Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(ninkute @ 2012 11 29, 22:17)
Kokia konferencija, nes man neatidaro laiško.

g.gif na ir kodėl neatidaro, o kitoms kaip?

QUOTE(zuzanele @ 2012 11 30, 09:04)

Pas mus čia draugiška atmosfera, gera pabendrauti ir pasidalinti mintimis, darbais. Aš lobių raktelį labai saugoju ir niekam nedalinu, nes jį gavau ne po mėnesio, o po kelių... Ir nesinori jo prarasti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif reikia turėti kantrybės, viskam savas laikas, aš irgi raktelį ilgooooookai užsidirbinėjau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 30, 10:04)
Tikrai merginos gavę raktelį kažkur prapuola. Ir aš manau, kad reiktų peržiūrėti sąrašą, ir, kaip jau buvo kalbėta, karts nuo karto pakeisti slaptažodį į paštus mirksiukas.gif

Tiesiog mintis pamąstymui. mirksiukas.gif Siūlyčiau kas mėnesį keisti slaptažodį ir naują duoti toms, kurios per mėnesį atsiunčia bent vieną-du siuntinukus į paštą. Taip atsisijotų tos, kurios gavo tik tam, kad paskui imti, o nieko nebeduoti.

Pas mus čia draugiška atmosfera, gera pabendrauti ir pasidalinti mintimis, darbais. Aš lobių raktelį labai saugoju ir niekam nedalinu, nes jį gavau ne po mėnesio, o po kelių... Ir nesinori jo prarasti mirksiukas.gif

4u.gif Kaip ir sakiau, ir pasikartosiu - neturiu jokio tikslo kažką jaukti, velti, traukti debesis. Gerbiu kito nuomonę, to paties norisi ir iš kitų.
Atsakyti

Labas
QUOTE(lutute1 @ 2012 11 29, 22:46)
Gaminsime kalėdinį žaisliuką. Tikiuosi pati pasimokysiu ir kiek atsipūsiu.. smile.gif

Nepamiršk pasirodyti ax.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 30, 06:55)
Labutis  4u.gif

Valiooooooooo, rytoj žiema ir dar žada sniego!!!!

Pas mus balta jau šiandien thumbup.gif

QUOTE(editaite @ 2012 11 30, 09:32)
g.gif na ir kodėl neatidaro, o kitoms kaip?
drinks_cheers.gif reikia turėti kantrybės, viskam savas laikas, aš irgi raktelį ilgooooookai užsidirbinėjau biggrin.gif  biggrin.gif

Atsidarė man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 30, 11:04)
Peliukas yra teisus 4u.gif Ji atsakinga ir už forumą, ir už paštą. Mes galime išreikšti savo nuomonę, bet sprendimą priima peliukas.
Tokios yra taisyklės 4u.gif

Tikrai merginos gavę raktelį kažkur prapuola. Ir aš manau, kad reiktų peržiūrėti sąrašą, ir, kaip jau buvo kalbėta, karts nuo karto pakeisti slaptažodį į paštus mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Bet nemanau, kad reikėtų įvesti kokį trumpą laiko limitą siuntimui, pvz mėnuo, nes tikrai būna tuščias laiko tarpas (turiu galvoje, kai tik prisėdi paskaityt, o nieko kito nebespėji) bet kai turi laiko siunti ir daliniesi, gal pvz per atostogas. Juk praėjus kuriam tai laikui matosi ar buvo naudinga, siuntė, dalinosi ar tik naudojosi.
Čia irgi tik mano šios dienos pamąstymai (o šiandien jau penktadienis - išeiginė galvai lotuliukas.gif ) šia tema.
Tiesa, pasigirsiu. Eglutę vėl puošiame savos gamybo žaisliukais. Šiais metais gaminome iš siūlų kutus apvalius, gavosi kaip obuoliukai. Labai minkštai ir šiltai atrodo wub.gif Kai papuošiu eglutę nufotografuosiu ir atsiųsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 30 lapkričio 2012 - 11:25
QUOTE(Jaša @ 2012 11 29, 22:28)
Klausimelis - ar as viena i emeila nebegaunu nuorodos i nauja pasta? Mazu kuom nusikaltau  ax.gif

QUOTE(vaiduuse @ 2012 11 29, 22:46)
Ir aš negaunu, bet susirandu pati  tongue.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 29, 23:23)
Informaciją apie naują temąį savo paštą gauna tos narės, kurios pašte yra įrašiusios savo el. pašto adresą skiltyje MANO KONTAKTAI.

