Gelomyrtol'į galite gert http://www.100metu.l...elomyrtol_forte.
Gerklei natūralūs Isla moos, purškiami Tantum verde.
Didelis jūsų vaikas jau, nenutiks nieko blogo
QUOTE(bezdzionele @ 2013 12 16, 20:29)
ir man prireike pasiskaityti sia temuke... visai as neatspari ligoms visko buvo pradzioj nestumo isivarius buvau sunkios formos asma,pypkes naudojau,inhaliavau su adrenalinu,geriau visokias tabletes dar ne nezinojau kad laukiuosi o dusau iki pamelynavimo,geriau triju rusiu antibiotikus nes protingos daktares niekaip man neatitaike ir taip menesi kankinausi. viduri nestumo dantis supuliavo kad visas zandas buvo istines, geriau ir nuo skausmo ir vel antibiotikus. o dabar vel mane puola ligos sausas dusinantis kosulys,uzkimus. o daktare jokiu vaistu neleido vartoti kadangi pries savaite buvo uzeje pilvo skausmai ir kaip gine pasake prieslaikinis gimdymas,liepe ramybes busenoj buti, tai del to jokiu vaistu negalima naudoti, nes bet kurie gali tik paskatinti gimdos atsidaryma,gimdos kalklelio susitraukimus. tai va kosciu smarkiai net pilva skaudet pradeda o vaistu jokiu net arbatu naminiu negalima ne ramuneliu ne liepzedziu. tai geriu daug pirktines arbatos,kvepuoju inhaliatoriumi su mineraliniu vandeniu,gerkle skalauju su druska,nosi gydau su quix ar kaip jis ten vadinasi juros vandenuku,o nuo kosulio jokiu tableciu jokiu sirupiuku ir juo labiau jokiu antibiotiku jau ir taip per daug gavus nestumo metu,net verkt norisi bijau kad vaikuciui nebutu pakenke tie vaistai. dar nakciai ant krutines karstu bulviu su lupyna uzsideti leido, o apie mirkyma koju jokiu kalbu nes irgi skatina gimdyma. tai va taip ir kankinuosi
Skaitau ir nesuprantu kaip suauges zmogus gali taip absurdiskai elgtis...daktare laikas pakeisti negi nesuprantat, kad negydoma liga gali pridaryti daaaaug daugiau zalos nei vaistai??
sveikos esamos ir busimos
mamytes, gal
tokia tema jau yra nezinau ir is anksto ataiprasau. esu 16 savaite nescia
ir persalau, atrodo net ryti nieko negaliu, temperatura iki 37,5, nugara skauda ir
kelius skauda taip, kad tuoj isprotesiu, beto per visa nestuma
nepykino, o siandien ryte apsivemiau.. gal galit patart kaip
elgtis, sunerimt ar ne? kadangi sventes sunku prisisaukt pagalbos, beto laukiuosi pirmagimio,
mazai ka suprantu..
mamytes, gal
ir persalau, atrodo net ryti nieko negaliu, temperatura iki 37,5, nugara skauda ir
elgtis, sunerimt ar ne? kadangi sventes sunku prisisaukt pagalbos, beto laukiuosi pirmagimio,
mazai ka suprantu..
QUOTE(Uogele94 @ 2013 12 24, 17:47)
sveikos esamos ir busimos
mamytes, gal
mazai ka suprantu..
mamytes, gal
mazai ka suprantu..
labukas, as irgi kaip tik sventes leidziu lovoje su daug arbatos nusiteik optimistiskai, viskas bus gerai, svarbiausia daug ilsekis, gerk daug arbatu, jei kils temperatura pasitark su gydytoja arba vaziuok i ligonine.kiek skaiciau cia jei nera 37.8 temperaturos galima nemust, o po to gali ir paracetamolio tablete isgert. sveik
nukeliavau snd pas daktare, tai israse nuo slogos Euphorbium ir gerklei gelomyrthol 1x3 dienoj, pirmadieni dar karta pasirodau, jei bloges-sake rasys antibiotiku, bet as tikiuosi issiversti be ju
QUOTE(LaRosa @ 2013 12 27, 22:16)
nukeliavau snd pas daktare, tai israse nuo slogos Euphorbium ir gerklei gelomyrthol 1x3 dienoj, pirmadieni dar karta pasirodau, jei bloges-sake rasys antibiotiku, bet as tikiuosi issiversti be ju
as isgyjau be daktaru ir vaistu, aciu dievui pabandyk druska su vandeniu per nosi patraukt, slykstoka, bet man ziauriai gerai padejo sveik!
