Freke, Darbeja, ačiū labai . Melsvasis - kid mohera, rausvasis - silk mohera. Silk moheros tokiam pačiam gaminiui reikia žymiai daugiau nei kid moheros, bet prie kūno silk mohera daug mielesnė.
QUOTE(Drezulka @ 2012 12 06, 13:45)
Sveiki, labai gražus sarafanas, gal galima aprašymą?
Kad kaip ir iš galvos tas modelis neturiu jokio aprašymo.
Nugara kaip įprasta suknelė/sarafanas. Prieky - kišenėm palikau skyles, paskui jas apdailinau jau rankomis.
QUOTE(Ristina @ 2012 12 06, 12:40)
Parodysiu, kaip draugaujuosi su riberiu
Jo, biški bardakas čia pas jumi, tiksliau - tikra depresija
Nebuvo pas mane taip, nieko negaliu patarti, pas mane čiuožia kaip per sviestą nuo pirmos dienos. Tiesa, riberį man užkabino, pačiai neteko lipdyti, nes tenai turi atitinkamas taisyklingas tarpas tarp adatinių būti.
Pas jus tenai akys paleistos kai kur... tai mėto akis gal?
O siūlas ne per storas???
O kodėl jūs du siūlus imate pradžioje?.
Pavyzdukui visai pasiimkite plonesnį siūlą ir iš vienos gijos, bus lengviau "bardaką" nagrinėti.
Šiaip jei akis mėto, reikia daugiau svarelių užkabinti.
Man iš pradžių mėtė šonines akis žiauriai, kol nepaėmiau normalių siūlų, neatitaikiau tankumo ir tinkamai svorelių nepaskirsčiau.
O papsakokite eigą, gal merginos atkapstys, kas ne taip, nepaliksim bėdoj
Viskas įveikiama!
Ristina, o viska darai pagal knyga? koks riberis? 830 ar 850? nes cia nesigauna rezinka vadinas atstumai per dideli.
Mano kh 850.
Jau dariau visaip. Ir pagal knygą ir pagal youtubę
Siūlas nėra storas. Tik gal blogai, kad iš keleto siūliukų
Kadangi akių dėjau apie 150, tai dėjau du didelius svorius. Siūlas įtemptas, svoriai kaip ir gerai. Nesuprantu, kame šaknys
kai be siūlo, tai karieta važiuoja kaip per sviestą. Pirmos eilės, t.y. pradžia ir dar 2-3 sekančios gaunasi tobulai. O velniava prasideda toliau. Ima mėtyt akis, velt siūlus. Buvau uždėjusi ir 4 didžiuosius svarelius, ir 2 did.+2mažus. Vistiek tas pats.
Reikia ilgos apykaklės, tai dabar renku ranka, ant vienos adatinės
Jau dariau visaip. Ir pagal knygą ir pagal youtubę
Siūlas nėra storas. Tik gal blogai, kad iš keleto siūliukų
Kadangi akių dėjau apie 150, tai dėjau du didelius svorius. Siūlas įtemptas, svoriai kaip ir gerai. Nesuprantu, kame šaknys
kai be siūlo, tai karieta važiuoja kaip per sviestą. Pirmos eilės, t.y. pradžia ir dar 2-3 sekančios gaunasi tobulai. O velniava prasideda toliau. Ima mėtyt akis, velt siūlus. Buvau uždėjusi ir 4 didžiuosius svarelius, ir 2 did.+2mažus. Vistiek tas pats.
Reikia ilgos apykaklės, tai dabar renku ranka, ant vienos adatinės
nu gerai o nepamirsti atstatyt ant karietos to pypsiko apacioj? is II i I? nes tas II tik apvedimui skirtas.
Ir dar reiktų pažiūrėt ar visos adatos geros. Pas mane taip buvo kažkada, kai panaikinau blogas adatas viskas pasidarė ok. Ir jei tokie dalykai darosi reikia tikrint kiekvieną eilę, kad nustatytum, kurioj vietoj falšivina.
arba riberis blogai pakabintas. nes tie 850 kitaip kabinas nei 830 ir jei blogas tarpas tarp adatiniu mezga nesamones. ir bandziau pas save dekeri prakisti, tai netelpa ta datatele o.k. bet visas plastikas tikrai ne
QUOTE(Freke @ 2012 12 06, 20:57)
nu gerai o nepamirsti atstatyt ant karietos to pypsiko apacioj? is II i I? nes tas II tik apvedimui skirtas.
o kaip suprasti apvedimui? cia kai apmeti akis, tada reikia i I perjungti, nu nieko nesuprantu...cia gal ir mano pradziamoksles klaida, nors atrodo darau viska pagal instrukcija, bet vistiek s gaunasi
QUOTE(assia33 @ 2012 12 06, 20:13)
o kaip suprasti apvedimui? cia kai apmeti akis, tada reikia i I perjungti, nu nieko nesuprantu...cia gal ir mano pradziamoksles klaida, nors atrodo darau viska pagal instrukcija, bet vistiek s gaunasi
cia riberiui skirta kad nuemus nuo suku graziai atrodytu.
QUOTE(Freke @ 2012 12 06, 21:24)
cia riberiui skirta kad nuemus nuo suku graziai atrodytu.
oi, as kaip zalia vista cia, atsiprasau, vis bandau, bet jau kantrybe senka
bet tai kazka irgi negerai darai. kaip akis uzsidedi? kada sukas pakabini?