Nors ir nenurodžiau savo kontaktų ir ilga laiką temą susirasdavau pati, bet šį kartą gavau žinutę apie naują temą. Tad didelis didelis ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 11 29, 23:46)
Žodžiu, laukiu rytojaus edukacinės pamokėlės. Gaminsime kalėdinį žaisliuką. Tikiuosi pati pasimokysiu ir kiek atsipūsiu.. smile.gif

Labai lauksim įspūdžių bei nuotraukų mirksiukas.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 29, 23:50)
Peržiūrėkite narių sąrašą ir patikrinkite temos dalyvių sąrašą. Tikrai kai kurių vardu nerasite nė su žiburiu ir ne todėl, kad jos šiuo metu augina mažiukus, ar laikinai neturi darbo sad.gif. Labai mąstau, kaip čia atnaujinus tą sąrašą ir pamažinus turinčių raktelį skaičių, nes šiuo metu jį turi 67 pradinukės.
Tikrai nesakau, kad esu prieš raktelio davimą, bet ... viskam yra savas laikas. Jei kažko labai reikia aš pati esu pasiruošusi persiųsti tau iš pašto, o raktelio dar teks šiek tiek palaukti.
Va pasisakiau, o dabar galite mane užmėtyti akmenimis, jei manote kitaip.

Kusju, matau esi supratinga pradinukė. Peliukas teisus - kiek jau viso gėrio iš mūsų pašto yra dingę doh.gif Todėl dabar tik tikrai vertoms turėti raktlį duodamas slaptažodis. Dar truputį pakentėk 4u.gif

O pradinukių sąrašą temos pradžioje gal reiktų koreguoti atsižvelgiant į bendravimą. Jei pavyzdžiui šioj temoj pradinukė nepasirodo apie mėnesį (dėl termino reiktų susitart), tuomet reiktų trint lauk.

QUOTE(kusju @ 2012 11 30, 11:33)
Tiesiog mintis pamąstymui.  mirksiukas.gif Siūlyčiau kas mėnesį keisti slaptažodį ir naują duoti toms, kurios per mėnesį atsiunčia bent vieną-du siuntinukus į paštą. Taip atsisijotų tos, kurios gavo tik tam, kad paskui imti, o nieko nebeduoti. 
4u.gif Kaip ir sakiau, ir pasikartosiu - neturiu jokio tikslo kažką jaukti, velti, traukti debesis. Gerbiu kito nuomonę, to paties norisi ir iš kitų.

Nesutikčiau, kad reiktų žiūrėti vien tik į atsiųstų darbų kiekį. Juk negalim siųst kas savaitę kažko naujo. Daugelis turim tuos pačius dalykus. Tai negi kartosies vien tik tam, kad neišmestų. Juk diskusijos, pokalbiai, patarimai ir naudingų nuorodų pasidalinimas vyksta būtent ČIA. Juk čia viena kitą palaikome, patariame, paguodžiame, pasidžiaugiame. group.gif
Atsakyti
KAzkokios jus cia g.gif neziemiskomis nuotaikomis rasyti pradejote. O tema tai taip graziai prasidejote thumbup.gif Prasau "negadinkite eterio" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juk kaledos ant nosies 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Tiesa as po truputi fotografuoju zadeta knygele per savaitgali pasistengsiu ikelti bent kelis puslapius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 30, 09:04)

Tikrai, Zuzanėle, esi visiškai teisi smile.gif Čia visos sutinkamos ir priimamos draugiškai, o ir raktelio visoms reikėjo palaukti cool.gif
Smagu, kad susikaupus rūpesčiams ar abejonėms, visada čia galima pasikalbėti, pasitarti, netgi stiprybės pasisemti, kai problemos tampa per sunkios vieniems pečiams smile.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 11 30, 12:18)
Pas mus balta jau šiandien  thumbup.gif

Pavydžiu unsure.gif , o pas mus lija verysad.gif . Gal savaitgalis atneš sniegelio mirksiukas.gif

QUOTE(Vildinga @ 2012 11 30, 13:10)
Nors ir nenurodžiau savo kontaktų ir ilga laiką temą susirasdavau pati, bet šį kartą gavau žinutę apie naują temą. Tad didelis didelis ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kusju, matau esi supratinga pradinukė. Peliukas teisus - kiek jau viso gėrio iš mūsų pašto yra dingę doh.gif Todėl dabar tik tikrai vertoms turėti raktlį duodamas slaptažodis. Dar truputį pakentėk 4u.gif

