QUOTE(Vildinga @ 2012 11 30, 12:10)
Nesutikčiau, kad reiktų žiūrėti vien tik į atsiųstų darbų kiekį. Juk negalim siųst kas savaitę kažko naujo. Daugelis turim tuos pačius dalykus. Tai negi kartosies vien tik tam, kad neišmestų. Juk diskusijos, pokalbiai, patarimai ir naudingų nuorodų pasidalinimas vyksta būtent ČIA. Juk čia viena kitą palaikome, patariame, paguodžiame, pasidžiaugiame.
Aš dažnai pagalvoju, kad toks jau yra, toks jau yra. Ir pažiūrėjus į jūsų darbus, man truputėlį net
QUOTE(lutute1 @ 2012 11 30, 14:12)
Iš tiesų, čia atradau tiek daug nuostabių ir nuoširdžių draugių!!
Ir neskubėkime smerkti tų forumiečių, kurios mažai bendrauja su mumis forume. Tiesiog jos ne tokios pleputės kaip mes. Daugiau tyliai paskaito ir savyje išgyvena... Žinau, kad tikrai yra tokių, kurios savo darbais visada parodo, kad yra šalia ir pirmos ištiesia pagalbos ranką...
Papildyta:
Pamokėlė praėjo gana paprastai. Rezultatu kiek nusivyliau. Na, dėl to turbūt, kad tiek ir pati būčiau pamokiusi: popierinę servetėlę panirkėme į skiestą lipalą ir apklijavome indelį nuo jogurto.
perskaitau savo el. paštą, tada antras žingsnis įsijungiu forumą.
Čia visada daug randu ir gaunu patarimų. Rodos ir aš jų negailiu.
Parašau retai. Dabar iš vis tapsiu daugiau stebėtoja, nes truputį pakeičiau pareigybes. Tapau pailgintos dienos grupės mokytoja. Kartais taip gyvenimas sudėsto taškus. Čia mano pačios noru. Tai truputį ir atitrūksiu nuo realas mokytojo gyvenimo. Bet manau kiek galėsiu tiek padėsiu.
Raktelį turiu nuo senų laikų. Bet dar manęs nei kas prašė, nei kam aš jį daviau. Nors dabar net jo ir nepasakyčiau. Nes mano namų kompas iškart išmeta. Jo niekad neišsaugosim gilioj paslaptyje. Vistiek atsiras vienas ar kitas, kuris perduoda.
Kad dingsta laiškai, tai tikrai. Atsimenu smilga ir kitos buvo tiek daug prisiuntę medžiagos pasaulio pažinimo pamokoms 4 klasei. Vakar ieškojau apie Egiptą (reikėjo sūnui) ir jau tuščia. Nėra. Gaila, kad yra tokių nesąžiningų forumiečių.
Dar dėl laiškų persiusintimo. Mes paštą užkraunam ne tik savo atsiųstais laiškais, bet ir persisiuntinėdamos laiškus. Manau, kad reikėtų laišką ne persisiuntinįti kuris tinka sau į paštą, bet atsisiuntus jo failą išsaugoti savo kompe. Aš taip darau. O yra kitos, kad ir paprastas laiškelis, jau persisiunčia.
Tad tokie mano pamąstymai.
Prašau neištrinkit manęs ir temos narių sąrašo, nes bendrausiu rečiau. Kai priesiu iki tvarkos savo popieriuose, nes reik išsikraustyti, tai atsiųsiu ir aš. Dabar per asmenines bėdas neturiu laiko. Bet tikiuos, kad ir mano kieme bus šventė.
QUOTE(linastri @ 2012 11 30, 14:15)
Sakykit ar yra kokie aprašai ką kokiam lygiui turi mokėti pirmokas pasibaigus pusmečiui? Tamo yra,kaip suprantu, pasibaigus metams.
Turiu labai silpną vaikiuką,kurį greičiausiai reiks siųsti į PPt. .Bet ar galima pirmokui pirmame pusmetyje rašyti nepatenkinamą lygį?
Nesiųsčiau pirmoje klasėje niekad ir nerašyčiau nepatenkinamo. Juk paskaičius programas, tas patenkinamas jau rašomas už minimalias pastangas. Ką tu jam gali lengvinti 1-oje klasėje? Juk jis išmoks kažką minimalaus. Dar tik 3 mėnesiai. Vis tiek jis kažką pramoko. Kad ir parkerį laikyt, spalvinti, kelis raidelių elementus. Manau neskubėk.
Kelk tu jį į antrą klasę, o antroje klasėje, maždaug tokiu laiku žiūrėk.
Čia mano tokia nuomonė.
Papildyta:
Čia atnešu iš kitos temos, bet manau, kad gal ir neblogas dalykas seminarai interentu, jei teisingai supratau.
http://www.webinarai...amp;Itemid=1097