Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(b.s @ 2012 12 07, 22:10)
...........vaje, kaip skiriasi įvairių mokyklų mokytojų apranga  g.gif Pas mus ir tampres nešioja motrys.

QUOTE(kusju @ 2012 12 07, 22:25)
Prisiminiau, ir pas mus viena eina. Bet tik per šventes bigsmile.gif  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Nu ką žinau blush2.gif
QUOTE(b.s @ 2012 12 07, 22:33)
Per šventes mes su uniformomis. O šiokiadieniais man l. patogu džinsai ir uniformos dalis-liemenė  thumbup.gif

Mokytojų uniformos blink.gif ???

QUOTE(domassss @ 2012 12 07, 22:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Viskam galima rast pasiteisinimą.
Oi, kaip man irgi reikėtų. Po eilinio streso mokykloj.... unsure.gif Su kolegėm kalbam, kad mūsų darbas - nuolatinė įtampa. Vaikai gali daryt, ką nori. Tėvams - jie aukso grynuoliai. Tėvai žino tik teises. Ateina ir drįsta tokius dalykus aiškinti....Mokytojai - bejėgiai... Valdžia nuolat duoda nurodymus, tėvai aiškina kaip dirbti.... Jau ne viena kolegė paskutiniu metu kalba, kad nori į kitokį darbą. Viena net užsiima realiom paieškom. Mūsų viena kolegė, kuriai suėjo pensijinis amžius ir žada greit nebedirbt, tai sako, kad džiaugėsi, kad jai teko dirbt mokykloje tais laikais, kai vaikai ir tėvai buvo kitokie... Ji džiaugiasi, kad išeis iš darbo....
Šiandien vieno mano mokinio net ne mama, o vyresnioji sesuo atėjo manęs auklėt ir patarinėt, kai reikia dirbt.. doh.gif  Dar to nesu patyrus...
Ech, kur daugiau, jei ne čia, guodžiamės.... Atsiprašau, kad  sudrumsčiau vyno vakarėlio nuotaiką. Noriu ir aš jo, jaučiu, dar spėsiu paimt...

Kaip danguj, taip ir ant žemės - visur tas pats... Ir dar mokytojas turi džiaugtis, kad gauna TIEK DAUG ATOSTOGŲ, DIRBA TIK PUSĘ DIENOS IR ALGA LABAI DIDELĖ blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 08 gruodžio 2012 - 08:47
QUOTE(domassss @ 2012 12 08, 00:55)
Oi, kaip man irgi reikėtų. Po eilinio streso mokykloj.... unsure.gif Su kolegėm kalbam, kad mūsų darbas - nuolatinė įtampa. Vaikai gali daryt, ką nori. Tėvams - jie aukso grynuoliai.....
Šiandien vieno mano mokinio net ne mama, o vyresnioji sesuo atėjo manęs auklėt ir patarinėt, kai reikia dirbt.. doh.gif  Dar to nesu patyrus...

patark tai vyresnei sesutei ateiti ir pasėdėti pamokoje ir pasižiūrėti. gal tada supras."su kuo valgoma druska"
QUOTE(ninkute @ 2012 12 08, 01:06)
Mokytojams uniformos yra?

pas mus tokio dalyko nėra. rengiamės kiekviena kaip norim ir visos esam gražios thumbup.gif
QUOTE(viga @ 2012 12 08, 01:07)
dar turiu atlikti maloniausią procedūrą - išjungti žadintuvą biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas,

dėl aprangos - einam taip kaip mums patogu. Džinsai tikrai laaabai įtraukti į garderobą. Einam į lauką, sėdim, tupim ir t.t. Juk ir su džinsais galima atrodyti gražiai ir stilingai.

Dėl tėvų aiškinimo kaip dirbti. Kaip tik vakar buvo posėdis. Vieną dalykininkę per tėvų dieną mokė dirbti. Tai direktorius pasakė, kad tokie dalykai turi būti fiksuojami raštu. Yra patyčios prieš vaikus, bet yra ir prieš mokytojus. Jei tai kartojasi ir mokytoja gali pagrįsti, kad tai neteisinga, tai jau patyčios.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 12 07, 23:06)

Mūsų mokytojos pačios nusprendė, kad nori vienodų švarkų, nes per šventes iš karto išsiskiria iš minios, o ir atvažiavus svečiams, visos vienodai gražiai atrodom. Mūsų spalva tokia pati kaip ir mergaičių sarafanai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 07, 23:03)
Džinsai pas mus mokykloje tik į išvykas, o šiaip nelabai pamatysi džinsuotą mokytoją  ax.gif