O pradinukių sąrašą temos pradžioje gal reiktų koreguoti atsižvelgiant į bendravimą. Jei pavyzdžiui šioj temoj pradinukė nepasirodo apie mėnesį (dėl termino reiktų susitart), tuomet reiktų trint lauk.
Nesutikčiau, kad reiktų žiūrėti vien tik į atsiųstų darbų kiekį. Juk negalim siųst kas savaitę kažko naujo. Daugelis turim tuos pačius dalykus. Tai negi kartosies vien tik tam, kad neišmestų. Juk diskusijos, pokalbiai, patarimai ir naudingų nuorodų pasidalinimas vyksta būtent ČIA. Juk čia viena kitą palaikome, patariame, paguodžiame, pasidžiaugiame. group.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 11 30, 13:59)
Smagu, kad susikaupus rūpesčiams ar abejonėms, visada čia galima pasikalbėti, pasitarti, netgi stiprybės pasisemti, kai problemos tampa per sunkios vieniems pečiams smile.gif

drinks_cheers.gif Iš tiesų, čia atradau tiek daug nuostabių ir nuoširdžių draugių!! wub.gif

Ir neskubėkime smerkti tų forumiečių, kurios mažai bendrauja su mumis forume. Tiesiog jos ne tokios pleputės kaip mes. Daugiau tyliai paskaito ir savyje išgyvena... Žinau, kad tikrai yra tokių, kurios savo darbais visada parodo, kad yra šalia ir pirmos ištiesia pagalbos ranką...

Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 11 30, 13:10)

Pamokėlė praėjo gana paprastai. Rezultatu kiek nusivyliau. Na, dėl to turbūt, kad tiek ir pati būčiau pamokiusi: popierinę servetėlę panirkėme į skiestą lipalą ir apklijavome indelį nuo jogurto. Štai ir visa išgirtoji edukacija, kainavusi -7 Lt vaikui. Tiesa, vaikai dar gavo po šokoladinį saldainiuką- prizą už gerą darbą.
Foto atsiųsiu, nes šiandien su vaikais jau klasėje papuošėme eglutę ir pasikabinome advento kalendorių.
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2012 11 30, 01:37)
Sveikos,
gal nepradėkim ką... čia taip šiltai ir jaukiai bendraujama...

4u.gif drinks_cheers.gif
Sakykit ar yra kokie aprašai ką kokiam lygiui turi mokėti pirmokas pasibaigus pusmečiui? Tamo yra,kaip suprantu, pasibaigus metams. Turiu labai silpną vaikiuką,kurį greičiausiai reiks siųsti į PPt. .Bet ar galima pirmokui pirmame pusmetyje rašyti nepatenkinamą lygį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 30 lapkričio 2012 - 14:27
QUOTE(linastri @ 2012 11 30, 14:15)
4u.gif  drinks_cheers.gif
Sakykit ar yra kokie aprašai ką kokiam lygiui turi mokėti pirmokas pasibaigus pusmečiui? Tamo yra,kaip suprantu, pasibaigus metams. Turiu labai silpną vaikiuką,kurį greičiausiai reiks siųsti į PPt. .Bet ar galima pirmokui pirmame pusmetyje rašyti nepatenkinamą lygį?  g.gif

Manau, kad galima g.gif Pas mane pernai į pirmą klasę atėjo berniukas iš darželio jau su adaptuota programa g.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 11 30, 14:15)
4u.gif  drinks_cheers.gif
Sakykit ar yra kokie aprašai ką kokiam lygiui turi mokėti pirmokas pasibaigus pusmečiui? Tamo yra,kaip suprantu, pasibaigus metams. Turiu labai silpną vaikiuką,kurį greičiausiai reiks siųsti į PPt. .Bet ar galima pirmokui pirmame pusmetyje rašyti nepatenkinamą lygį?  g.gif

Manau, kad dar nerekomenduojama pirmą pusmetį.

QUOTE(pusele30 @ 2012 11 30, 14:34)
Manau, kad galima g.gif  Pas mane pernai į pirmą klasę atėjo berniukas iš darželio jau su adaptuota programa g.gif

Tai jau tam berniukui gal yra didesnės bėdos...
Atsakyti