Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(zuzanele @ 2012 11 30, 21:50)
Aš ir pernai tą pasaką kūriau, irgi pasinaudojau mūsų paštu mirksiukas.gif
Labai patiko ši mintis, tik, jei klasėje daugiau mokinių, tai paskaičiuokit, kad spėtute. Nes mes pradėjom kurti lapkričio pradžioj ir vos vos suspėjom, nes kai kas pamiršo atnešti, kai kas susirgo ir dar kelios dienos knygelės apipavidalinimui. Bet rezultatas džiugino visus thumbup.gif

Vat, ir man nusikelia kitiems metams, vaiku 23 g.gif Svarbu sia ideja kitamet prisimint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 11 30, 21:46)
Nusiunciau nykstukus i pasta be skaiciaus

Kažkodėl nematau aš jų g.gif

Pastebėjot, keičiamės "rūbus" (avatarus) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 11 30, 22:20)
O ar darysi kokią šventę su pirmokais? Aš taip pat kitą savaitę darysiu susirinkimą, nors ir nesinori, bet reikia. Mes šiandien su vaikais darėme atvirutes.

Pas mus atvaziuoja zolininke, ji praves pamoka kaip is zoleliu pasigaminti kaska sventisko. Kaina vaikui uz priemones - 5 lt.
o siaip dar darysime pradiniu klasiu bendra vakarone; kiekviena klase parodys koki soki ar dainele adventine. . kaskas praves, mes turime is klases paruosti viena numeriuka keliu minuciu. siaip kiekvienais metais vaziuodavom kur i leliu teatra ar dar kur.. gal dar ir vaziuosime (nepamenu, lyg uzsakeme kaska.. doh.gif
bet siemt liepia valdzia ka nors daryt.. Bet idomiai -reikalauja, pamoku metu ruosti negalima nieko, o po pamoku pradinukus dazniausiai teveliai issiveza i burelius ar dar kur. tai daryk kaip nori zmogus g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 30, 22:54)
Kažkodėl nematau aš jų g.gif

Nu ir as pati nematau, patikrinau, issisiunte,,, keista , jau tas pastas paskutiniu metu... Siulau kurt 3 ar jau 4 pasta, ba uzkisom idejom.
Jei ryt vis dar nematysiu savo nykstuku siusiu is naujo.
Labanakt visom

Jau yra paste...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 30 lapkričio 2012 - 22:02
QUOTE(rollick @ 2012 11 30, 21:56)
Pas mus atvaziuoja zolininke, ji praves pamoka kaip is zoleliu pasigaminti kaska sventisko. Kaina vaikui uz priemones - 5 lt.
o siaip dar darysime pradiniu klasiu bendra vakarone; kiekviena klase parodys koki soki ar dainele adventine. . kaskas praves, mes turime is klases paruosti viena numeriuka keliu minuciu. siaip kiekvienais metais vaziuodavom kur  i leliu teatra ar dar kur.. gal dar ir vaziuosime (nepamenu, lyg uzsakeme kaska..  doh.gif
bet siemt liepia valdzia ka nors daryt.. Bet idomiai -reikalauja, pamoku metu ruosti negalima nieko, o po pamoku pradinukus dazniausiai teveliai issiveza i burelius ar dar kur. tai daryk kaip nori zmogus  g.gif

Pas mus irgi užsakė kažkokį spektakliuką, kai nebuvau praeitą savaitę darbe, tai nespėjau dar sužinoti. Bet kitos klasės daro ir tėveliams, bet per pamokas irgi neleidžia ruoštis, tai kada paruošti, verysad.gif niekam neįdomu. Pirmadienį pas mane atvažiuoja mokyti daryti Kalėdinius žaisliukus, manau vaikams patiks g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jaša @ 2012 11 30, 21:58)
Nu ir as pati nematau, patikrinau, issisiunte,,, keista , jau tas pastas paskutiniu metu...  Siulau kurt 3 ar jau 4 pasta, ba uzkisom idejom.
Jei ryt vis dar nematysiu savo nykstuku siusiu is naujo.
Labanakt visom

Jau yra paste...

Labai gražūs nykštukai thumbup.gif

Labanakt, einu ilsėtis.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 30, 20:57)
Ačiū už rūpestį. Labai reikėtų lietuviško. O Santa Clausui ar galima siųsti lietuviškai?