Sveikos! Esu nescia truputi daugiau nei 13sav. ir turiu bronchita:( geriu antibiotikus ospamox, gelomyrtoli, arbatas visokias. Dar prie viso sito herpes ant lupos isaugo... Tikiuos, kad viskas baigsis gerai...
Vakar buvau pas ginekologe, dare echoskopija, tai del kosulio mano gimda buvo taip suspazmavusi, kad vaikelis neturejo ne kur pajudet... Labai tikiuosi, kad issigydzius bronchita ir gimda susitvarkys... Gal yra dar kamnors taip buve?
Vakar buvau pas ginekologe, dare echoskopija, tai del kosulio mano gimda buvo taip suspazmavusi, kad vaikelis neturejo ne kur pajudet... Labai tikiuosi, kad issigydzius bronchita ir gimda susitvarkys... Gal yra dar kamnors taip buve?
Labukas, mamytes,
As taip pat jungiuosi prie apsirgusiu burelio, va jau bus beveik savaite kaip gerkle skauda, pradzioj skaudejo tik is isores taip keistai, tai galvojau gal koks nervas ar ramuo, o ir seimos gyd taip sake, bet dave siuntima pas Lor, tai pas ji tik uz 4d., bet va per savaitgali ir uzkimau, ir gelkle pradejo vienoj pusej skaudet lyg toks karstis eitu is vidaus, dar ir temp uzkilo 37,3. Zodziu geriu dabar arbatas iki apalpimo, o geriu tai daugiausiai citrina su imbieru ir dar serbentu juodu saltytu uzplikau.,Isla pastiles naudoju. Bet jauciu ryt bandysiu kur nors susirast Lor kur jis priims, nes laukt nebenoriu... Tiesa, mano stebukleliui tik 5 savaite eina, tai labai pergyvenu, nes su pirmu nestumu neturejau jokiu perslimu ar negalavimu
As taip pat jungiuosi prie apsirgusiu burelio, va jau bus beveik savaite kaip gerkle skauda, pradzioj skaudejo tik is isores taip keistai, tai galvojau gal koks nervas ar ramuo, o ir seimos gyd taip sake, bet dave siuntima pas Lor, tai pas ji tik uz 4d., bet va per savaitgali ir uzkimau, ir gelkle pradejo vienoj pusej skaudet lyg toks karstis eitu is vidaus, dar ir temp uzkilo 37,3. Zodziu geriu dabar arbatas iki apalpimo, o geriu tai daugiausiai citrina su imbieru ir dar serbentu juodu saltytu uzplikau.,Isla pastiles naudoju. Bet jauciu ryt bandysiu kur nors susirast Lor kur jis priims, nes laukt nebenoriu... Tiesa, mano stebukleliui tik 5 savaite eina, tai labai pergyvenu, nes su pirmu nestumu neturejau jokiu perslimu ar negalavimu
Yra vaistų ir nėščioms. Gerklė ne juokas, dasivarysit iki anginos, tada antibiotikų neišvengsit.
man ir 8 sav baigias, bet tokia sloga ( gerkle siaip ne taip praejo), nuo mazosios visa seima "iskrite", o nuo slogos paskaiciau, kad purskiamu kazkokiu galima, bet baisiausia, kad nepakenkt zirniukui, nes iki 12sav tokie virusai nelabai gerai ;( neismanau, kaip is tos baisines slogos issivaduot....help
QUOTE(Vitulka @ 2014 02 02, 19:11)
Yra vaistų ir nėščioms. Gerklė ne juokas, dasivarysit iki anginos, tada be antibiotikų neišvengsit.
Tai va butent to ir bijau, dar ne taip pergyvenciau jei ne temperatura, nors ir nera labai didele, bet neguodzia tai. Ryt is pat ryto jau skambinsiu ir leksiu. Nor va kimimas kiek ir rimsta, gal nuo siltu skysciu, daug prakaituoju. Na tikiuosi, kad viskas bus tik gerai.
QUOTE(Ritusikas @ 2014 02 02, 18:16)
man ir 8 sav baigias, bet tokia sloga ( gerkle siaip ne taip praejo), nuo mazosios visa seima "iskrite", o nuo slogos paskaiciau, kad purskiamu kazkokiu galima, bet baisiausia, kad nepakenkt zirniukui, nes iki 12sav tokie virusai nelabai gerai ;( neismanau, kaip is tos baisines slogos issivaduot....help
Pradžiai temą perskaitykit