Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Oj kiek užderėjo grožių...
Laimuže, ne apie tuos siūlus šnekėjau, susipainiojau etiketėse, maniškiai per 20 lt uz 100 gr kainavo, bet labai faini. Suknutės jūsų labai modniavos O nepailginta suknelė irgi liuks, tik ją kaip tuniką galima nešioti, o ta pailginta jau kaip visa suknelė gaunasi. Kiekvienas daiktas tinka pagal savo spalvą. Aš kai suknelių nenešioju, tai jamčiau tą tuniką, tik kitos spalvos blush2.gif

Ristina, tai jau dviem adatinėm varai ir nesinori sustot??

Jautiena tai nustebijo su tuo mėlynuoju - vis pastelinės spalvos ir še tau.
Kojinės nedrįsk mest lauk, dabar tik reik antrą pankovą kojinę atitaikyt ir bus ekskliuzyvas. Nu nematytas reikalas ta šiukšliadėžė, kaži čia kokios apokaliptinės mintys...
O kaip ta Drops alpaka? kiek esu čiupinėjusi įvairių siūlų, visa alpaka man kanda, o drops'ų nečiupinėjau, galvojau internetinėje ardėje užsisakyt.

Švelnute, mieli megztukai, ar šilti, ar patogus nešiojimui antrasis?
Atsakyti
[quote=jautiena,2012 12 12, 21:00]
kojines rastas ne i ta puse ziuri, tiksliau dvi juostos i ta pacia puse - korta blogai iskalta sad.gif

Aš jūsų vietoj numegzčiau antrą tokią pat, ir sunešiočiau ...nusprendusi, kad taip ir turėjo būt biggrin.gif .... ,nes tikrai kojinytė graži ir niekas akių nebado...

Labai daug naujų gražių darbų 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 12 12, 22:24)
Ristina, tai jau dviem adatinėm varai ir nesinori sustot??

Norėčiau biggrin.gif

nemezga dar vis cool.gif bet keletas kartelių trumpų yra pavykę. Vadinasi mašina gera, mezgeja niekam tikusi cool.gif
Atsakyti
As tai net nepastebejau, kad toje kojineje kazkas ne taip biggrin.gif Aisku ir detaliai neziurejau, bet tikrai niekas nieko nepastebes, tikrai, tik antros tokios reikia ir liuks bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 12 12, 21:24)
O kaip ta Drops alpaka? kiek esu čiupinėjusi įvairių siūlų, visa alpaka man kanda, o drops'ų nečiupinėjau, galvojau internetinėje ardėje užsisakyt.

oj alpaka mano mylimiausi siulai, visu firmu jie panasus, gryna alpaka gal kiek kanda is pradziu, bet labai nezymiai, o jeigu alpaka+silk, tai svelnus kaip silkas cool.gif
man alpaka labai patinka, nes jie slidus - krenta graziai, ir truputi pasipukuoja isskalbus - graziai atrodo ir labai silti. palyginus su merinosu vilna, ar siaip kokiu nutresusiu aviu vilna - tai pastaroji kieta, mezginys gaunasi toks pastires, pasistojes schmoll.gif

kojine mane sunervino, griebiau as ja ardyti, o siule kietai susiuta ir dar ta pacia ruda spalva, tai perkirpau kelis kartus ir pati mezgini, vienzo vieni mazgai gautusi issardzius, tai pasiunciau as ja i siuksline ir tiek. o siulai rudi - alpaka ach....
Atsakyti

Daivuliau,
jau Ristina atsakė dėl perfokortų ir 2 spalvų siūlų drinks_cheers.gif
Ristina, jei skubu, tai pagalbiniu siūlu pamezgu kelias eiles ir paskui vakare jau virbalais nulaidau, o jei ne, tai tiesiai nuo mašinos dekeriu ...
Graži suknikė gavos, bet jau ko gero sunkokai stumdyt karietą su tokiu siūlu, man jau ir 5 šakų per akis doh.gif

Zuzana, padidink nuotrauką, nieko neina suprast schmoll.gif schmoll.gif

Jautiena, ir mano riberis kabo pastoviai pakabintas drinks_cheers.gif
o kojinių ir nepastebėjau kas blogai, kol nepasakei - grįžau dar kartą pažiūrėt, taip kad megzk antrą ir bus liuks drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Svelnute, gražūs mezginiai thumbup.gif thumbup.gif , imčiau ir aš juos mirksiukas.gif

Gusha, pažiūrėk kaip teisingai tas šukas reik įstatyt tarp siūlų, instrukcijos yra parodyta mirksiukas.gif

Linaslinelis, ačiū už gerą žodelį 4u.gif , o tavo siūlai tikrai jau prie brangiųjų doh.gif

