Mano yra "dangčiai" plastmasiniai, bet ne nuo tų mažų rankytčių, ką paslėpt
Ristina, o teisingai tas šukas "įstatai", pažiūrėk atidžiai instrukcijoj per kuriuos tarpus jos turi kištis , šiaip aš irgi tik 1x1 ar 2x2 tas įprastas atnaras mezgu ...
Papildyta:
Oi, užmiršau Shuros ir Akireros grožius pagirt, nu vat tokie neeiliniai jie man ( nu paskolinkit man fantazijos kuri nors )
Tiesa, Shura, ar naudojies kitliavimo mašina
Papildyta:
Oi, užmiršau Shuros ir Akireros grožius pagirt, nu vat tokie neeiliniai jie man ( nu paskolinkit man fantazijos kuri nors )
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 06, 22:35)
Laimuže, jūs irgi šaunuolė, raudonas kapiušonuotas tiesiog svajonė
Vat tik atitaikysiu kaip gražiai plankutę prie užtrauktuko prisiūti irgi įveiksiu
Kaip tik mezgu kepurę iš tokių Merino Gold siūlų, labai faini siūlai, bet žiauriai nepatogu juo sukti. Dar pagalvojau, kad tik su šimtu gramų prasikankinau kokią valandą kol persivyniojau rankomis, o čia visam megztukui viso vakaro vien vyniojimui turbūt prireikė, nu bais nepatogiai suvytas pundelis.
linaslinelis, ačiū , tam megztukui sumezgiau 6 matkelius ir nė vieno nepervyniojau. Aš traukiu siūlą iš vidurio matkelio, truputį tenka pavargt kol tas viduriukas išsimezga, bet dažnai pavyksta gan mažą jį ištraukt
QUOTE(Freke @ 2012 12 06, 22:12)
kur cia pamirsi,ant pyrago mesimes ir vaikams neduosim
Labutis merginos,pasakykit jus man, kaip megzti kisenes mezgimo masina
Gal kuri padesit
Gal kuri padesit
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 06, 22:52)
. Aš traukiu siūlą iš vidurio matkelio, truputį tenka pavargt kol tas viduriukas išsimezga,
Blin, tiek metų mezgu nu neįveikiau gražiuoju to matkelio, traukti iš vidaus net nepagalvojau. Ačiū, jau buvau padėjusi kryžiuką ant tų siūlų, bet pabandysiu dar pagal jūsų metodą) Bai fainas siūlas, tik brungus, zaraza
Zuzana, tai kišenės elementariai - arba ant viršaus numegztas prisiūni priketliuoji arba reikia daryti išpjovą (jei įstriža kišenė). Tada mezgi dvi dalis priekio daliniu mezgimu. O pačią kišenę mezgi iš dviejų dalelių atskirai ir prisiūni ar primezgi iš vidaus. Priekyje gražu plankute kokią papuošti.
Jei megztinis atsisega priekyje, o kišenė vidinė, tai stengiuosi istrižas kišenes daryti netoli centrinės plankutės, kad viršutinį kišenės kampą prie plankutės prisiūti, kad nekabotų viduje tas kišenius, kai rankas susigrūdi, bo pas mane visad rankos sugrūstos ir išsitampo labai.
Paprasčiau numegzt ką nori ir ant viršaus gražiai prisiūt.
Aciu labai uz pagalba, po dvieju metu paveluotai ir as taip pagalvojau.Einu is karto isbandyti.
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 06, 23:35)
Aciu Laimuze uz pagyras
Kitliavimo masina naudoju, labai pagreitina darba, tik ta kasa siuvau rankomis, ten su kitliavimo masina neiseitu taip graziai priketliuot.
Siaip esu per ta laika nemazai rubeliu primezgusi, bet labai nemoku fotografuot, nuotraukos negrazios tai niekur ir nerodau, vis svajoju pasisamdyt kokia fotografe ir profesionaliai pafotkinti
QUOTE(Shura @ 2012 12 07, 13:34)
Siaip esu per ta laika nemazai rubeliu primezgusi, bet labai nemoku fotografuot, nuotraukos negrazios tai niekur ir nerodau, vis svajoju pasisamdyt kokia fotografe ir profesionaliai pafotkinti
Samdykit po pigiaja mano vyra
kiek groziu salikeliai, sarafanas, o jau apie megztuko pynias isvis susilydziau
man su dydziais irgi sunku labai, net kepka is antro karto tik nutaikiau drauges mergytei
Beje, ar pavyko sumeistrayti salmuka? mane LABAI domintu irgi aprasymas
man su dydziais irgi sunku labai, net kepka is antro karto tik nutaikiau drauges mergytei
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 07, 14:04)
kiek groziu salikeliai, sarafanas, o jau apie megztuko pynias isvis susilydziau
Laaaabai daili kepuryte, nesugebeciau tokios nunarplioti