Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(GEG @ 2012 12 01, 10:48)
pas mus griežtai draudžiama vertinti nepatenkinamai ir siųsti į PPt pirmoką. Tik antroką ir tai po pirmo trimestro.

pas mus irgi neleidžia pirmam pusmety rašyti neigiamo. Pernai pas mane viena mergaitė tragiškai nieko nesugebėjo, o dabar antroj klasėj puikiai skaito. Taigi, manau, reikia išlaukti. Žinoma, būna visko...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 12 01, 16:38)
pas mus irgi neleidžia pirmam pusmety rašyti neigiamo. Pernai pas mane viena mergaitė tragiškai nieko nesugebėjo, o dabar antroj klasėj puikiai skaito. Taigi, manau, reikia išlaukti. Žinoma, būna visko...
Pas mus taip pat- nei rašyti neigiamo, nei į PPT. Ir manau tai teisinga,nes nuo rugsėjo jis tikrai padaro, kad ir pačią minimaliausią, pažangą.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 01, 10:02)
Pas mus tai vienas tėvelis pareiškė, kad negalima pamokų keist į repeticijas, tai vaikai liks be savo vaidinimo,nes nėra kada repetuoti.O kiti tėveliai labai laukia spektaklio. Ir dar sako, kad reikia surasti laiko. Bet kada? g.gif Užburtas ratas...

Kokie simpatiški nykštukai wub.gif

Reikėjo tam tėveliui pasiūlyti pačiam paorganizuoti šventę, parepetuoti su vaikučiais po savo darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Rašote, kad kiekvienais metai vis kažkur važiuodavote. Mes kiekvienais metais ruuošiame spektaklius visiems pradinukams bendrą šventą. Statome vieną spektaklį, tikrai būna ir gražu, ir miela. O repetuojame per klasės valandėles ir per muzikos pamokas drauge su muzikos mokytoja, dar nugriebiame kokią pamoką kūno kultūros, kitų pamokų neaukojame.
Papildyta:
Ar jums atsidaro paštas? Man jau kelinta diena normaliai neatsidaro, jei pagauni momentą, tai puiku. Gal tikrai reikia kurti naują paštą? Ką pasakys peliukas?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 12 01, 16:23)
O repetuojame per klasės valandėles ir per muzikos pamokas drauge su muzikos mokytoja, dar nugriebiame kokią pamoką kūno kultūros, kitų pamokų neaukojame.

Ar jums atsidaro paštas? Man jau kelinta diena normaliai neatsidaro, jei pagauni momentą, tai puiku. Gal tikrai reikia kurti naują paštą? Ką pasakys peliukas?

Jau kai kilo triukšmas dėl kūno k. pamokų naudojamų ne pagal paskirtį doh.gif Dar iš interneto išsitraukė ką turi mokytojas mokyt per šias pamokas unsure.gif Galima sakyt, vienas tėvelis sugadino visiems vaikams Kalėdas verysad.gif

Kol kas paštą man atidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 30, 22:54)
Kažkodėl nematau aš jų g.gif

Pastebėjot, keičiamės "rūbus" (avatarus) mirksiukas.gif

O man neleidzia ar as nemoku.(gal kas padetu su mano prisijungimu-labai noreciau) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 12 01, 17:23)

Man taip pat problemos su paštu g.gif
Atsakyti
sveikos,
kiek prikalbėjusios, doh.gif , negaliu spėti su jumis.
taigi,
1)kalbat dėl kalėdinio pašto.Siunčiu informacijos. Pernai tikrai naudojausi, vaikai atsakymą į parašytą laišką gavo. Buvo smagu thumbup.gif Laiškas Kalėdų seneliui Lietuvoje

2) aš pritariu, kad būtų sukurta nauja pašto dėžutė arba jau esamose reikia atlaisvinti vietos ir skenuotas knygas perkelti į joms skirtas pašto dėžutes, kurios yra sukurtos net 6. kaip Jums tokia mintis?Tikra nesunku, tik noro reikia atskenuoti 5 knygas ir gauti naujų pašto dėžučių slaptažodžius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alaizy: 01 gruodžio 2012 - 18:10
QUOTE(alaizy @ 2012 12 01, 18:09)
2) aš pritariu, kad būtų sukurta nauja pašto dėžutė arba jau  esamose reikia atlaisvinti vietos ir  skenuotas knygas perkelti į joms skirtas pašto dėžutes, kurios yra sukurtos net 6. kaip Jums tokia mintis?Tikra nesunku, tik noro reikia atskenuoti 5 knygas ir gauti naujų  pašto dėžučių slaptažodžius.

Aš nesutinku schmoll.gif Nes ne visada galiu atskenuoti. Sunkiai susikalbu su senuku skaneriu. Kartais vieną puslapį skenuoju penkis kartus doh.gif O seniau atsiųstos knygos tegul būna bendruose paštuose mirksiukas.gif Nebent yra norinčių, kad jų skenuotos knygos būtų perkeltos į tuos kitus paštus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 12 01, 19:09)
sveikos,
kiek prikalbėjusios,  doh.gif , negaliu spėti su jumis.
taigi,
1)kalbat dėl kalėdinio pašto.Siunčiu informacijos. Pernai tikrai naudojausi, vaikai atsakymą į parašytą laišką gavo. Buvo smagu thumbup.gif Laiškas Kalėdų seneliui Lietuvoje

2) aš pritariu, kad būtų sukurta nauja pašto dėžutė arba jau  esamose reikia atlaisvinti vietos ir  skenuotas knygas perkelti į joms skirtas pašto dėžutes, kurios yra sukurtos net 6. kaip Jums tokia mintis?Tikra nesunku, tik noro reikia atskenuoti 5 knygas ir gauti naujų  pašto dėžučių slaptažodžius.

4u.gif sveikutes. o ką daryti tms kurios neturi skanerio : g.gif .........
Atsakyti
Sveikos, kol kas nieko nekeisime, esant reikalui sukursime nauja pasta. Kol kas pakentekite del nesklandumu, tikrai padetu, jei kiekviena persiuntusi laiska istrintu ji is isiustųjų ir šiukšledėžės.
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 12 01, 19:09)
sveikos,
kiek prikalbėjusios,  doh.gif , negaliu spėti su jumis.
taigi,
Alaizy, tai siuntėte būtent šiuo adresu ir laišką įmetėte į pašto dėžutę? Ir čia viskas gerai būtent tokiu adresu pasiekia laiškas? O atsakyma irgi gavote?

Kalėdų Seneliui;
Šventaragio slėnis,
Grįžulo Ratų paštas
Atsakyti