Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(rityte @ 2012 12 05, 19:56)
Va ir patvirtinimas, kad Kalėdos - stebuklų metas smile.gif Ir tai dar tik pati stebuklų pradžia  mirksiukas.gif

Apskritai, aš pastebiu, kad, atsikračius tos nereikalingos naštos, apie kurią rašiau anksčiau, vien tik geryn ir geryn, tiek gyvenime, tiek darbe, tiek mano viduje wub.gif . Įgavau labai daug jėgų ir energijos mirksiukas.gif . Ir kur mano protas buvo anksčiau g.gif , ką aš veikiau iki šiol g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 05, 19:04)
Apskritai, aš pastebiu, kad, atsikračius tos nereikalingos naštos, apie kurią rašiau anksčiau, vien tik geryn ir geryn, tiek gyvenime, tiek darbe, tiek mano viduje  wub.gif . Įgavau labai daug jėgų ir energijos  mirksiukas.gif . Ir kur mano protas buvo anksčiau  g.gif , ką aš veikiau iki šiol  g.gif  ?

Šaunu, kad tau gerai sekasi. good.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 05, 18:33)
Ką tik buvau pamaloninta buvusios mokinės skambučiu ir klausimu: ar lydėčiau į "Lietuvos tūkstantmečio vaikus", jeigu patektų, nes dabar registruojasi. Paklausiau, kodėl auklėtojos nekviečia, tai atsakė, kad tik mano dėka ji visko pasiekė  blush2.gif . Net širdį suspaudė tokie žodžiai  wub.gif . Tai čia viena iš tų "blogųjų auklėtinių"  ax.gif ... Žinoma, kad sutikau ir visada savo mokinius palaikysiu, kad ir kas būtų  wub.gif

Kaip džiugu, smilgele. Linkiu, kad ta mokinukė būtų pakviestą dalyvauti.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 12 05, 19:09)
Kaip džiugu, smilgele. Linkiu, kad ta mokinukė būtų pakviestą dalyvauti.

Labai labai noriu ir tada tai auklėtojai, o ir direktoriui pažiūrėsiu į akis ir paklausiu: tai ar tikrai visi blogi g.gif ???
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 05, 18:33)
Ką tik buvau pamaloninta buvusios mokinės skambučiu ir klausimu: ar lydėčiau į "Lietuvos tūkstantmečio vaikus", jeigu patektų, nes dabar registruojasi. Paklausiau, kodėl auklėtojos nekviečia, tai atsakė, kad tik mano dėka ji visko pasiekė  blush2.gif . Net širdį suspaudė tokie žodžiai  wub.gif . Tai čia viena iš tų "blogųjų auklėtinių"  ax.gif ... Žinoma, kad sutikau ir visada savo mokinius palaikysiu, kad ir kas būtų  wub.gif

Kaip faina, tai jei pasiseks - pranešk ir mes žiūrėsim 4u.gif
Mano buvusi mokinė irgi dalyvavo, bet jau 9 - okė. Gaila, nedaug trūko, buvo likęs vienas žingsnis iki finalo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 05, 21:11)
Labai labai noriu ir tada tai auklėtojai, o ir direktoriui pažiūrėsiu į akis ir paklausiu: tai ar tikrai visi blogi  g.gif ???

Tai iki kada čia tuos kumščius laikyt mirksiukas.gif
O dėl asmeniniu pokyčiu, tai labai sveikinu, kad užteko ryžto ir jėgų. Džiaukis laisvės pojūčiu ir kvėpuok pilna burna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 05 gruodžio 2012 - 19:21
Smilga, nuostabu girdėt tokius žodžius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 12 05, 14:02)
vakar žiūrėjau pašte, bet "Vaivorykštės" cd neradau  g.gif

Sveikutės smile.gif
vaiduuse, turiu 2 cd ,,Vaivorykštė" ir ,,Virš vaivorykštės". Kurio tau reikia?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 05, 19:04)
Ir kur mano protas buvo anksčiau  g.gif , ką aš veikiau iki šiol  g.gif  ?

Viskas įvyksta pačiu laiku. Būtent tada, kada ir turi įvykti mirksiukas.gif O iki tol žmonės bendrauja ir mokosi vieni iš kitų, nes tik taip tobulėja mirksiukas.gif Aišku, liūdna, kad tai neretai sukelia daug skausmo, bet tokia to tobulėjimo kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2012 12 05, 19:19)
Kaip faina, tai jei pasiseks - pranešk ir mes žiūrėsim  4u.gif
Mano buvusi mokinė irgi dalyvavo, bet jau 9 - okė. Gaila, nedaug trūko, buvo likęs vienas žingsnis iki finalo  verysad.gif

Būtinai mirksiukas.gif

QUOTE(daivajazz @ 2012 12 05, 19:21)
Tai iki kada čia tuos kumščius laikyt mirksiukas.gif
O dėl asmeniniu pokyčiu, tai labai sveikinu, kad užteko ryžto ir jėgų. Džiaukis laisvės pojūčiu ir kvėpuok pilna burna.

Nieko dar nežinau, kai tik sužinosiu, būtinai pasakysiu. Kiek žinau, tai užsiregistravus po kiek laiko skambina vaikui ir užduoda klausimus. Ir tik tada sužino, ar pateko ar ne.

QUOTE(vaiduuse @ 2012 12 05, 19:21)
Smilga, nuostabu girdėt tokius žodžius  thumbup.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 12 05, 19:36)
Viskas įvyksta pačiu laiku. Būtent tada, kada ir turi įvykti  mirksiukas.gif  O iki tol žmonės bendrauja ir mokosi vieni iš kitų, nes tik taip tobulėja  mirksiukas.gif    Aišku, liūdna, kad tai neretai sukelia daug skausmo, bet tokia to tobulėjimo kaina  4u.gif

Jaučiuosi labai patobulėjusi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri nors turite kokią parodijų pasaką ar kokių idėjų kaip ją sukurti?
Atsakyti