Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(Jaša @ 2012 11 29, 22:28)
Klausimelis - ar as viena i emeila nebegaunu nuorodos i nauja pasta? Mazu kuom nusikaltau  ax.gif

Ir aš negaunu, bet susirandu pati tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 11 29, 22:39)
siunčiu į paštą kvietimą dalyvauti respublikinėje konferencijoje, kuri vyks mūsų mieste, atvažiuokit į svečius  biggrin.gif  biggrin.gif

Kokia konferencija, nes man neatidaro laiško.
Atsakyti
Informaciją apie naują temąį savo paštą gauna tos narės, kurios pašte yra įrašiusios savo el. pašto adresą skiltyje MANO KONTAKTAI.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 29, 23:23)
Informaciją apie naują temąį savo paštą gauna tos narės, kurios pašte yra įrašiusios savo el. pašto adresą skiltyje MANO KONTAKTAI.

unsure.gif O aš, apskritai, pradėjau galvoti, kad turbūt niekada neteks įrašyti savo adreso ten..... ech.... Atrodo, siunčiu, atrodo rašau, atrodo ir merginos jau "palaimino" - o tas raktas kaip atrodė taip ir atrodo- kažkokia mistika..... verysad.gif
Atsakyti
peliuk, dėkui už paaiškinimą, jau įsirašiau savo kontaktus smile.gif
Atsakyti
Ne namučiai- o Kalėdinė pasaka su žodžiais tiesiai į širdį.... wub.gif wub.gif
Na, jūs ir greitos. Tik vieną dieną nespėk užsukti, o čia jau 4 puslapiai pritauškėti.
Ši savaitė- kažkoks siaubingas maratonas. Vakara Atvirų durų diena, užvakar - tėvų susirinkimas, užužvakar- 7 vaikai vos ne vienu metu klasėje pradėjo vemti. Žodžiu, laukiu rytojaus edukacinės pamokėlės. Gaminsime kalėdinį žaisliuką. Tikiuosi pati pasimokysiu ir kiek atsipūsiu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 11 29, 22:27)
unsure.gif O aš, apskritai, pradėjau galvoti, kad turbūt niekada neteks įrašyti savo adreso ten..... ech.... Atrodo, siunčiu, atrodo rašau, atrodo ir merginos jau "palaimino" - o tas raktas kaip atrodė taip ir atrodo- kažkokia mistika.....  verysad.gif

Šaunu, kad noriai daliniesi savo medžiagą, aktyviai dalyvauji diskusijose. Bet pirmoje žinutėje yra aiškiai parašyta, kad svarstymas apie raktelį bus tik praėjus bent mėnesiui po aktyvaus įsiliejimo į mūsų būrį. Peržiūrėjau tavo žinutes, į mūsų būrį pasiprašei lapkričio 1 d.
Esu gana kategoriška šiuo klausimu, visai neseniai vienas žmogus čia bendravo ir aktyviai dalinosi patirtimi apie 4 mėnesius ir kaskart neprašė raktelio. Tikrai suprantu norą rasti ir sau naudingos medžiagos pašte, bet kiek narių gavusios raktelį čia daugiau nepasirodo. Peržiūrėkite narių sąrašą ir patikrinkite temos dalyvių sąrašą. Tikrai kai kurių vardu nerasite nė su žiburiu ir ne todėl, kad jos šiuo metu augina mažiukus, ar laikinai neturi darbo sad.gif. Labai mąstau, kaip čia atnaujinus tą sąrašą ir pamažinus turinčių raktelį skaičių, nes šiuo metu jį turi 67 pradinukės.
Tikrai nesakau, kad esu prieš raktelio davimą, bet ... viskam yra savas laikas. Jei kažko labai reikia aš pati esu pasiruošusi persiųsti tau iš pašto, o raktelio dar teks šiek tiek palaukti.
Va pasisakiau, o dabar galite mane užmėtyti akmenimis, jei manote kitaip.
Atsakyti
Pabandysiu atsakyti, savo nuomonę išdėstyti smile.gif
Šaunu, kad noriai daliniesi savo medžiagą,

jei nors ką nors pritaikėte asmeniškai- džiaugiuosi. Nuoširdžiai.
aktyviai dalyvauji diskusijose.

O tai ko čia tada ateiti, tik skaityti?
Bet pirmoje žinutėje yra aiškiai parašyta, kad svarstymas apie raktelį bus tik praėjus bent mėnesiui po aktyvaus įsiliejimo į mūsų būrį.

Suprantu, kad yra taisyklės. bet kartais taisyklės būna laužomos. Kaip ten sako? jas kuriame tam, kad laužyti smile.gif (Na čia jau iš juodesnio jumoro srities)
visai neseniai vienas žmogus čia bendravo ir aktyviai dalinosi patirtimi apie 4 mėnesius ir kaskart neprašė raktelio.