Pas mus griežtai draudžiama darbe pasirodyti su džinsais. Apranga tik dalykinio stiliaus: gali būti ir kelnės (kaip kitaip kūno kultūrą pravesti), ir sijonas, ir kostiumėlis. Žodžiu, turime būti kaip per šventę pasitempusios. Tik,kad ne visada taip pavyksta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(alaizy @ 2012 12 08, 09:52)
patark tai vyresnei sesutei ateiti ir pasėdėti pamokoje ir pasižiūrėti. gal tada supras."su kuo valgoma druska"

Pasėdėt ir pažiūrėt- tai ne tas pats , kas pačiai pamokai pravesti. g.gif Lai pamoką praveda, kad ir dailės, o tada - ir suvokimas "su kuo druska valgoma" gal ir ateis)))
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 12 08, 11:26)
Apranga tik dalykinio stiliaus: gali būti ir kelnės (kaip kitaip kūno kultūrą pravesti), ir sijonas, ir kostiumėlis.

Pas mus griežtai reikalaujama, kad kūno kultūrą mokytojos vestų su sportine apranga verysad.gif Tai ir persirenginėjame doh.gif Pamatytų einančią vesti pamoką su dalykinėmis kelnėmis, būtų ne kažkas biggrin.gif
Atsakyti
Gal kartais žinot, ar yra kažkoks ministerijos patvirtintas raštas, įstatymas, kur būtų parašyta, kiek vaikų gali būti vienoje pradinėje klasėje? g.gif
Atsakyti
Laba dienele,
QUOTE(ninkute @ 2012 12 07, 23:06)

taip

QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 08, 08:47)

Mokytojų uniformos  blink.gif ???

ir visai gerai

QUOTE(zuzanele @ 2012 12 08, 09:07)
Mūsų mokytojos pačios nusprendė, kad nori vienodų švarkų, nes per šventes iš karto išsiskiria iš minios, o ir atvažiavus svečiams, visos vienodai gražiai atrodom. Mūsų spalva tokia pati kaip ir mergaičių sarafanai rolleyes.gif

mūsų taip pat tokia spalva kaip ir vaikų uniformų
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 07, 23:49)
. Aišku, su džinsais neisi, bet kuo kelnės kaltos  blink.gif ?

schmoll.gif O aš su džinsais dažnai būnu.Vienas iš mano mylimiausių ir patogiausių rūbų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 08, 11:01)
Labas rytas,

dėl aprangos - einam taip kaip mums patogu. Džinsai tikrai laaabai įtraukti į garderobą. Einam į lauką, sėdim, tupim ir t.t. Juk ir su džinsais galima atrodyti gražiai ir stilingai.

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 08, 14:45)
Gal kartais žinot, ar yra kažkoks ministerijos patvirtintas raštas, įstatymas, kur būtų parašyta, kiek vaikų gali būti vienoje pradinėje klasėje? g.gif

kiek girdėjau 24 ir dar +2.Bent jau mus pavasarį šitaip apšvietė valdžia
Atsakyti
Kūno kultūros pamoką vedam tik su sportine apranga ir net minčių nekyla, kad reikia persirengti.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 08, 13:45)

Kiek mums rugsėjį aiškino, oficialiai 24, beet dar viskas priklauso nuo steigėjo doh.gif Tai mums dabar patvirtinta 28 doh.gif doh.gif Totalus absurdas. Didmiestyje gal ir taip, bet tik ne rajoninėje mokykloje.
Kūno kultūros pamoką vedam tik su sportine apranga ir net minčių nekyla, kad reikia persirengti.
Mes taip pat.
Atsakyti
Dėl aprangos, tai mums prieš kokius 2-3 metus buvo aiškiai valdžios pasakyta, kad mokytojos mokykloje turi rengtis ne kaip į parduotuvę ar iškylą, o dalykiškai (čia aš labai grubiai, bet esmė tokia ax.gif ). Todėl džinsais kartais matau pasipuošusią vieną kitą, bet retenybė. Dažniausiai renkasi mokytojos kitus drabužėlius ax.gif . Aišku, viskas priklauso nuo mokyklos ir jos vadovybės. Vienur nieko blogo nemato, kad mokytojos rengiasi laisvai, o štai kitur, net uniformos yra mirksiukas.gif . Aš kalbėjau dėl džinsų iš savo bokšto žiūrėdama mirksiukas.gif .
Atsakyti