Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(b.s @ 2012 12 07, 23:23)
Ne manekenes  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Prisiminiau, ir pas mus viena eina. Bet tik per šventes bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 12 07, 22:25)
Prisiminiau, ir pas mus viena eina. Bet tik per šventes bigsmile.gif  biggrin.gif

Per šventes mes su uniformomis. O šiokiadieniais man l. patogu džinsai ir uniformos dalis-liemenė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2012 12 07, 11:52)
as turiu "Sigute", bet tikriausiai kitas variantas, nes nieko apie smegenis neraso...

Labukas, ačiū už rūpestį, bet, matyt, kitas variantas
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 07, 22:33)
Per šventes mes su uniformomis. O šiokiadieniais man l. patogu džinsai ir uniformos dalis-liemenė  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Mes irgi. Tik darbo dienomis kas kaip nori. Bet su mėlynais džinsais vos vieną kitą kartą mačiau, kai buvo joms kūno k. pamoka, nes šiaip mes persirenginėjam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 12 07, 17:14)
Išsiunčiau į pirmąjį paštą "Sigutę", kurioje kalbama apie tai, kaip blizga raganos smegenys  smile.gif

Dėkinga, vaikai jau klausė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 07, 23:33)
Per šventes mes su uniformomis. O šiokiadieniais man l. patogu džinsai ir uniformos dalis-liemenė  thumbup.gif

Dabar "įsikandau" vienus džinsus smile.gif Tai nuo skūros ant lentos, nuo lentos ant skūros smile.gif
Einam į lovytes. Kokią knygą pavartysim, tv pulteliu pagrosim smile.gif Labanaktis
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 07, 22:39)
drinks_cheers.gif Mes irgi. Tik darbo dienomis kas kaip nori. Bet su mėlynais džinsais vos vieną kitą kartą mačiau, kai buvo joms kūno k. pamoka, nes šiaip mes persirenginėjam mirksiukas.gif

Tas persirenginėjimas tai doh.gif . Tą dieną einu su džinsais.

QUOTE(kusju @ 2012 12 07, 22:41)
Dabar "įsikandau" vienus džinsus smile.gif Tai nuo skūros ant lentos, nuo lentos ant skūros smile.gif
Einam į lovytes. Kokią knygą pavartysim, tv pulteliu pagrosim smile.gif Labanaktis

Labanakt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 07 gruodžio 2012 - 22:46
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 07, 20:13)

Ten sakė, kad raudono vyno taurę tiesiog būtina išgerti. Bet ne bet kaip.
aTSISĖDI VAKARE, BE streso, paimi taurę, pasimėgauji raudona spalva prie šviesos ir sakai (skaityti rusiškomis raidėmis) BOCH VIDIT, NIE PJU A LEČIUS. (dievas mato, ne geriu, o gydausi). Raudonas vynas yra būtinas.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Viskam galima rast pasiteisinimą.
Oi, kaip man irgi reikėtų. Po eilinio streso mokykloj.... unsure.gif Su kolegėm kalbam, kad mūsų darbas - nuolatinė įtampa. Vaikai gali daryt, ką nori. Tėvams - jie aukso grynuoliai. Tėvai žino tik teises. Ateina ir drįsta tokius dalykus aiškinti....Mokytojai - bejėgiai... Valdžia nuolat duoda nurodymus, tėvai aiškina kaip dirbti.... Jau ne viena kolegė paskutiniu metu kalba, kad nori į kitokį darbą. Viena net užsiima realiom paieškom. Mūsų viena kolegė, kuriai suėjo pensijinis amžius ir žada greit nebedirbt, tai sako, kad džiaugėsi, kad jai teko dirbt mokykloje tais laikais, kai vaikai ir tėvai buvo kitokie... Ji džiaugiasi, kad išeis iš darbo....
Šiandien vieno mano mokinio net ne mama, o vyresnioji sesuo atėjo manęs auklėt ir patarinėt, kai reikia dirbt.. doh.gif Dar to nesu patyrus...
Ech, kur daugiau, jei ne čia, guodžiamės.... Atsiprašau, kad sudrumsčiau vyno vakarėlio nuotaiką. Noriu ir aš jo, jaučiu, dar spėsiu paimt...

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 12 07, 22:55)

Šiandien vieno mano mokinio net ne mama, o vyresnioji sesuo atėjo manęs auklėt ir patarinėt, kai reikia dirbt.. doh.gif  Dar to nesu patyrus...
Ech, kur daugiau, jei ne čia, guodžiamės.... Atsiprašau, kad  sudrumsčiau vyno vakarėlio nuotaiką. Noriu ir aš jo, jaučiu, dar spėsiu paimt...

kuo toliau, tuo gražiau mega_shok.gif , tokie laikai, kai visi lipa ant galvos, o tu turi tylėti. nenusimink ir „duok d. kelią“, kaip liaudis sako bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 08, 00:02)
kuo toliau, tuo gražiau mega_shok.gif , tokie laikai, kai visi lipa ant galvos, o tu turi tylėti. nenusimink ir „duok d. kelią“, kaip liaudis sako  bye1.gif

Tai tik tai ir belieka sakyti... smile.gif

Atsakyti
Mokytojams uniformos yra?
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 12 08, 00:41)

Teko neseniai lankytis vienoje Berlyno pradinėje mokykloje. Atėjo direktorė, mokytojos mūsų pasitikti, kolegės pradėjo šnabždėtis, kad visos vokietės džinsuotos. Direktorė suprato, nes sakė visiems iš Rytų kyla klausimas ar gali mokytojas taip rengtis. Ji sakė, kad nesitariant jų kasdiene apranga tapo džinsai ir marškinėliai, juk dirbant su pradinukais reikia ir atsitūpti, ir atsiklaupti ir t.t. Tikrai, juk priėjus prie vaiko jam padėti negali galvoti ,,Kaip aš atrodysiu atsitūpus su šituo kostiumėliu?"
Skanaus vyno ir labanakt, dar turiu atlikti maloniausią procedūrą - išjungti žadintuvą biggrin.gif
Atsakyti