Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(pusele30 @ 2012 11 30, 16:34)
Manau, kad galima g.gif  Pas mane pernai į pirmą klasę atėjo berniukas iš darželio jau su adaptuota programa g.gif

Tai kai ateina su programa tai viskas aišku. Manuoju atveju tam vaikiukui prireiks nustatyti lengvesnę programą. Bet man iškyla klausimas, kam tada siųsti, jei pusmetinis įvertinimas bus patenkinamas. Anot pavaduotojos toks turi būti pirmokui pirmą pusmetį.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 11 30, 14:15)
4u.gif  drinks_cheers.gif
Sakykit ar yra kokie aprašai ką kokiam lygiui turi mokėti pirmokas pasibaigus pusmečiui? Tamo yra,kaip suprantu, pasibaigus metams. Turiu labai silpną vaikiuką,kurį greičiausiai reiks siųsti į PPt. .Bet ar galima pirmokui pirmame pusmetyje rašyti nepatenkinamą lygį?  g.gif

Gal dar neskubėkite su ta programa? Pas mane mergaitė pirmoje klasėje net neskaitė, o šiemet jau pradėjo skaityti ir gana neblogai. Kai kuriems vaikams paprasčiausiai reikia ilgesnio laiko tarpo, kad "įsivažiuotų". Juk programą lengvinti galima antroje klasėje, jei niekas nesikeis.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 11 30, 15:15)
Sakykit ar yra kokie aprašai ką kokiam lygiui turi mokėti pirmokas pasibaigus pusmečiui? Tamo yra,kaip suprantu, pasibaigus metams. Turiu labai silpną vaikiuką,kurį greičiausiai reiks siųsti į PPt. .Bet ar galima pirmokui pirmame pusmetyje rašyti nepatenkinamą lygį?  g.gif

Pas mus po pirmo pusmečio net nesvajok siųsti į PPT. Tik mokslo metų gale labai atsargiai gali pradėti kalbėtis su tėveliais... ax.gif Vertinti nepatenkinamu tai manau galima, bet turi gerai pasverti, ar tikrai jis nepadarė jokios pažangos lyginant su rugsėjo 1 diena g.gif . Pas mus mokykloje kažkaip labai atsargiai viskas vyksta su tais vertinimais, nes vertinam vaiką patį su savim, tai lyg ir turi būti bent menka pažanga. Na, net nežinau, bet aš neskubėčiau su PPT.
QUOTE(rityte @ 2012 11 30, 16:05)
Gal dar neskubėkite su ta programa? Pas mane mergaitė pirmoje klasėje net neskaitė, o šiemet jau pradėjo skaityti ir gana neblogai. Kai kuriems vaikams paprasčiausiai reikia ilgesnio laiko tarpo, kad "įsivažiuotų". Juk programą lengvinti galima antroje klasėje, jei niekas nesikeis.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai nieks dar ir nesiunčia biggrin.gif Kad vaikiukas turi problemėlių tai tikrai.Ir ne tik moksluose. Čia ne tik mano, bet ir kitų mokytojų,ir logopedės pastebėjimai. Lauksim mokslo metų galo,gal prasilauš
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 30 lapkričio 2012 - 15:21
QUOTE(linastri @ 2012 11 30, 16:19)
Tai nieks dar ir nesiunčia biggrin.gif Kad vaikiukas turi problemėlių tai tikrai.Ir ne tik moksluose. Čia ne tik mano, bet ir kitų mokytojų,ir logopedės pastebėjimai. Lauksim mokslo metų galo,gal prasilauš

drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(editaite @ 2012 11 30, 09:32)
g.gif na ir kodėl neatidaro, o kitoms kaip?

