Pabandysiu atsakyti, savo nuomonę išdėstyti
Šaunu, kad noriai daliniesi savo medžiagą,
jei nors ką nors pritaikėte asmeniškai- džiaugiuosi. Nuoširdžiai.
aktyviai dalyvauji diskusijose.
O tai ko čia tada ateiti, tik skaityti?
Bet pirmoje žinutėje yra aiškiai parašyta, kad svarstymas apie raktelį bus tik praėjus bent mėnesiui po aktyvaus įsiliejimo į mūsų būrį.
Suprantu, kad yra taisyklės. bet kartais taisyklės būna laužomos. Kaip ten sako? jas kuriame tam, kad laužyti
(Na čia jau iš juodesnio jumoro srities)
visai neseniai vienas žmogus čia bendravo ir aktyviai dalinosi patirtimi apie 4 mėnesius ir kaskart neprašė raktelio.
Mes visi skirtingi, bet visi lygūs
Ir - kiekvienoje žinutėje - neprašau tikrai
Bet juk sakoma- belsk ir bus atidaryta
Tikrai suprantu norą rasti ir sau naudingos medžiagos pašte, bet kiek narių gavusios raktelį čia daugiau nepasirodo.
Pasikartosiu- visi mes skirtingi. Ir nereikia visų mauti ant vieno kurpaliaus
Labai mąstau, kaip čia atnaujinus tą sąrašą ir pamažinus turinčių raktelį skaičių,
O gal geriau pabandyti visoms pasitarti ir rasti geriausią sprendimą. Kelios galvos geriau nei viena
(ps. Nieko asmeniško )
Tikrai nesakau, kad esu prieš raktelio davimą, bet ... viskam yra savas laikas.
Na, kantrybės aš turiu, ir manau, po šio mūsų pokalbio, man reiks apsišarvuoti dar didesne
Bet po daugumos merginų minčių apie tai, kad jos pritaria, tavo nuomonės nebuvo. Tad nori nenori kyla mintis......
Jei kažko labai reikia aš pati esu pasiruošusi persiųsti tau iš pašto,
Na, keletą kartų prašiau viešai forume. Gal nepastebėjai....
Va pasisakiau, o dabar galite mane užmėtyti akmenimis, jei manote kitaip.
Švaistytis ir mėtytis nėra mano stilius. Niekada nelipau niekam per galvas ir nežadu to daryti.
Va pasisakiau, o dabar galite mane užmėtyti akmenimis, jei manote kitaip.
Galiu pasakyti tą patį
PS. Tikrai nenoriu nieko įžeisti ar įnešti kažkokio negatyvo......... jei kažką savo mintimis įskaudinau- nuoširdžiai atsiprašau.