Mes visi skirtingi, bet visi lygūs smile.gif Ir - kiekvienoje žinutėje - neprašau tikrai smile.gif Bet juk sakoma- belsk ir bus atidaryta smile.gif
Tikrai suprantu norą rasti ir sau naudingos medžiagos pašte, bet kiek narių gavusios raktelį čia daugiau nepasirodo.

Pasikartosiu- visi mes skirtingi. Ir nereikia visų mauti ant vieno kurpaliaus smile.gif
Labai mąstau, kaip čia atnaujinus tą sąrašą ir pamažinus turinčių raktelį skaičių,

O gal geriau pabandyti visoms pasitarti ir rasti geriausią sprendimą. Kelios galvos geriau nei viena smile.gif (ps. Nieko asmeniško )
Tikrai nesakau, kad esu prieš raktelio davimą, bet ... viskam yra savas laikas.

Na, kantrybės aš turiu, ir manau, po šio mūsų pokalbio, man reiks apsišarvuoti dar didesne smile.gif Bet po daugumos merginų minčių apie tai, kad jos pritaria, tavo nuomonės nebuvo. Tad nori nenori kyla mintis......
Jei kažko labai reikia aš pati esu pasiruošusi persiųsti tau iš pašto,
Na, keletą kartų prašiau viešai forume. Gal nepastebėjai.... mirksiukas.gif

Švaistytis ir mėtytis nėra mano stilius. Niekada nelipau niekam per galvas ir nežadu to daryti.

Galiu pasakyti tą patį mirksiukas.gif smile.gif

PS. Tikrai nenoriu nieko įžeisti ar įnešti kažkokio negatyvo......... jei kažką savo mintimis įskaudinau- nuoširdžiai atsiprašau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusju: 29 lapkričio 2012 - 23:30
Sveikos,
gal nepradėkim ką... čia taip šiltai ir jaukiai bendraujama...
kaip ten sakoma - ateis laikas - bus ir vaikas!
mirksiukas.gif
P.S. atsiprašau, kad dingus, bet temą seku... Mokslai baigia paverst mane žila. Koks velnias mane nešė į tą galerą, vaikų mažėja, o aš dar persikvalifikuoju.
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 29 lapkričio 2012 - 23:38
Labutis 4u.gif
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 29, 23:50)
Šaunu, kad noriai daliniesi savo medžiagą, aktyviai dalyvauji diskusijose. Bet pirmoje žinutėje yra aiškiai parašyta, kad svarstymas apie raktelį bus tik praėjus bent mėnesiui po aktyvaus įsiliejimo į mūsų būrį. Peržiūrėjau tavo žinutes, į mūsų būrį pasiprašei lapkričio 1 d.
Esu gana kategoriška šiuo klausimu, visai neseniai vienas žmogus čia bendravo ir aktyviai dalinosi patirtimi apie 4 mėnesius ir kaskart neprašė raktelio. Tikrai suprantu norą rasti ir sau naudingos medžiagos pašte, bet kiek narių gavusios raktelį čia daugiau nepasirodo. Peržiūrėkite narių sąrašą ir patikrinkite temos dalyvių sąrašą. Tikrai kai kurių vardu nerasite nė su žiburiu ir ne todėl, kad jos šiuo metu augina mažiukus, ar laikinai neturi darbo sad.gif. Labai mąstau, kaip čia atnaujinus tą sąrašą ir pamažinus turinčių raktelį skaičių, nes šiuo metu jį turi 67 pradinukės.
Tikrai nesakau, kad esu prieš raktelio davimą, bet ... viskam yra savas laikas. Jei kažko labai reikia aš pati esu pasiruošusi persiųsti tau iš pašto, o raktelio dar teks šiek tiek palaukti.

drinks_cheers.gif Aš irgi manau, kad reikia laikytis taisyklių. Mėnesis ne tiek ir daug mirksiukas.gif , o žiū - jis jau baigiasi mirksiukas.gif ! Valiooooooooo, rytoj žiema ir dar žada sniego!!!!
Atsakyti
ax.gif Aš juk nesakau: " Duokit čia ir dabar tą pačią minutę.... "

Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 29, 22:50)
Jei kažko labai reikia aš pati esu pasiruošusi persiųsti tau iš pašto, o raktelio dar teks šiek tiek palaukti.

Peliukas yra teisus 4u.gif Ji atsakinga ir už forumą, ir už paštą. Mes galime išreikšti savo nuomonę, bet sprendimą priima peliukas.
Tokios yra taisyklės 4u.gif

Tikrai merginos gavę raktelį kažkur prapuola. Ir aš manau, kad reiktų peržiūrėti sąrašą, ir, kaip jau buvo kalbėta, karts nuo karto pakeisti slaptažodį į paštus mirksiukas.gif

Pas mus čia draugiška atmosfera, gera pabendrauti ir pasidalinti mintimis, darbais. Aš lobių raktelį labai saugoju ir niekam nedalinu, nes jį gavau ne po mėnesio, o po kelių... Ir nesinori jo prarasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 lapkričio 2012 - 09:04