Man atsidarė mirksiukas.gif

QUOTE(b.s @ 2012 11 30, 11:18)
Pas mus balta jau šiandien  thumbup.gif

Pas mus lyja visą dieną doh.gif

QUOTE(Vildinga @ 2012 11 30, 12:10)
O pradinukių sąrašą temos pradžioje gal reiktų koreguoti atsižvelgiant į bendravimą. Jei pavyzdžiui šioj temoj pradinukė nepasirodo apie mėnesį (dėl termino reiktų susitart), tuomet reiktų trint lauk.
Nesutikčiau, kad reiktų žiūrėti vien tik į atsiųstų darbų kiekį. Juk negalim siųst kas savaitę kažko naujo. Daugelis turim tuos pačius dalykus. Tai negi kartosies vien tik tam, kad neišmestų. Juk diskusijos, pokalbiai, patarimai ir naudingų nuorodų pasidalinimas vyksta būtent ČIA. Juk čia viena kitą palaikome, patariame, paguodžiame, pasidžiaugiame. group.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 11 30, 12:10)
Nesutikčiau, kad reiktų žiūrėti vien tik į atsiųstų darbų kiekį. Juk negalim siųst kas savaitę kažko naujo. Daugelis turim tuos pačius dalykus. Tai negi kartosies vien tik tam, kad neišmestų. Juk diskusijos, pokalbiai, patarimai ir naudingų nuorodų pasidalinimas vyksta būtent ČIA. Juk čia viena kitą palaikome, patariame, paguodžiame, pasidžiaugiame. group.gif

Aš dažnai pagalvoju, kad toks jau yra, toks jau yra. Ir pažiūrėjus į jūsų darbus, man truputėlį net blush2.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 11 30, 14:12)
drinks_cheers.gif Iš tiesų, čia atradau tiek daug nuostabių ir nuoširdžių draugių!! wub.gif

Ir neskubėkime smerkti tų forumiečių, kurios mažai bendrauja su mumis forume. Tiesiog jos ne tokios pleputės kaip mes. Daugiau tyliai paskaito ir savyje išgyvena... Žinau, kad tikrai yra tokių, kurios savo darbais visada parodo, kad yra šalia ir pirmos ištiesia pagalbos ranką...

Papildyta:

Pamokėlė praėjo gana paprastai. Rezultatu kiek nusivyliau. Na, dėl to turbūt, kad tiek ir pati būčiau pamokiusi: popierinę servetėlę panirkėme į skiestą lipalą ir apklijavome indelį nuo jogurto.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif perskaitau savo el. paštą, tada antras žingsnis įsijungiu forumą.
Čia visada daug randu ir gaunu patarimų. Rodos ir aš jų negailiu. ax.gif Parašau retai. Dabar iš vis tapsiu daugiau stebėtoja, nes truputį pakeičiau pareigybes. Tapau pailgintos dienos grupės mokytoja. Kartais taip gyvenimas sudėsto taškus. Čia mano pačios noru. Tai truputį ir atitrūksiu nuo realas mokytojo gyvenimo. Bet manau kiek galėsiu tiek padėsiu.
Raktelį turiu nuo senų laikų. Bet dar manęs nei kas prašė, nei kam aš jį daviau. Nors dabar net jo ir nepasakyčiau. Nes mano namų kompas iškart išmeta. Jo niekad neišsaugosim gilioj paslaptyje. Vistiek atsiras vienas ar kitas, kuris perduoda.
Kad dingsta laiškai, tai tikrai. Atsimenu smilga ir kitos buvo tiek daug prisiuntę medžiagos pasaulio pažinimo pamokoms 4 klasei. Vakar ieškojau apie Egiptą (reikėjo sūnui) ir jau tuščia. Nėra. Gaila, kad yra tokių nesąžiningų forumiečių.
Dar dėl laiškų persiusintimo. Mes paštą užkraunam ne tik savo atsiųstais laiškais, bet ir persisiuntinėdamos laiškus. Manau, kad reikėtų laišką ne persisiuntinįti kuris tinka sau į paštą, bet atsisiuntus jo failą išsaugoti savo kompe. Aš taip darau. O yra kitos, kad ir paprastas laiškelis, jau persisiunčia.
Tad tokie mano pamąstymai.
Prašau neištrinkit manęs ir temos narių sąrašo, nes bendrausiu rečiau. Kai priesiu iki tvarkos savo popieriuose, nes reik išsikraustyti, tai atsiųsiu ir aš. Dabar per asmenines bėdas neturiu laiko. Bet tikiuos, kad ir mano kieme bus šventė.