Na ir dar vienas megztukas - gerai, kad siūlų tokių yra, nereik jokių raštų, brūžini sau ir tiek thumbup.gif

user posted image

Kol surašiau visą litaniją žiūriu jau Jautiena parašius - nu gaila kojinės, siūlų ir darbo verysad.gif , aš sunėrinėju vąšeliu viską, tai nors ardosi geriau, nei su adata siūta... o dropsų neteko net ir čiupinėt ... blush2.gif
Atsakyti
Svelnute, man koks antras grazus megztukas bigsmile.gif ir spalvu derinys ir pats modelis smile.gif
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 12, 23:41)

Daivuliau,
jau Ristina atsakė dėl perfokortų ir 2 spalvų siūlų  drinks_cheers.gif

aciu labai, man tiek galimybe per akis bus bigsmile.gif ne uz kalnu ir as turesiu savaji broliuka. Kaledu senelis sake buvau gera mergaite, tai atnes dovanu lotuliukas.gif
Atsakyti
kojiniu kruvele pakeliui i lt, broliam ir tevam:

user posted image

melynos is superwash vilnos siulu:
user posted image

rudi ir sviesiai melyni siulai - alpaka, kiti - superwash vilna:
user posted image

grynai alpakines:
user posted image

megzta brother kh881+kr830. pilkos-zydros dydis 39. siulai melyni - Drops Alpaka 100%, pilki superwash vilna Patons - Diploma Gold 4 ply, 100g - 388m.
dedu 74 akis, stulpeliu 25 eiles, T2.2; itempimas T4.1 paciai kojinei; mezgu rasto motyvu kiek norisi, patinka ar graziai telpa; isjungiu mezgima su korta, darau kulna sutrumpintom eilem 12-13-12, kairei kojinei mezgasi desinej pusej, desinei kojinei - kairej pusej, tam, kad apsimovus siule butu vidinej pusej abieju kojiniu, uzbaigus kulna, grazinu visas adatas i darbine padeti, pervaziuoju karieta i priesinga siulam puse suspaudus abu "slip" mygtukus - kad nieko nemegztu, jungiu korta (kortos sukinet niekur nereik), ziu kad "slip" neissijungtu ir pervaziuoju atgal "tuscia eiga" - cia tam, kad pazymet adatas rasto pratesimui; tada vel rastais kiek ten gaunas; pries darydama kojines "nosi" sumazinu 3 akis - 2 is sonu, 1 kazkur per viduri, kad butu mazesne, smailesne. nuimu ant pagalbinio siulo ir susiuvu.

tik numegzta, numegzt 30-40 min, jeigu be jokios dramos (kas retai buna), susiut apie pusvalandi. teoriskai pora kojiniu turetu iseit per 2.5 - 3val, o realiai, tai... lotuliukas.gif
user posted image

dar ta kepka fotkinau, sikart jau isdziuvusia (norejau pamodeliuot, bet neturejau fotografo po ranka):
user posted image

user posted image

oj kaip laukiu kaledu atotogu - megsiu iki nukritimo.
Atsakyti
Jautiena, kiek kojiniu bigsmile.gif man tos melynos pacios paciausios 4u.gif o as susinervinus sedziu, nes mezgiau irgi kojines nu ir ka, ziuri gi per mazai siulu nusipirkus, tai neuztegs doh.gif tai meciau reikala ir eisiu gult.
Atsakyti
Jautiena, nu pavarei bigsmile.gif wub.gif turiu kojinem silpnybe, tai dabar paziurejus sapnuosiu ... rolleyes.gif labai labai grazu wub.gif
Papildyta:
Man sleptis salia jusu, ale parodysiu savo paskutini darbuka blush2.gif jauciu, kol galesiu vel normaliai prie masinos prisest- reikes is naujo mokytis doh.gif
Skersiukas:
user posted image user posted image
Megztas pagal sita: Is mezgimo zonos/ravelrio
Ai ir dar kepuriukas, tik ne demonstruotojo jis smile.gif savininkui ji kurs kas labiau nutysus... Madinga ale biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 13 gruodžio 2012 - 01:13
tie skersi megztiniai man yra kazkokia mistika blush2.gif

une: fainuolis megztinukas, spalvytes labai grazios, lengvai derinamos ir nesiojamos 4u.gif kepuriukas siek tiek apsitempes, bet jeigu savininko galva mazesne, tai bus pats tas.

L@imužės atlikimo technika kaip visada = 10balu 4u.gif bet spalvos tai oj doh.gif bet cia jau skonio reikalas, nors manes tai su tokiom i zmones neisvarytum blush2.gif
Atsakyti
Jautienos kojinės wub.gif jeckaukleckau kaip norėčiau tokiųųųų wub.gif wub.gif

aš kojinės megzt tingiu blush2.gif man gaila darbo joms blush2.gif

Skersuoklis thumbup.gif manau labai gerai tinkantis šventiniams maratonams thumbup.gif maskuoja viską ką reik biggrin.gif
Atsakyti