Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

L@aimuze,

Dar del tos zaliosios tunikos noriu paklausti, o is keliu Jusu siuliukai buvo? Nes pas mane storoki, is 6 giju, bet meginukas gaunasi tik 5mm didesnis, tik aisku labai tankus ir kietas g.gif Jauciu reikia 3-4 giju. Kazi, jei isskirti tuos siulus ir pervynioti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 12 11, 20:22)
L@aimuze,

Dar del tos zaliosios tunikos noriu paklausti, o is keliu Jusu siuliukai buvo? Nes pas mane storoki, is 6 giju, bet meginukas gaunasi tik 5mm didesnis, tik aisku labai tankus ir kietas  g.gif  Jauciu reikia 3-4 giju. Kazi, jei isskirti tuos siulus ir pervynioti  g.gif

Gusha, aš mezgiau iš babininių siūliukų, dėjau 4 šakas, mezgiau T6 . Iš 6 gijų net neįsivaiduoju kaip megzt, juk labai jau stori, maximum iš 5 esu mezgus ...

Na jei neišpeikėt su elniais blauzdinių, tai dar ir su snaigėm parodysiu, o toliau jau jūsų darbų lauksiu, o tai gausis kaip asmeninė tema paskui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 11, 23:16)
Gusha, aš mezgiau iš babininių siūliukų, dėjau 4 šakas, mezgiau T6 . Iš 6 gijų net neįsivaiduoju kaip megzt, juk labai jau stori, maximum iš 5 esu mezgus ...

Na jei neišpeikėt su elniais blauzdinių, tai dar ir su snaigėm parodysiu, o toliau jau jūsų darbų lauksiu, o tai gausis kaip asmeninė tema paskui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Grai, kad paklausiau biggrin.gif Reiks persivynioti ir bandyti jaukintis riberi doh.gif O T6 ir stulpelio ir lygaus rasto?

Beje, labai fainos blauzdines rolleyes.gif
Atsakyti
Ne, stulpelį 2x2 mezgiau T3 ...
Atsakyti
Kokios blauzdinės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Nu joooooo, pasirodo isskirti ta Vernito pusvilne misija neimanoma doh.gif Sukasi tie siulai, susipina, prizimazgo doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal yra kur video, kaip riberi ant broliuko uzsikabinti, reikia ta zveri jaukintis biggrin.gif

Aciu uz nuorodas, kaip megzti kojinytes su viena adatine, gavosi, tik siule negrazu, tai sakau reikia bandyti su dviem blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, zinau jog apie mezgimo masinas yra kita tema, bet galiu ten atsakymo greit nesulaukti, tai bandau laime cia. As labai paprastu ir gal kvailoku klausimu. Dabar kai noriu numegzti kokia nors snaige, tai su nevute stumdau adateles rankytem, o sakykit kai turi koki brother masiniuka, tai ten nereikia taip daryti? Ar teisingai suprantu jog ten galima megzti dviem spalvoms su perfokortom rastus? Ar reikalingas dar papildomai tas siulu keitiklis? (nu as cia ebay prisiziurejus doh.gif )
Atsakyti
Liuks blauzdinės thumbup.gif kaip užbaigi stulpelį?

O aš tai mezgiau iš 6 gijų Vernito pusvilnės blush2.gif pačiu didžiausiu tankumu 10** ir nieko bigsmile.gif
va rezultatas ax.gif
user posted image

Davulia, perfokortinėse mašinose su dviem siūlais tvarkosi pati mašina. O siūlų keitiklis reikalingas, manau, kai jau daugiau siūlų norisi įdarbinti smile.gif bet gal nusišneku rolleyes.gif

Riberį dėjau pagal filmuką iš youtubės http://www.youtube.c...h?v=oqKPIPP0x0U
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2012 12 12, 12:54)
O aš tai mezgiau iš 6 gijų Vernito pusvilnės  blush2.gif pačiu didžiausiu tankumu 10** ir nieko  bigsmile.gif
va rezultatas  ax.gif

Oj, kokia gera naujiena bigsmile.gif Gerai atrodo, nieko, kad bus kietesnis mezginys, gal net maziau issitampys rolleyes.gif Tai ka, belieka jaukintis riberi ir man doh.gif
Atsakyti
Tokia suknyte 3 metuku panelei
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzana*: 12 gruodžio 2012 - 12:15
Ristina, super suknyte 4u.gif ir labai dekui uz atsakyma, as taip ir maniau, bet galvoju pasitikslinsiu smile.gif
Atsakyti