Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(NOKIA @ 2012 12 07, 21:15)
Man nenormalu, kad mokytojas negali eiti į darbą su laisvalaikio apranga( t.y. su kelnėm). Žadėjo šį punktą išbraukti, bet neaišku kaip bus g.gif

Pritariu, kad nesąmonė schmoll.gif . Juk mūsų darbas ne ofise prie stalo sėdėti. Tenka ir pasilenkti, ir atsitūpti, kartais net ant žemės atsisėsti smile.gif Kelnės šiame darbe kaip tik tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 12 07, 21:15)
Merginos, atsipalaiduokit nuo to darbo. Juk savaitgalis
Aš irgi jaučiuosi pavargusi. Šiandien priėminėjo mokykla mokytojų etikos kodeksą. Taigi sugebėjau viską sukritikuot. Man nenormalu, kad mokytojas negali eiti į darbą su laisvalaikio apranga( t.y. su kelnėm). Žadėjo šį punktą išbraukti, bet neaišku kaip bus g.gif

Nu čia kas dabar blink.gif doh.gif . Pas mus tai vis primena, kad rengtis "atitinkamai", o kaip konkrečiai dar nenustatinėja, tai rengiamės kaip norim mirksiukas.gif . Aišku, su džinsais neisi, bet kuo kelnės kaltos blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 07, 21:49)
Nu čia kas dabar  blink.gif  doh.gif . Pas mus tai vis primena, kad rengtis "atitinkamai", o kaip konkrečiai dar nenustatinėja, tai rengiamės kaip norim  mirksiukas.gif . Aišku, su džinsais neisi, bet kuo kelnės kaltos  blink.gif ?

Labas vakarėlis, o čia vynelio vakarėlis. Šaunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kaip suprast, su džinsais neisi? g.gif Pas mus kas antras su džinsais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 12 07, 22:15)
Man nenormalu, kad mokytojas negali eiti į darbą su laisvalaikio apranga( t.y. su kelnėm). Žadėjo šį punktą išbraukti, bet neaišku kaip bus g.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Ač Die, pas mus dar iki to nenuvažiavo
QUOTE(b.s @ 2012 12 07, 22:55)
Kaip suprast, su džinsais neisi? g.gif  Pas mus kas antras su džinsais  ax.gif
Būtent. Juk tai pats patogiausias rūbas dirbant su pradinukais- ir pasilenkt, ir atsitūpt, ir ant žemės atsisėsti.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 07, 21:55)
Labas vakarėlis, o čia vynelio vakarėlis. Šaunu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kaip suprast, su džinsais neisi? g.gif  Pas mus kas antras su džinsais  ax.gif

Džinsai pas mus mokykloje tik į išvykas, o šiaip nelabai pamatysi džinsuotą mokytoją ax.gif
Atsakyti
Šiandien buvau kalėdinėje mugėje, prisipirkau įvairių niekučių, akiai ir širdžiai mielų, tikrai už min kainą (po lituką). Įvairių angelėiukų iš karoliukų, megztą varpelį, seneliukų pakabinamų.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 07, 22:03)
Džinsai pas mus mokykloje tik į išvykas, o šiaip nelabai pamatysi džinsuotą mokytoją  ax.gif

...........vaje, kaip skiriasi įvairių mokyklų mokytojų apranga g.gif Pas mus ir tampres nešioja motrys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 07 gruodžio 2012 - 22:11
QUOTE(b.s @ 2012 12 07, 23:10)
Šiandien buvau kalėdinėje mugėje, prisipirkau įvairių niekučių, akiai ir širdžiai mielų, tikrai už min kainą (po lituką). Įvairių angelėiukų iš karoliukų, megztą varpelį, seneliukų pakabinamų.
Papildyta:
...........vaje, kaip skiriasi įvairių mokyklų mokytojų apranga  g.gif
Ir kur čia taip nusiaubei ? bigsmile.gif
Apranga tai tikrai skirtinga.....
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 07, 22:10)
..........vaje, kaip skiriasi įvairių mokyklų mokytojų apranga  g.gif Pas mus ir tampres nešioja motrys.

Man tamprės mokykloj, tai schmoll.gif
Atsakyti
Na, dėl aprangos dar negirdėjau, kad būtų mokykloje priiminėjami nutarimai. Su džinsais tikrai mokytojos eina. Manau, kad kiekvienas rengiasi kaip jam patogu.
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 12 07, 22:11)
Ir kur čia taip nusiaubei ? bigsmile.gif

Tai dabar visokios akcijos atrakcijos prieš šventes, kur įvairios organizacijos (žmonių su negalia ir kt.) bando užsidirbti. Patinka, nes tuo pačiu ir paremi.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 07, 22:12)
Man tamprės mokykloj, tai schmoll.gif

Man irgi ne, o jos įsivaizduoja, kad atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 07, 23:17)
Tai dabar visokios akcijos atrakcijos prieš šventes, kur įvairios organizacijos (žmonių su negalia ir kt.) bando užsidirbti. Patinka, nes tuo pačiu ir paremi.
Papildyta:

Man irgi ne, o jos įsivaizduoja, kad atrodo  thumbup.gif
Skaičiau,kad Kaune Apuolės internate bus. Tik neįsidėmėjau, kurią dieną doh.gif
Dėl tamprių- tai vėl- kokia figūra ir kas ant viršaus..... nors gal geriau pasilikti tai atostogoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusju: 07 gruodžio 2012 - 22:19
QUOTE(kusju @ 2012 12 07, 22:18)
Skaičiau,kad Kaune Apuolės internate bus. Tik neįsidėmėjau, kurią dieną doh.gif

bet kas svarbiausia, kad nebepriima užsakymų. Aš norėjau nusipirkti visus vienodus darbeliu, tai neturėjo tie. Rinkausi kitokių. Sako, kad iki kalėdų nebedarys. Vadinasi ir jiems gerai ir nereikia papildomų lėšų. O laiko dar pakankamai.

Papildyta:
QUOTE(kusju @ 2012 12 07, 22:18)

Dėl tamprių- tai vėl- kokia figūra ir kas ant viršaus..... nors gal geriau pasilikti tai atostogoms smile.gif

Ne manekenes schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti