L@imužės mezginiai visada labai tvarkingi, kruopščiai apdailinti. Megztukėlio skirtingos apykalės, didesnė apykaklė užsideda kažkaip?
Nu, Jautiena atkalus ranką kojinėms . Labai gražios. Aš nemėgėja megzti kojinių, bet pamačius jos gražuoles, užsimaniau ir aš. O dar taip išsamiai paaiškinus, net su vaizdais, tiesiog bravo. Ačiū.
Une, kokie fainuoliai man šitie kvadratai, aš negaliu, liuks spalvytės, geras rūbas
QUOTE(jautiena @ 2012 12 13, 01:07)
kojiniu kruvele pakeliui i lt, broliam ir tevam:
VAU! Super kojinytes
Ir megztukai merginos jusu labai dailus
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 13, 00:41)
Gusha, pažiūrėk kaip teisingai tas šukas reik įstatyt tarp siūlų, instrukcijos yra parodyta
Nu lyg ir teisingai tuos svoriu uzkabinu, bent jau kiek iziuriu, bet gal reiks video paieskoti, kaip reikia, nes instrukcija mano tik knygos kopija, tai biski uzjuodavusi
QUOTE(une @ 2012 12 13, 00:46)
Skersiukas:
Une, super Ar patiko siūlas?
Jautiena, kiek fainų kojinių Per kiek čia laiko nubrūžinai?
QUOTE(ilja @ 2012 12 13, 15:49)
Une, super Ar patiko siūlas?
Nu zinok man truputi kanda bet mezgesi labai smagiai
Grazus kaledukas o kokiais siulais mezgate?
Nesusilaikau, bet Jautiena kojinės ne-rea-lios.
Man tai jos mistika, vis neprisiruošiu mokymosi procesui....
Man tai jos mistika, vis neprisiruošiu mokymosi procesui....
Une, o kam slėptis - labai gražūs mezginiai tik tam skersuoliui esu mačius, kad prie kaklo klostes sudeda kažkaip, kad nestyrotų , o kepuriukas tikrai madingas
Jautiena, kadangi mezgu ne sau, tai nesirenku spalvų , bet siūlai gan tinkami mezgimui mašina, yra jų ir vienspalvių ... ( o kurios tos knopkes "slip" yra )
ir ar nededi į kulną jokio papildomo siūlo dėl tvirtumo ?
Akirera, ačiū apykkaklė atskirai numegzta ir tiek - nori užsidedi, nori nusiimi ...
Gusha, ne apie svorius kalbėjau, o apie tas šukas - ar teisingai jas "įkiši" tarp siūlų
Zuzana, gražus "kepinys", o ten kapišonas ar šiaip toks kalnierius
Ir pabaigai litanijos - dar vienas megztukas mergytei
Jautiena, kadangi mezgu ne sau, tai nesirenku spalvų , bet siūlai gan tinkami mezgimui mašina, yra jų ir vienspalvių ... ( o kurios tos knopkes "slip" yra )
ir ar nededi į kulną jokio papildomo siūlo dėl tvirtumo ?
Akirera, ačiū apykkaklė atskirai numegzta ir tiek - nori užsidedi, nori nusiimi ...
Gusha, ne apie svorius kalbėjau, o apie tas šukas - ar teisingai jas "įkiši" tarp siūlų
Zuzana, gražus "kepinys", o ten kapišonas ar šiaip toks kalnierius
Ir pabaigai litanijos - dar vienas megztukas mergytei
Merginos dėkui už pagirimus ir komentarus
Jautiena yra keli klausimukai
Kiek eiliu nuo kulno iki pirstu bruzinai ir kaip paskaiciuoji, kiek akiu reikia deti kokiam dydziui
Kiek eiliu nuo kulno iki pirstu bruzinai ir kaip paskaiciuoji, kiek akiu reikia deti kokiam dydziui
QUOTE(jautiena @ 2012 12 13, 00:07)
kojiniu kruvele pakeliui i lt, broliam ir tevam:
oj kaip laukiu kaledu atotogu - megsiu iki nukritimo.
oj kaip laukiu kaledu atotogu - megsiu iki nukritimo.
noreciau tavo broliu but
būsiu tau šešėliu,būsiu tavo broliu,šviesiu tau planetoje šitoj
QUOTE(jautiena @ 2012 12 13, 02:15)
L@imužės atlikimo technika kaip visada = 10balu bet spalvos tai oj bet cia jau skonio reikalas, nors manes tai su tokiom i zmones neisvarytum
kruopstus darbai labai,bet spalvynas...nors gal as cia kazko nesuprantu ir nesioju,ruda pilka ir rudaipilka aisku,uzsako tokius,ir tenka megzt,bet akis paskaustu nuo rekianciu sintetiniu spalvu...