Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

L@imužės mezginiai visada labai tvarkingi, kruopščiai apdailinti. Megztukėlio skirtingos apykalės, didesnė apykaklė užsideda kažkaip?

Nu, Jautiena atkalus ranką kojinėms thumbup.gif . Labai gražios. Aš nemėgėja megzti kojinių, bet pamačius jos gražuoles, užsimaniau ir aš. O dar taip išsamiai paaiškinus, net su vaizdais, tiesiog bravo. Ačiū.

Une, kokie fainuoliai man šitie kvadratai, aš negaliu, liuks spalvytės, geras rūbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 12 13, 01:07)
kojiniu kruvele pakeliui i lt, broliam ir tevam:

VAU! Super kojinytes thumbup.gif

Ir megztukai merginos jusu labai dailus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 13, 00:41)
Gusha, pažiūrėk kaip teisingai tas šukas reik įstatyt tarp siūlų, instrukcijos yra parodyta  mirksiukas.gif

Nu lyg ir teisingai tuos svoriu uzkabinu, bent jau kiek iziuriu, bet gal reiks video paieskoti, kaip reikia, nes instrukcija mano tik knygos kopija, tai biski uzjuodavusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 12 13, 00:46)
Skersiukas:

Une, super thumbup.gif Ar patiko siūlas? blush2.gif

Jautiena, kiek fainų kojinių bigsmile.gif Per kiek čia laiko nubrūžinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 13 gruodžio 2012 - 15:49
QUOTE(ilja @ 2012 12 13, 15:49)
Une, super  thumbup.gif Ar patiko siūlas? blush2.gif

Jautiena, kiek fainų kojinių bigsmile.gif Per kiek čia laiko nubrūžinai?

Nu zinok man truputi kanda smile.gif bet mezgesi labai smagiai thumbup.gif
Atsakyti
Ką tik iškeptas " kalėdukas "
user posted image
Atsakyti
Grazus kaledukas o kokiais siulais mezgate?
Atsakyti
Merginos, atsimenat kazkada seniai buvau idejus tokia rusaite su moheriniu megztinuku...priekyje tokios garbaneles ismegztos rolleyes.gif gal kuri turite issisaugojusi nuotrauka? Per paieska nerandu niekaip doh.gif
Atsakyti
Nesusilaikau, bet Jautiena kojinės ne-rea-lios. thumbup.gif
Man tai jos mistika, vis neprisiruošiu mokymosi procesui.... doh.gif
Atsakyti
Une, o kam slėptis - labai gražūs mezginiai thumbup.gif thumbup.gif tik tam skersuoliui esu mačius, kad prie kaklo klostes sudeda kažkaip, kad nestyrotų , o kepuriukas tikrai madingas drinks_cheers.gif

Jautiena, kadangi mezgu ne sau, tai nesirenku spalvų mirksiukas.gif , bet siūlai gan tinkami mezgimui mašina, yra jų ir vienspalvių ... ( o kurios tos knopkes "slip" yra ) g.gif
blush2.gif ir ar nededi į kulną jokio papildomo siūlo dėl tvirtumo ?
Akirera, ačiū 4u.gif apykkaklė atskirai numegzta ir tiek - nori užsidedi, nori nusiimi ...

Gusha, ne apie svorius kalbėjau, o apie tas šukas - ar teisingai jas "įkiši" tarp siūlų g.gif

Zuzana, gražus "kepinys", o ten kapišonas ar šiaip toks kalnierius g.gif

Ir pabaigai litanijos - dar vienas megztukas mergytei blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos dėkui už pagirimus ir komentarus ax.gif
Atsakyti
Jautiena yra keli klausimukai blush2.gif

Kiek eiliu nuo kulno iki pirstu bruzinai ir kaip paskaiciuoji, kiek akiu reikia deti kokiam dydziui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 12 13, 00:07)
kojiniu kruvele pakeliui i lt, broliam ir tevam:

oj kaip laukiu kaledu atotogu - megsiu iki nukritimo.

noreciau tavo broliu but biggrin.gif
būsiu tau šešėliu,būsiu tavo broliu,šviesiu tau planetoje šitoj alc.gif

QUOTE(jautiena @ 2012 12 13, 02:15)
L@imužės atlikimo technika kaip visada = 10balu  4u.gif bet spalvos tai oj  doh.gif bet cia jau skonio reikalas, nors manes tai su tokiom i zmones neisvarytum  blush2.gif

drinks_cheers.gif kruopstus darbai labai,bet spalvynas...nors gal as cia kazko nesuprantu ir nesioju,ruda pilka ir rudaipilka biggrin.gif aisku,uzsako tokius,ir tenka megzt,bet akis paskaustu nuo rekianciu sintetiniu spalvu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 13 gruodžio 2012 - 23:04