QUOTE(elimak7 @ 2012 12 09, 12:46)
O as labai noreciau
Nes pas mus tai kaip skudurines Onutes kas mandriau , kas graziau, kas trumpiau
kartais pagalvoji, kaip kolege su tokiais miniakais pasilenkia prie mokinio
Ir siaip nereiketu lauzyti galvos" kuo gi siandien apsirengti?" ir mokiniai gal kitaip ziuretu, o tai kartais kazkoks madu sou gaunasi
O aš irgi už uniformą. Man gražu. Mažiau galvos skausmo dėl aprangos. Mano vyras kiekvieną dieną vaikšto su uniforma ir labai gerai. Ir moterys pas juos darbe su uniformom. Nemato jokio vargo.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 09, 09:27)
Sveikutės
. Mūsų valdžia apsidraudė - kreipėsi į šv.skyrių dėl išimties ir dabar, kai jau viskas suderinta, mums pasakyta taip: gali kreiptis kas nori kur nori (ar tėvai, ar mokytojai), viskas suderinta ir kitaip nebus
. Tai dabar vos ne meldžiuosi, kad kas nors išvažiuotų, išeitų ir t.t.
, o anksčiau bijodavau, kad tik niekas neišeitų
.
QUOTE(kusju @ 2012 12 09, 14:29)
Ir pas mus tas pats.
Atsakymas- esate nuostolinga mokykla. Norit dar vienos klasės? Tegul tėvai mokytojai moka algą. Arba visos mokytojos mažinasi krūvius, koeficientus, dalinasi po kelias pamokas.
Išsigimimas, patyčios ir atviras smurtas prieš mokytojus. Negalioja jokie įstatytmai LT. Jei numatyta 24, tai ir turi būti pagal įstatymą. Nu negaliu kokia esu pikta. Erzina lietuvos politika, kad tik žmogui būtų blogiau. Tiek ir vaikai, tiek ir mokytojui. O jie sau ramia dūšia švaisto ir vargo nemato.