Kuriam čia Lietuvos gale? Kur ją galima užsisakyt? Visai įdomu.
g.gif
QUOTE(tigruole @ 2012 11 30, 22:48)
. Pirmadienį pas mane atvažiuoja  mokyti daryti Kalėdinius žaisliukus, manau vaikams patiks g.gif

Ir čia visai įdomu.
Gal galit pasidalinti kontaktais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 11 30, 14:15)
Sakykit ar yra kokie aprašai ką kokiam lygiui turi mokėti pirmokas pasibaigus pusmečiui? Tamo yra,kaip suprantu, pasibaigus metams. Turiu labai silpną vaikiuką,kurį greičiausiai reiks siųsti į PPt. .Bet ar galima pirmokui pirmame pusmetyje rašyti nepatenkinamą lygį?  g.gif

Nepatenkinamo rašyti tikrai nerekomenduojama, juk pirmas pusmetis, o vaikai tokie skirtingi... Galima užklausti kaip sekėsi darželyje, kartais tėvai prasitaria, kad buvo jau siųstas į PPT. Rekomenduojama antroje klasėje siųsti. Aprašai berods yra tik metams pasibaigus.
Papildyta:
Su prasidėjusia kalendorine žiema visas ir ačiū Peliukui už Kalėdinės nuotaikos kūrimą.
Gruodis man bus ramesnis, tai planuoju susidėlioti ramiai visus darbus taip, kad užtektų laiko ir namams, ir darbui.
Klasę tvarkėmės, kitą savaitę planuoju pasipuošti. Man labai gražu megztos snaigės, tačiau nesinori kartotis. Jei rasiu kokį mielą darbelį, būtinai pasidalinsiu smile.gif

Papildyta:
Ateina pelėdos smile.gif su pirštinėm paprasta, bet gražu.

http://juicy-bits.ty...e-holidays.html

http://belladia.type...5f059a03970b-pi

http://twostraightli...winter_cra.html

Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(tigruole @ 2012 11 30, 21:52)
Noriu paklausti pirmokiukių, ar šiais metais darys kokią šventę, ar ne? Visaip galvoju, tėveliai norėtų, bet kažkaip jėgų nėra.

Klasėje vakaronės tikrai nedarysime, nes nėra kada ruoštis, o paskutinę dieną prieš atostogas pasidarėme kultūrinę-pažintinę ir tada švęsime koncentrais. Kažką pasidarysim bendrai, kažką kiekviena savo, apjungsim ir kažkas gausis lotuliukas.gif . Tiesa, dar tą pačią savaitę bus spektaklis (nepamenu, lyg ir Keistuolių g.gif ), kasmet mokykla dovanoja vaikams, tik vaziuodavom į teatrą, o šiemet vaidinimas atvažiuos į mokyklą lotuliukas.gif .

QUOTE(rollick @ 2012 11 30, 22:56)
bet siemt liepia valdzia ka nors daryt.. Bet idomiai -reikalauja, pamoku metu ruosti negalima nieko, o po pamoku pradinukus dazniausiai teveliai issiveza i burelius ar dar kur. tai daryk kaip nori zmogus  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Pas mus tai vienas tėvelis pareiškė, kad negalima pamokų keist į repeticijas, tai vaikai liks be savo vaidinimo,nes nėra kada repetuoti.O kiti tėveliai labai laukia spektaklio. Ir dar sako, kad reikia surasti laiko. Bet kada? g.gif Užburtas ratas...

Kokie simpatiški nykštukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 gruodžio 2012 - 09:06
labas rytas

QUOTE(simba3 @ 2012 11 30, 21:13)
Ninkut, kokia buvo pradzia tos pasakos?? Ar visi tevai prisidejo ,ar nebuvo taip, kad atejes vaikas sako:Pamirsau paduot doh.gif Ar idomi ta pasaka gavosi? Ar buvo ribotas sakiniu skaaicius??
Labai jau mane tai sudomino bigsmile.gif

Pas mane 23 vaikai. Ir yra tokių neatsakingų vaikų ir tėvų, kad sunku visus pajungt. daryt galiu tik tai, ką pati padaru... Sunku, o ką padarysi...

QUOTE(zuzanele @ 2012 12 01, 09:02)
Pas mus tai vienas tėvelis pareiškė, kad negalima pamokų keist į repeticijas, tai vaikai liks be savo vaidinimo,nes nėra kada repetuoti.O kiti tėveliai labai laukia spektaklio. Ir dar sako, kad reikia surasti laiko. Bet kada? g.gif Užburtas ratas...

Man ir pamokos gaila repeticijoms, nes po pamokų niekas negali. O renginio nori.
Iš bendrai ateina tokie "vartotojai"... nori visko gatavo, nori, kad viskas būtų gražu, paruošta, išdailinta, o prisidėt "nulis".
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 11 30, 14:15)
4u.gif  drinks_cheers.gif
Sakykit ar yra kokie aprašai ką kokiam lygiui turi mokėti pirmokas pasibaigus pusmečiui? Tamo yra,kaip suprantu, pasibaigus metams. Turiu labai silpną vaikiuką,kurį greičiausiai reiks siųsti į PPt. .Bet ar galima pirmokui pirmame pusmetyje rašyti nepatenkinamą lygį?  g.gif

pas mus griežtai draudžiama vertinti nepatenkinamai ir siųsti į PPt pirmoką. Tik antroką ir tai po pirmo trimestro.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 12 01, 00:08)
Kuriam čia Lietuvos gale? Kur ją galima užsisakyt? Visai įdomu.
g.gif
Ir čia visai įdomu.
Gal galit pasidalinti kontaktais. ax.gif

Cia kaunas. nuorodos neberandu. paklausiu pas koleges - atsiusiu.. smile.gif
Atsakyti