Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

Pas mus tai tokia labiau stilių savitumą rodanti apranga. Daug megztų suknelių, įvairiausių megztinių, bliuzelių, džinsų, sijonų. Dalykine apranga tikrai nekvepia. Daugiau tokia meniška. Tikrai nenorėčiau uniformos, nebent tie švarkai tokio įdomesnio stiliaus (kuo labai abejoju). Buvo laikas kada mėgau švarkus, dabar norisi kažko minkštesnio. Norisi originalesnių papuošalų, o jie prie dalykinio stiliaus netinka.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 08, 16:31)
Pas mus tai tokia labiau stilių savitumą rodanti apranga. Daug megztų suknelių, įvairiausių megztinių, bliuzelių, džinsų, sijonų. Dalykine apranga tikrai nekvepia. Daugiau tokia meniška. Tikrai nenorėčiau uniformos, nebent tie švarkai tokio įdomesnio stiliaus (kuo labai abejoju). Buvo laikas kada mėgau švarkus, dabar norisi kažko minkštesnio. Norisi originalesnių papuošalų, o jie prie dalykinio stiliaus netinka.

Mūsų švarkai skirtingų stilių, tik spalva vienoda mirksiukas.gif Kiekviena siuvomės tokį, kokio norėjom rolleyes.gif Todėl mielai juo ir puošiamės švenčių metu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 08, 18:41)
Mūsų švarkai skirtingų stilių, tik spalva vienoda mirksiukas.gif Kiekviena siuvomės tokį, kokio norėjom rolleyes.gif Todėl mielai juo ir puošiamės švenčių metu rolleyes.gif

Tada gal ir nieko, bet vis tiek nenorėčiau mirksiukas.gif
Nors jeigu reikėtų, tai ir nešiočiau. Aš labai prieš vienodumą, aš ir vaikams leidžiu nenešioti švarkų koridoriuj. Na, jei jau kur einam tada taip, turi būti.
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 12 08, 17:05)
Kiek mums rugsėjį aiškino, oficialiai 24, beet dar viskas priklauso nuo steigėjo doh.gif  Tai mums dabar patvirtinta 28 doh.gif  doh.gif  Totalus absurdas. Didmiestyje gal ir taip, bet tik ne rajoninėje mokykloje.
Mes taip pat.

Idomu kokio dydzio turi buti klase kad tilptu 28 mokiniai. Kiek as zinau 24 mok. Nezinau tiksliai kur ieskoti g.gif , bet pirmadieni darbe pasidomesiu, nes pas mus 24 ir daugiau nebuna. Jei daugiau tada skelia i dvi klases
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 12 08, 17:14)
Idomu kokio dydzio turi buti klase kad tilptu 28 mokiniai. Kiek as zinau 24 mok. Nezinau tiksliai kur ieskoti  g.gif , bet pirmadieni darbe pasidomesiu, nes pas mus 24 ir daugiau nebuna. Jei daugiau tada skelia i dvi klases

Pas mane 26, bet, kaip paaiškinta buvo prieš rugsėjo 1, tai gali būti iki 24 rugsėjo pirmai dienai, o vėliau galima pridėti dar 2. Taip ir padarė doh.gif . Tie 2 vaikai sąrašuose atsidūrė po rugsėjo 1 kaip naujai atvykę tongue.gif . Pas kolegę tas pats, taigi 2x26, vietoj 3 mažesnių klasių doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 08, 19:24)
Pas mane 26, bet, kaip paaiškinta buvo prieš rugsėjo 1, tai gali būti iki 24 rugsėjo pirmai dienai, o vėliau galima pridėti dar 2. Taip ir padarė  doh.gif . Tie 2 vaikai sąrašuose atsidūrė po rugsėjo 1 kaip naujai atvykę  tongue.gif . Pas kolegę tas pats, taigi 2x26, vietoj 3 mažesnių klasių  doh.gif .

Pas mus kai vyksta priėmimas tik 24, griežtai. Kai buvo pavaduotoja priėmus 25-ą mokslo metų pabaigoj, turėjo rašyt pasiaiškinimą,kodėl taip padarė, o mokinę gražino atgal į buvusią mokyklą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 12 08, 14:58)
Kūno kultūros pamoką vedam tik su sportine apranga ir net minčių nekyla, kad reikia persirengti.

Tai kur spėjate persirengti? Yra atskiras mokytojams persirengimo kambariukas?
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 12 08, 17:14)
Idomu kokio dydzio turi buti klase kad tilptu 28 mokiniai. Kiek as zinau 24 mok. Nezinau tiksliai kur ieskoti  g.gif , bet pirmadieni darbe pasidomesiu, nes pas mus 24 ir daugiau nebuna. Jei daugiau tada skelia i dvi klases

Pas mus vienoj ir kitoj trečiokų klasėj po 16 mokinių ir kalba apie klasių sujungimą doh.gif Tada man grėstų atleidimas iš darbo verysad.gif Todėl man ir kitom mokytojom labai aktualu...

QUOTE(lutute1 @ 2012 12 08, 18:03)
Tai kur spėjate persirengti? Yra atskiras mokytojams persirengimo kambariukas?

Pas mus mokytojų kambary atitrauktos spintos ir gaunasi kaip atskiras kambariukas. Ten ir rengiamės mirksiukas.gif (Mes - pradinė mokyklą)
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 12 08, 18:14)

Pas mus norėjo palikti tik vieną klasę su 29. doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 08, 19:43)
Pas mus vienoj ir kitoj trečiokų klasėj po 16 mokinių ir kalba apie klasių sujungimą doh.gif Tada man grėstų atleidimas iš darbo verysad.gif Todėl man ir kitom mokytojom labai aktualu...
Reiškia, ne tik pas mus ta "smulkmena"....
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 08, 17:27)
Pas mus kai vyksta priėmimas tik 24, griežtai. Kai buvo pavaduotoja priėmus 25-ą mokslo metų pabaigoj, turėjo rašyt pasiaiškinimą,kodėl taip padarė,  o mokinę gražino atgal į buvusią mokyklą doh.gif

Va čia tai teisingas požiūris.
Visus valdžios atsovus, kurie nuprendę, kad klasės turi būti po 29 reikėtų leisti padirbėti mėnesiuką, ypač su pirmokais, tai labai greit pakeistų nuomonę. Manau, kad tarp valdžios atstovų ir seime nėra pradinių klasių mokytojų.
Papildyta:
QUOTE(kusju @ 2012 12 08, 18:48)
Pas mus norėjo palikti tik vieną klasę su 29.  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
Reiškia, ne tik pas mus ta "smulkmena"....

Va čia tai "išmintis". Ir iš kur tokie triušiai Kvankos? Nupušėjo valdžios atstovai, tai ne tas žodis. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 08 gruodžio 2012 - 19:14
Mergaites istesejau pazada ir i musu pasta pabaigiau siusti Terese Lorenciene "Mes vaidiname ir deklamuojame" Valio valio valio
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 12 08, 18:14)

Sveikos 4u.gif Prieš rugsėjo pirmą mūsų mokykloje irgi buvo didžiulis sujudimas dėl pirmos klasės formavimo. Direktorius mokytojai griežtai pasakė, kad bus tik viena klasė. Vaikų sąraše buvo 26. Va tada sukilo tėveliai ,surašė raštą ir kreipėsi į vadovą dėl perdidelio mokinių skaičiaus. Ir ką - dabar turime dvi klases mirksiukas.gif
Atsakyti