Sveikutes,
Nepersistengiu as su tais taisymais. Netaisau to kas kartu atliekama arba atlikus tikrinama garsiai. Nors klaidu ui kiek paliekama. As taip pat matematikos tik nubraukiu ir liepiu patiem taisyt.
O as paklausiu kaip su diktantu taisymu jus darot? Siemet uzsivedem atskirus sasiuvinius ir liepiu taisyt butinai. Pradzioj tokias lenteles paruosus iklijuodavau, vaikai turedavo suskaiciave vienos taisykles klaidas nuspalvint langelius. Po to liepiau teisingai perrasyt klaidingus zodzius ir pabraukt vieta kur klydo. Kaip jus taisot?
Mergaites einu i savo kleckiuko teveliu susirinkima del dovaneliu, nagi pasidalinkit ka vaikuciams teveliai dovanu perka?
QUOTE(b.s @ 2012 12 06, 15:11)
Sveikutės, ieškojau paruoštukų apie kitų kraštų žmonių namus ir aprangą. Tokioj gausybėj paklydau . Gal kas nukreipsite teisinga linkme mano paieškoms. Būčiau dėkinga
kažkada į jūsų paštą įmečiau "namai". Jei nėra galiu siųsti tau tiesiai.
QUOTE(GEG @ 2012 12 06, 16:17)
kažkada į jūsų paštą įmečiau "namai". Jei nėra galiu siųsti tau tiesiai.
Bandysiu šiuo žodžiu ieškot
QUOTE(nengute @ 2012 12 06, 15:46)
Ir aš taip taisau, bet dabar "kytriau" pradėjau, ta prasme, kad tik braukiu klaidingą vietą ir siunčiu taisytis, po to vėl tikrinu
Aš bandžiau taip daryti, bet tiek apsikroviau taisymais, kad pati nebesugebėjau sukontroliuoti, kas ir ko neišsitaisė. Ar pas jus taisosi per pertraukas?
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 12 06, 17:58)
Aš bandžiau taip daryti, bet tiek apsikroviau taisymais, kad pati nebesugebėjau sukontroliuoti, kas ir ko neišsitaisė. Ar pas jus taisosi per pertraukas?
mindojur, noriu paklausti, iš kur šis scenarijus? Jis yra mūsų pašte ir kieno siųstas?
QUOTE(pusele30 @ 2012 12 05, 22:48)
Sveika elimak7, aš tai persisiunčiau tavo skenuotą knygelę, tai nežinau ar yra pašte, bet laukiu tęsinio Paskutiniai puslapiai buvo 112-113
Aciu uz priminima, nepykit bet ikelsiu savaitgali, nes pas mus komisijos uzpuolusios visokios, tai butinai sestadieni jau rasite paste likusia knygeles dali
Sveikutės
Pas mus baiginėjasi projektas "Spalvų savaitė", tai galėsiu kitą savaitę ruoštis Kalėdoms. Nes dabar - verčiamės per galvą Langus puošiam, kiekvieną dieną kažką su pasirinkta spalva darom, dainas kalėdines mokomės. Dar reikia kitos savaitės susirinkimui pasiruošt
Gal pamenat, kuriam pašte buvo tie nykštukai, kur reikia vieną iš visų pasirinktinai nuspalvint? O gal kokių kitų minčių turit pirmokų tėvelių susirinkime?
Pas mus baiginėjasi projektas "Spalvų savaitė", tai galėsiu kitą savaitę ruoštis Kalėdoms. Nes dabar - verčiamės per galvą Langus puošiam, kiekvieną dieną kažką su pasirinkta spalva darom, dainas kalėdines mokomės. Dar reikia kitos savaitės susirinkimui pasiruošt
Gal pamenat, kuriam pašte buvo tie nykštukai, kur reikia vieną iš visų pasirinktinai nuspalvint? O gal kokių kitų minčių turit pirmokų tėvelių susirinkime?
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 05, 19:33)
Ką tik buvau pamaloninta buvusios mokinės skambučiu ir klausimu: ar lydėčiau į "Lietuvos tūkstantmečio vaikus", jeigu patektų, nes dabar registruojasi. Paklausiau, kodėl auklėtojos nekviečia, tai atsakė, kad tik mano dėka ji visko pasiekė . Net širdį suspaudė tokie žodžiai . Tai čia viena iš tų "blogųjų auklėtinių" ... Žinoma, kad sutikau ir visada savo mokinius palaikysiu, kad ir kas būtų
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 05, 20:04)
Apskritai, aš pastebiu, kad, atsikračius tos nereikalingos naštos, apie kurią rašiau anksčiau, vien tik geryn ir geryn, tiek gyvenime, tiek darbe, tiek mano viduje . Įgavau labai daug jėgų ir energijos . Ir kur mano protas buvo anksčiau , ką aš veikiau iki šiol ?
QUOTE(b.s @ 2012 12 06, 15:11)
Sveikutės, ieškojau paruoštukų apie kitų kraštų žmonių namus ir aprangą. Tokioj gausybėj paklydau . Gal kas nukreipsite teisinga linkme mano paieškoms. Būčiau dėkinga
Čia šiek tiek yra
Taisau nereguliariai , kai jau pradedu, tai viską iš eilės, o kai ,,persisotinu,,, tai kelias dienas nieko netaisau .Diktantus, jeigu verti kaip nors tas savo klaideles fiksuot, tai naudos yra, o jei klaidų netaisom, tai jos ir lieka nepastebėtos, o matematiką klasėj siunčiu taisytis, o testuose rašau atsakymus pati , šiaip tai neatsisakyčiau geros paskaitos apie naudingą ir efektyvų klaidų taisymą
QUOTE(ninkute @ 2012 12 06, 00:13)
Sveikutės,
Mergaitės, pasidalinkite savo darbo patirtimi. Kaip dažnai taisote pratybų sąsiuvinius ir šiaip sąsiuvinius, pav. 4 klasės. Gal aš jau tikrai nebemoku dirbti. Aš taisau beveik kiekvieną puslapį, kartais kas antrą, prilžklausomai kokias užduotis atliko.
Mergaitės, pasidalinkite savo darbo patirtimi. Kaip dažnai taisote pratybų sąsiuvinius ir šiaip sąsiuvinius, pav. 4 klasės. Gal aš jau tikrai nebemoku dirbti. Aš taisau beveik kiekvieną puslapį, kartais kas antrą, prilžklausomai kokias užduotis atliko.
Na aš taip daug tikrai netaisau.Turint 24 vaikus gali ir galą gaut.Dabar kai turiu pirmokus tai pasitikrinu dažnai-darbas greitas. Bet ketvirtokų pratybas taisydavau labai retai. Dažniausiai tik pasitikrinamuosius darbelius tiek sąsiuviniuose, tiek pratybose.
QUOTE(kusju @ 2012 12 05, 23:44)
ačiū už įdomius puslapius.
QUOTE(Aurute @ 2012 12 06, 20:07)
ar galima tokius dalykus įsirašyti, ir paskui rodyti per multimediją?