QUOTE(Jaša @ 2012 11 29, 22:28)
Klausimelis - ar as viena i emeila nebegaunu nuorodos i nauja pasta? Mazu kuom nusikaltau
QUOTE(vaiduuse @ 2012 11 29, 22:46)
Ir aš negaunu, bet susirandu pati
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 29, 23:23)
Informaciją apie naują temąį savo paštą gauna tos narės, kurios pašte yra įrašiusios savo el. pašto adresą skiltyje MANO KONTAKTAI.
Nors ir nenurodžiau savo kontaktų ir ilga laiką temą susirasdavau pati, bet šį kartą gavau žinutę apie naują temą. Tad didelis didelis ačiū
QUOTE(lutute1 @ 2012 11 29, 23:46)
Žodžiu, laukiu rytojaus edukacinės pamokėlės. Gaminsime kalėdinį žaisliuką. Tikiuosi pati pasimokysiu ir kiek atsipūsiu..
Labai lauksim įspūdžių bei nuotraukų
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 29, 23:50)
Peržiūrėkite narių sąrašą ir patikrinkite temos dalyvių sąrašą. Tikrai kai kurių vardu nerasite nė su žiburiu ir ne todėl, kad jos šiuo metu augina mažiukus, ar laikinai neturi darbo
. Labai mąstau, kaip čia atnaujinus tą sąrašą ir pamažinus turinčių raktelį skaičių, nes šiuo metu jį turi 67 pradinukės.
Tikrai nesakau, kad esu prieš raktelio davimą, bet ... viskam yra savas laikas. Jei kažko labai reikia aš pati esu pasiruošusi persiųsti tau iš pašto, o raktelio dar teks šiek tiek palaukti.
Va pasisakiau, o dabar galite mane užmėtyti akmenimis, jei manote kitaip.
Kusju, matau esi supratinga pradinukė. Peliukas teisus - kiek jau viso gėrio iš mūsų pašto yra dingę
Todėl dabar tik tikrai vertoms turėti raktlį duodamas slaptažodis. Dar truputį pakentėk
O pradinukių sąrašą temos pradžioje gal reiktų koreguoti atsižvelgiant į bendravimą. Jei pavyzdžiui šioj temoj pradinukė nepasirodo apie mėnesį (dėl termino reiktų susitart), tuomet reiktų trint lauk.
QUOTE(kusju @ 2012 11 30, 11:33)
Tiesiog mintis pamąstymui.
Siūlyčiau kas mėnesį keisti slaptažodį ir naują duoti toms, kurios per mėnesį atsiunčia bent vieną-du siuntinukus į paštą. Taip atsisijotų tos, kurios gavo tik tam, kad paskui imti, o nieko nebeduoti.
Kaip ir sakiau, ir pasikartosiu - neturiu jokio tikslo kažką jaukti, velti, traukti debesis. Gerbiu kito nuomonę, to paties norisi ir iš kitų.
Nesutikčiau, kad reiktų žiūrėti vien tik į atsiųstų darbų kiekį. Juk negalim siųst kas savaitę kažko naujo. Daugelis turim tuos pačius dalykus. Tai negi kartosies vien tik tam, kad neišmestų. Juk diskusijos, pokalbiai, patarimai ir naudingų nuorodų pasidalinimas vyksta būtent ČIA. Juk čia viena kitą palaikome, patariame, paguodžiame, pasidžiaugiame.