QUOTE(linastri @ 2012 11 30, 14:15)

Nesiųsčiau pirmoje klasėje niekad ir nerašyčiau nepatenkinamo. Juk paskaičius programas, tas patenkinamas jau rašomas už minimalias pastangas. Ką tu jam gali lengvinti 1-oje klasėje? Juk jis išmoks kažką minimalaus. Dar tik 3 mėnesiai. Vis tiek jis kažką pramoko. Kad ir parkerį laikyt, spalvinti, kelis raidelių elementus. Manau neskubėk.
Kelk tu jį į antrą klasę, o antroje klasėje, maždaug tokiu laiku žiūrėk.
Čia mano tokia nuomonė.
Papildyta:
Čia atnešu iš kitos temos, bet manau, kad gal ir neblogas dalykas seminarai interentu, jei teisingai supratau.
http://www.webinarai...amp;Itemid=1097
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 30 lapkričio 2012 - 18:32
mergaites, kadangi pirmi musu pastai uzblokuoti, bent jau man neleidzia prisijungti, tai knygele Tereses Lorencienes "Mes vaidiname ir deklamuojame" nusiunciau i si musu pasta pradinukeirmama@gmail.com dar ne visa knygele, bet po savaitgalio prizadu sukelti visa blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau penktadienis. Smagu! Klasėje pakabinau Advento kalendorių, kai nufotografuosiu atsiūsiu, pradėsime Advento darbelius.
Na, dėl bendravimo ir atsiųstos medžiagos, tai sprendžia peliukas,bet gal neskubėkim trinti iš sąrašų, nes gal žmogus gali turėti ir asmeninių problemų, kai nėra ne tik nuotaikos, bet ir laiko sėdėti ir plepėti. Kalbu iš savo asmeninės patirties, kuri jau senokai išblėso, bet tikrai prieš metus ne apie tai buvo mintys ir ačiū, kad nepašalinote iš sąrašų, kai ne apie bendravimą norėjosi kalbėti. Tai tik mano nuomonė. Laukime Kalėdų, dalinkimės patirtimi ir sieloje bus šviesu ir gera.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 11 30, 18:44)
mergaites, kadangi  pirmi musu pastai uzblokuoti, bent jau man neleidzia prisijungti, tai knygele Tereses Lorencienes "Mes vaidiname ir deklamuojame" nusiunciau i si musu pasta pradinukeirmama@gmail.com dar ne visa knygele, bet po savaitgalio prizadu sukelti visa blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal jus kokia minti pakisit...
Su vaikais jau tapo tradicija padaryt ir teveliam kaledine dovanele. Ja iteikiam graziai padekodami uz svente ( ja visada tevai organizuoja). Praitais metais dariau nykstukus is apelsino ir graikisko riesuto. Siemet nebzinau ka padaryt. Noretusi kazko nesudetingo, nes vaikai tai adaptuoti. Ka patarsit?
Galeciau tuos nykstukus imest i pasta, bet man ju nebeatidaro, nebezinau nei i kuri besiusti
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 11 30, 21:30)
Praitais metais dariau nykstukus is apelsino ir graikisko riesuto. Siemet nebzinau ka padaryt. Noretusi kazko nesudetingo, nes vaikai tai adaptuoti. Ka patarsit?
Galeciau tuos nykstukus imest i pasta, bet man ju nebeatidaro, nebezinau nei i kuri besiusti

Būtų įdomu pamatyt nykštukus
Atsakyti