau isikapstem is reikalu visokiu ir ligu,
Gavosi, mergaites, salmas, tik susiuti reikia viena siule.  Siandien dar varom pas gyd, o vakare susiusiu ir ryt pasirodysim.

Sveikite, kad tos ligos greiciau pabegtu 4u.gif
Jau su nekantrumu lauksiu jusu pasirodant su salmuku, juokas juokais, bet mazoji neturi normalaus kepuriuko, kai draugiu vaikai nesioja mano megztas lotuliukas.gif as vis tikejausi salmuka ismokt megzt bigsmile.gif
Atsakyti
oi laukiam laukiam mes salmelio laukiam lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jungiuosi prie Olaivos noriu buti Jautienos brolis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na bent jau pusbrolis 5 eiles biggrin.gif biggrin.gif kad ismokintu ta siule nematoma. kojines nusibruzinsiu pati biggrin.gif

del pedu ir eiliu tai reik pagal pavyzdelius skaiciuotis.
va is L@imuzes lobyno lentele kiek ten cm pagal tai ir skaiciuotis g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 12 14, 10:41)
del pedu ir eiliu tai reik pagal pavyzdelius skaiciuotis.
va is L@imuzes lobyno lentele kiek ten cm pagal tai ir skaiciuotis g.gif

super lentele. Vakar dariau kojines anytai dovanu, tai biski nudidinau, bet puikiai tiks uosviui biggrin.gif nors jo turejo buti tamsesnes melynos, o dabar bus sviesesnes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 13, 23:25)
Olaiva, tikrai spalvos nerėkiančios, o gan švelnios ... ir siūlų sudėtis gan nebloga sakyčiau 40%VILNA, 20% BAMBUKAS, 40% AKRILAS, 50G, 175M, o mezgėsi gan lengvai... na o kaip sakoma - dėl skonio ir spalvos nesiginčijama ... jau geriau mezgu tokius, nei juodus ...
O ką tu bemezgi - pradingus kažkaip ... g.gif

mezgu pagrinde letenelem paskutiniu metu...o ir ka numezgu,nieks nefotkina doh.gif

QUOTE(jautiena @ 2012 12 13, 23:26)

Olaiva:  drinks_cheers.gif mes gera skoni turim ir stiliu ivalde  biggrin.gif

karsta.gif tada viskas gerai smile.gif

Olaiva, nemezgate ar tik cia nesirodote su savo dabais, kazkaip anadien pagalvojau apie jus, kad jau seniai kazka rodete numegzto masina.

mezgam,mezgam,tik nesirodau...

va pvz toki mezgiau,kopijavau sita megztuka
http://www.ravelry.c...d-isle-cardigan
gavosi tikrai man paciai labai smagus,bet va foto susisukusi doh.gif svarbiausia,kad butu tokiom rankovem,o siaip viskas megzta paprastai:
user posted image
user posted image

dabar sita mezgu.sventems.tipo puosnesnis,bet gal per daug man blizga g.gif nu per peledas nors pasipuosiu biggrin.gif tik pritrukau siulo,tai ir bantikas mazas,bet vakar vyras vilniuj 2 matkius nupirko dar,tai kaspina darysiu normalu ir rankoves nubruzinsiu.per savaitgali uzbaigsiu.apacia nuotraukos dar neuzbaigta,na zodziu dar truksta jam daug ko

user posted image
user posted image

Papildyta:

Tik neisizeiskit, nesikabineju, tiesiog nesuprantu  kam taip elgtis  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

nu as tai matau dideli skirtuma.pernai jis buvo vyriskas,o siemet jau unisex kaledukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 14, 11:55)
nu as tai matau dideli skirtuma.pernai jis buvo vyriskas,o siemet jau unisex kaledukas biggrin.gif

lotuliukas.gif As patikejau, net grizau dar paziureti ir palyginti biggrin.gif Nu nia schmoll.gif
Atsakyti
Olaiva, koks dailutis megztukas, labai sagutes grazios 4u.gif net as tokio uzsimaniau sau paciai lotuliukas.gif pasidomesiu kas per suliukai? as vis paiekose siulu, dar neradau savuju doh.gif
Atsakyti