Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(Mergelė @ 2012 12 09, 19:21)
Išsigimimas, patyčios ir atviras smurtas prieš mokytojus. Negalioja jokie įstatytmai LT. Jei numatyta 24, tai ir turi būti pagal įstatymą. Nu negaliu kokia esu pikta. Erzina lietuvos politika, kad tik žmogui būtų blogiau. Tiek ir vaikai, tiek ir mokytojui. O jie sau ramia dūšia švaisto ir vargo nemato.

Tai va verysad.gif . Tėveliai aišku nesidžiaugia tokia didele klase, ką jau kalbėti apie mane verysad.gif . O direktorius taip džiaugiasi, kad pirmokų dėka užkamšo visas finansines skyles, nesvarbu nei kokybė darbo, nei mokytojų sveikata doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 09, 19:31)
kad pirmokų dėka užkamšo visas finansines skyles, nesvarbu nei kokybė darbo, nei mokytojų sveikata  doh.gif .

va va šitie žodžiai laaaaaaaaaaaaaabai teisingi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . O mums tai kitaip sako, nes klasėse yra mažiau , nei reikia. Todėl neturime teisės nieko prašyti klasei schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Bet geriau taip, negu klasėje virš 24.
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 12 06, 08:01)
Labas rytas  smile.gif
Nusiunčiau į muzikinį paštą, gal tiks 4u.gif

Ačiū, lekiu žiūrėt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 12 05, 20:24)
Sveikutės  smile.gif
vaiduuse, turiu 2 cd ,,Vaivorykštė" ir ,,Virš vaivorykštės". Kurio tau reikia?

reikėjo pirmo (jau atsiuntė sypsenėlė 4u.gif ), bet nesupykčiau ir už antrą biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Nenoriu dar į darbą verysad.gif ... Tik dvi savaitės iki Kalėdų ir NET dvi svaitės iki atostogų unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 08, 13:45)
Gal kartais žinot, ar yra kažkoks ministerijos patvirtintas raštas, įstatymas, kur būtų parašyta, kiek vaikų gali būti vienoje pradinėje klasėje? g.gif

praėjusiais metais skaičiau, kad 24 vienoj klasėj, o jei jau 26 - tai turi būt 2 klasės. Bet pas mus tas nevykdoma...
turiu ir nuorodą išsisaugojusi
http://www.lrv.lt/Po..._papildymas.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 09 gruodžio 2012 - 20:26
QUOTE(Mergelė @ 2012 12 09, 20:21)
O aš irgi už uniformą. Man gražu. Mažiau galvos skausmo dėl aprangos.
Papildyta:

Uniforma tikrai padeda mažinti stresą dėl aprangos kiekvieną rytą. Pas mus galima ir neit kasdien, tik per šventes velkamės savo aprangą , bet tik tie, kas turi ir nori. Prievartos jokios nėra. Bet kartais - tai tiesiog išsigelbėjimas, kai pradedi aimanuot, kad vėl neturi kuo apsirengt... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 08, 17:08)
Dėl aprangos, tai mums prieš kokius 2-3 metus buvo aiškiai valdžios pasakyta, kad mokytojos mokykloje turi rengtis ne kaip į parduotuvę ar iškylą, o dalykiškai (čia aš labai grubiai, bet esmė tokia  ax.gif ). Todėl džinsais kartais matau pasipuošusią vieną kitą, bet retenybė. Dažniausiai renkasi mokytojos kitus drabužėlius  ax.gif . Aišku, viskas priklauso nuo mokyklos ir jos vadovybės. Vienur nieko blogo nemato, kad mokytojos rengiasi laisvai, o štai kitur, net uniformos yra  mirksiukas.gif . Aš kalbėjau dėl džinsų iš savo bokšto žiūrėdama  mirksiukas.gif .

kai pagalvoji, kad vieną dieną turi dailę ir darbelius, tai žinai, kad grįši namo "kleckuota". Tai kaip nori, taip renkis, bet rūbus teks plaut rolleyes.gif Nemanau, kad uniformos mokytojams yra būtinos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 12 09, 20:13)
kai pagalvoji, kad vieną dieną turi dailę ir darbelius, tai žinai, kad grįši namo "kleckuota". Tai kaip nori, taip renkis, bet rūbus teks plaut  rolleyes.gif  Nemanau, kad uniformos mokytojams yra būtinos  g.gif

Pas mane, pvz. dailės išskirtos į dvi dienas, tai dar geriau lotuliukas.gif . Terliojamės terliojamės.......
Atsakyti
O pas mus "bardakas". Vežam vaikus į spektaklį, susitiksim su Kalėdų seneliu (šį penktadienį), tai užgiedojo valdžia, kad turėsim ir mokykloj karnavalą daryt, per anksti išvažiuojam doh.gif Beprotnamis ir tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 09, 20:10)
Nenoriu dar į darbą  verysad.gif ... Tik dvi savaitės iki Kalėdų ir NET dvi svaitės iki atostogų  unsure.gif ...

Kokios atostogos? unsure.gif Kiekvieną dieną eisim į darbą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 09, 22:10)
Nenoriu dar į darbą  verysad.gif ... Tik dvi savaitės iki Kalėdų ir NET dvi svaitės iki atostogų  unsure.gif ...

Bendramintė biggrin.gif Aš jau noriu TIKRŲ atostogų,o ne mokinių. Štai ką daro didelė pirmokų klasė. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 09, 22:17)
Kokios atostogos? unsure.gif Kiekvieną dieną eisim į darbą unsure.gif

lotuliukas.gif Tas tai taip, bet "kontaktinių valandų" išvengsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 09 gruodžio 2012 - 20:23
QUOTE(vaiduuse @ 2012 12 09, 21:10)
praėjusiais metais skaičiau, kad 25 vienoj klasėj, o jei jau 26 - tai turi būt 2 klasės. Bet pas mus tas nevykdoma...

mokinių skaičius klasėje skiriasi nuo to kur yra mokykla - mieste ar kaime ir nuo savivaldybės sprendimų. ŠMM kažkuriame dokumente nurodyta, kad pradinėse klasėse maksimalus mokinių skaičius 24, o išimtinais atvejais gali būti ir 25 ar 26. Pas mus, Panevėžio savivaldybė yra priėmusi sprendimą, kad optimalus mokinių skaičius pradinėse klasėse - 22. Ir, jeigu yra mažiau, skaičiuojama, kad ta klasė mokyklai nuostolinga - vienas vaikas prilyginamas maždaug 3000 Lt per metus. Pas mus būsimi pirmokai dokumentuspristato į švietimo skyrių ir vyksta centralizuotas mokinių paskirstymas. Šis paskirstymas turi savo pliusų ir minusų.
Atsakyti