Nea, Reikia rodyt tiesiogiai.
QUOTE(ninkute @ 2012 12 06, 19:01)
Aš bandžiau taip daryti, bet tiek apsikroviau taisymais, kad pati nebesugebėjau sukontroliuoti, kas ir ko neišsitaisė. Ar pas jus taisosi per pertraukas?
Papildyta:
mindojur, noriu paklausti, iš kur šis scenarijus? Jis yra mūsų pašte ir kieno siųstas?
Papildyta:
mindojur, noriu paklausti, iš kur šis scenarijus? Jis yra mūsų pašte ir kieno siųstas?
na aš kol kas dar rakčiuko neturiu nuo jūsų pašto, tiesiog kažkur kažkada radau internete, pas save išsisaugojau, o šiandien kai pamačiau, kad kažko panašaus reikia, tai ir išsiunčiau, juk negaila, ti reikėjo siųst į paštą, o ne čia, bet kitą kartą pasitaisysiu.
Mergaites gal kas zinote is kur butu galima parsisiusti si animacini filma "Taip, Virdžinija, Kalėdų Senelis yra"
Labukas, vaikščiojau su pirmokais lauke ir šie pastebėjo, kad sniegas blizga, pasakiau, kad tai ,,raganos smegenys". Trumpai papasakojau kaip rašoma pasakoje ,,Sigutė", maniau grįžus paskaitysiu, bet niekur nerandu tos pasakos, gal kuri turit? Ar nurodykit kokioj knygoj yra. Būsiu labai dėkinga, o dabar labanakt
QUOTE(viga @ 2012 12 06, 23:14)
Labukas, vaikščiojau su pirmokais lauke ir šie pastebėjo, kad sniegas blizga, pasakiau, kad tai ,,raganos smegenys". Trumpai papasakojau kaip rašoma pasakoje ,,Sigutė", maniau grįžus paskaitysiu, bet niekur nerandu tos pasakos, gal kuri turit? Ar nurodykit kokioj knygoj yra. Būsiu labai dėkinga, o dabar labanakt
as turiu "Sigute", bet tikriausiai kitas variantas, nes nieko apie smegenis neraso...
mergaites, gal galit kokią mintį mestelti. kvepia man jau darbas. Direktorė pasiūlė ateiti ir susipažinti su vaikais dar prieš kalėdas. Prisistatysiu vaikams ir noriu su jais kokį kalėdinį darbelį padaryti. Gal turit kokį pasiūlymą. Vaikai - ketvirtokai.
Būtų gerai, kad darbelis būtų pakankamai paprastas, įdomus, padaromas per vieną pamoką.
Kažkaip sunkiai man galvojasi, norėjau žvakides daryt iš gipsinio binto, bet kol išdžiūs
žodžiu, būsiu dėkinga už idėjas
Būtų gerai, kad darbelis būtų pakankamai paprastas, įdomus, padaromas per vieną pamoką.
Kažkaip sunkiai man galvojasi, norėjau žvakides daryt iš gipsinio binto, bet kol išdžiūs
QUOTE(GEG @ 2012 12 07, 11:53)
mergaites, gal galit kokią mintį mestelti. kvepia man jau darbas. Direktorė pasiūlė ateiti ir susipažinti su vaikais dar prieš kalėdas. Prisistatysiu vaikams ir noriu su jais kokį kalėdinį darbelį padaryti. Gal turit kokį pasiūlymą. Vaikai - ketvirtokai.
Man atrodo, nors vaikai ir ketvirtokai, daryt reikia labai trumpai, paprastai ir efektingai. mano ketvirtokams labai patiko eglutės iš maximos servetėlių. Sulankstai pusę servetėlės. persmeigi mediniu iešmeliu. Jį smeigi į į foliją suvyniotą bulvę ir statai ant stalo. Duok @ atsiųsiu ntr.
bet tik už poros valandų.
QUOTE(agė-melagė @ 2012 12 07, 15:40)
Man atrodo, nors vaikai ir ketvirtokai, daryt reikia labai trumpai, paprastai ir efektingai. mano ketvirtokams labai patiko eglutės iš maximos servetėlių. Sulankstai pusę servetėlės. persmeigi mediniu iešmeliu. Jį smeigi į į foliją suvyniotą bulvę ir statai ant stalo. Duok @ atsiųsiu ntr.
bet tik už poros valandų.
gal būtų galima ir man?bet tik už poros valandų.
QUOTE(viga @ 2012 12 06, 23:14)
Išsiunčiau į pirmąjį paštą "Sigutę", kurioje kalbama apie tai, kaip blizga raganos smegenys
QUOTE(Jaša @ 2012 12 06, 17:04)
Siemet uzsivedem atskirus sasiuvinius ir liepiu taisyt butinai. Pradzioj tokias lenteles paruosus iklijuodavau, vaikai turedavo suskaiciave vienos taisykles klaidas nuspalvint langelius. Po to liepiau teisingai perrasyt klaidingus zodzius ir pabraukt vieta kur klydo.
Sudominai su paruoštukais- taisyklių lentelėmis. Gal gali pavyzdį įmesti į paštą?
Papildyta:
QUOTE(kusju @ 2012 12 06, 20:31)
Kusju, ačiū! Labai reikėjo kalėdinio labirinto, o čia - tavo greita pagalba.