Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 05, 20:00)
Jaučiuosi labai patobulėjusi  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2012 12 05, 20:07)
Sveikos merginos, gal kuri nors turite kokią parodijų pasaką ar kokių idėjų kaip ją sukurti?

Esu kažkur girdėjusi „Nykštukas ir 7 snieguolės“.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 05, 20:16)

Ačiū, puiki idėja, bandysiu internete paieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2012 12 05, 20:28)
Ačiū, puiki idėja, bandysiu internete paieškoti 4u.gif

Man atrodo Violetos Palčinskaitės. Ištrauka yra kažkuriame "Šaltinyje" 3 ar 4 klasės mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2012 12 05, 22:07)
Sveikos merginos, gal kuri nors turite kokią parodijų pasaką ar kokių idėjų kaip ją sukurti?

Kažkur viena ausim esu girdėjusi apie sušiuolaikintą "Ropę". Na maždaug taip-anūkėlė į pagalbą ateina tik už tam tikrą atlygį ir t.t.
Atsakyti
Gavau CD, kuris vadinasi "Kalėdinė pasaka" (Klausyk. Dainuok. Vaidink). Yra ir muzika ir tekstai. Kadangi pagrindinis failas užima daugiau vietos nei leidžia paštas, tai visą CD turinį įkėliau į failų saugyklą, o į pirmąjį paštą nusiunčiau nuorodą. Šiems metams gal jau ir neprisireiks, bet kitiems gal ir galima bus panaudoti smile.gif
O CD "Trys Kalėdiniai scenarijai" lyg jau yra mūsų pašte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 12 05, 21:12)
Gavau CD, kuris vadinasi "Kalėdinė pasaka" (Klausyk. Dainuok. Vaidink). Yra ir muzika ir tekstai. Kadangi pagrindinis failas užima daugiau vietos nei leidžia paštas, tai visą CD turinį įkėliau į failų saugyklą, o į pirmąjį paštą nusiunčiau nuorodą. Šiems metams gal jau ir neprisireiks, bet kitiems gal ir galima bus panaudoti smile.gif
O CD "Trys Kalėdiniai scenarijai" lyg jau yra mūsų pašte?  g.gif

Tikrai yra smile.gif
O naujai įkeltą skubu atsisiųsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 05, 22:16)

Vaidinom su vaikais šią pasaką.labai trumpa, tai mes papildomai ir dainelę padainavom, ir šokį sušokom

QUOTE(linastri @ 2012 12 05, 22:53)
Kažkur viena ausim esu girdėjusi apie sušiuolaikintą "Ropę". Na maždaug taip-anūkėlė į pagalbą ateina tik už tam tikrą atlygį ir t.t.

negirdėjus. įdomu būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 05, 21:16)
Tikrai yra smile.gif

Tai tada vargti nereikės smile.gif O gal ir šitas "Kalėdinė pasaka" buvo, tik aš nepastebėjau?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 05, 20:41)
Man atrodo Violetos Palčinskaitės. Ištrauka yra kažkuriame  "Šaltinyje" 3 ar 4 klasės  mirksiukas.gif .

Ištrauka. 3 klasės, 2 šaltinis.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 12 04, 19:26)
Sveikos mergaites. Na zinote tiek prirasete doh.gif atrodo tik dienele nepasedejau. As siunciau knygeles"Mes vaidiname ir deklamuojame" kelis puslapius i pasta( bet kazkaip paste savo siuntinio nerandu) ir  dabar neprisimenu kuriuo puslapiu baigiau blush2.gif gal kuri priminsite tai ryt gal pabaigsiu ikelti visa knygele. Nes paskutiniu metu ligos uzpuole, nepatinka man ziema schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  o dar kai vairuoti reikia

Tokio siuntinio neteko matyti ir užregistruoti. Seniausio pašto skyrelyje "Auklėtojui" radau tokį tavo laiškelį: "Sventes, pamokos, projektai pradinukai". Gal čia šita knygelė? Ten trūksta pradžios, viršelio, todėl nežinau, kaip ji vadinasi iš tikrųjų. Ten yra nuo 6 iki 103 psl. Nežinau, ar tai visa knygelė, todėl dar neužregistruota.
Atsakyti
Toks neblogas puslapėlis žieminis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusju: 05 gruodžio 2012 - 21:47