Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

QUOTE(Gusha @ 2012 12 07, 13:13)
Laaaabai daili kepuryte, nesugebeciau tokios nunarplioti  schmoll.gif

baik jau, man atrodo as tokiais niekuciais uzsimineju, bet pasirodziau draugems, tai prisiprase ir jos savo vaikams 4u.gif beje cia dviguba is merinos vilnos suliu. Labai man patinka sie siulau, tik kad brangus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 07, 14:17)
baik jau, man atrodo as tokiais niekuciais uzsimineju, bet pasirodziau draugems, tai prisiprase ir jos savo vaikams  4u.gif  beje cia dviguba is merinos vilnos suliu. Labai man patinka sie siulau, tik kad brangus sad.gif

O gal yra kokia schema, kaip tokias megzdti dvigubas blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 12 07, 13:38)
O gal yra kokia schema, kaip tokias megzdti dvigubas  blush2.gif ?

as tai zinok taip pat mezgu, kaip vienguba cia parodyta:
http://www.youtube.c...h?v=apkDAdeJ5ic
tik gaunasi jog nuo virsugalvio pradeti. As matai virsu paprastai sutraukiu, todel vienu kartu dviguba padarau. Nzn ar cia labai profesionalu, bet nesioti tikrai galima. Ai dar pastebejau, jog karta nuskaiciavau kokio ilgio reik kepuriuko, tai virsuj kai jau sumezgiau dvigubai, tai dar pavariau kokias 7-8 eiles, ten gaunasi vienguba, bet graziau tada kepuriukas gula. Nzn ar supratai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 07, 14:46)
as tai zinok taip pat mezgu, kaip vienguba cia parodyta:
http://www.youtube.c...h?v=apkDAdeJ5ic
tik gaunasi jog nuo virsugalvio pradeti. As matai virsu paprastai sutraukiu, todel vienu kartu dviguba padarau. Nzn ar cia labai profesionalu, bet nesioti tikrai galima. Ai dar pastebejau, jog karta nuskaiciavau kokio ilgio reik kepuriuko, tai virsuj kai jau sumezgiau dvigubai, tai dar pavariau kokias 7-8 eiles, ten gaunasi vienguba, bet graziau tada kepuriukas gula. Nzn ar supratai?  4u.gif

Oj, kazkaip sudetngai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 12 07, 13:57)
Oj, kazkaip sudetngai atrodo  doh.gif

tikrai nesudetinga 4u.gif visokie sarafanai ar megztukai tikrai daug sunkiau 4u.gif
Atsakyti
Visu labai grazus darbeliai, ypac didelis balionas akirerai atvargusiai ta sali kiaurarasciu 4u.gif
Pati ka tik viena pabaigiau - prasikeikiau, nes teko rankom puse akiu sukilot - lace karieta niekaip neperkelinejo normaliai, svoriu dejau ir mazai ir daug ir per viduri ir nieko gero, teko kiekviena eile tikrint ir neduok die paleisi aki doh.gif praktiskai galima misias uzsakinet, nes sugaudyt labai sunku, o kiaurarasti ardyt irgi ne juoku darbas.

user posted image

user posted image

user posted image

megza brother kh881 + lace karieta + perfokorta 16J. siulai Garstudio Drops - Baby Alpaca Silk, 70% alpaka, 30% silkas, 100g - 366m, sunaudojau 4 matkiukus po 50g, tiek ir teturejau smile.gif mezgiau imtepimu 7, dejau 100 akiu, -4 nes sonuose po dvi nemezgancias adatas palikau, kad maziau riestusi; kiek eiliu nezinau, plotis apie 35cm, ilgis apie 140cm, priklausomai i kuria puse tempsi biggrin.gif

spalva neimanoma normaliai perteikt su mano nupezusiu fotiku, ji tokia pablukusi zalia, radau internete:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 12 07, 17:01)

... sonuose po dvi nemezgancias adatas palikau, kad maziau riestusi...

Gražu drinks_cheers.gif

o ar tikrai mažiau riečiasi? bigsmile.gif
Atsakyti
sunku pasakyti, pats kiaurarastis prilaiko rietimasi... plius as tas kopeteles surinkau is blogas puses gerom akim.
Atsakyti
Jautiena, gražus šalikėlis 4u.gif thumbup.gif 4u.gif ,
laukiu nesulaukiu tavo juostuoto mezginio, o gal pražiopsojau doh.gif ?????

Daivuliau, kepurytė liuks thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Daivuliau, graži kepurė su tuo katinu wub.gif

Jautienos šalikėlio ir aš norėčiau.. wub.gif

Mano paprastas, bet labai kankintas šalikas
user posted image
Atsakyti
Dekui megaites, buvau jau supykusi ant to katinelio, nes dydi du kartus sumoviau, bet galiausiai rezultatu pati labai patenkinta.
Jautiena, koks salikelis bigsmile.gif labai dailus, bei labai graziai priderinta prie svarkelio 4u.gif
Balla, paprastume ir yra grozis 4u.gif
Succes labai idomu ar pavyko salmuka sumeistrayti? Maniskei irgi labai noriu padaryt, bandziau is galvos kelis variantus, nu bet toks sakyciau s... gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Tokia tunika 6 metuke mergaitei
user posted image
Atsakyti