L@aimuze,
Dar del tos zaliosios tunikos noriu paklausti, o is keliu Jusu siuliukai buvo? Nes pas mane storoki, is 6 giju, bet meginukas gaunasi tik 5mm didesnis, tik aisku labai tankus ir kietas Jauciu reikia 3-4 giju. Kazi, jei isskirti tuos siulus ir pervynioti
QUOTE(Gusha @ 2012 12 11, 20:22)
L@aimuze,
Dar del tos zaliosios tunikos noriu paklausti, o is keliu Jusu siuliukai buvo? Nes pas mane storoki, is 6 giju, bet meginukas gaunasi tik 5mm didesnis, tik aisku labai tankus ir kietas Jauciu reikia 3-4 giju. Kazi, jei isskirti tuos siulus ir pervynioti
Gusha, aš mezgiau iš babininių siūliukų, dėjau 4 šakas, mezgiau T6 . Iš 6 gijų net neįsivaiduoju kaip megzt, juk labai jau stori, maximum iš 5 esu mezgus ...
Na jei neišpeikėt su elniais blauzdinių, tai dar ir su snaigėm parodysiu, o toliau jau jūsų darbų lauksiu, o tai gausis kaip asmeninė tema paskui
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 11, 23:16)
Gusha, aš mezgiau iš babininių siūliukų, dėjau 4 šakas, mezgiau T6 . Iš 6 gijų net neįsivaiduoju kaip megzt, juk labai jau stori, maximum iš 5 esu mezgus ...
Na jei neišpeikėt su elniais blauzdinių, tai dar ir su snaigėm parodysiu, o toliau jau jūsų darbų lauksiu, o tai gausis kaip asmeninė tema paskui
Grai, kad paklausiau Reiks persivynioti ir bandyti jaukintis riberi O T6 ir stulpelio ir lygaus rasto?
Beje, labai fainos blauzdines
Ne, stulpelį 2x2 mezgiau T3 ...
Kokios blauzdinės
Nu joooooo, pasirodo isskirti ta Vernito pusvilne misija neimanoma Sukasi tie siulai, susipina, prizimazgo
Merginos, gal yra kur video, kaip riberi ant broliuko uzsikabinti, reikia ta zveri jaukintis
Aciu uz nuorodas, kaip megzti kojinytes su viena adatine, gavosi, tik siule negrazu, tai sakau reikia bandyti su dviem
Aciu uz nuorodas, kaip megzti kojinytes su viena adatine, gavosi, tik siule negrazu, tai sakau reikia bandyti su dviem
Sveikos, zinau jog apie mezgimo masinas yra kita tema, bet galiu ten atsakymo greit nesulaukti, tai bandau laime cia. As labai paprastu ir gal kvailoku klausimu. Dabar kai noriu numegzti kokia nors snaige, tai su nevute stumdau adateles rankytem, o sakykit kai turi koki brother masiniuka, tai ten nereikia taip daryti? Ar teisingai suprantu jog ten galima megzti dviem spalvoms su perfokortom rastus? Ar reikalingas dar papildomai tas siulu keitiklis? (nu as cia ebay prisiziurejus )
Liuks blauzdinės kaip užbaigi stulpelį?
O aš tai mezgiau iš 6 gijų Vernito pusvilnės pačiu didžiausiu tankumu 10** ir nieko
va rezultatas
Davulia, perfokortinėse mašinose su dviem siūlais tvarkosi pati mašina. O siūlų keitiklis reikalingas, manau, kai jau daugiau siūlų norisi įdarbinti bet gal nusišneku
Riberį dėjau pagal filmuką iš youtubės http://www.youtube.c...h?v=oqKPIPP0x0U
O aš tai mezgiau iš 6 gijų Vernito pusvilnės pačiu didžiausiu tankumu 10** ir nieko
va rezultatas
Davulia, perfokortinėse mašinose su dviem siūlais tvarkosi pati mašina. O siūlų keitiklis reikalingas, manau, kai jau daugiau siūlų norisi įdarbinti bet gal nusišneku
Riberį dėjau pagal filmuką iš youtubės http://www.youtube.c...h?v=oqKPIPP0x0U
QUOTE(Ristina @ 2012 12 12, 12:54)
va rezultatas
va rezultatas
Oj, kokia gera naujiena Gerai atrodo, nieko, kad bus kietesnis mezginys, gal net maziau issitampys Tai ka, belieka jaukintis riberi ir man
Ristina, super suknyte ir labai dekui uz atsakyma, as taip ir maniau, bet galvoju pasitikslinsiu