į paštą įmečiau nuorodą, iš kur galima atsisiųsti filmą "Atliekų tvarkymas". Tiks labiau trečiokams - ketvirtokams.
Už pagalbą dėkoju Zuzanelei
QUOTE(GEG @ 2012 12 05, 10:10)
žinai, aš bent jau taip viešai nesiskelbčiau, kad nemoku susitvarkyti su savo darbu.
Jeigu vyresnė mokytoja, jaučiu, kad dirba pagal tarybinius metodus ir įsivaizduoja, kad mokytojas yra šventas. Deja...
Jeigu vyresnė mokytoja, jaučiu, kad dirba pagal tarybinius metodus ir įsivaizduoja, kad mokytojas yra šventas. Deja...
Būtent . Šiandien vėl su ja susikirtau, bet jau labai griežtu tonu pasakiau bent jau dalį to, kas ant mano dūšios guli. Negalli būti visi blogi vaikai! Taip nebūna! Jau tikrai nusibodo ramiai klausyti ir tylomis nervintis, tai šiandien rėkiau. Tegul galvoja ką nori, man jau tas pats. jei vaikai ir tėvai blogi, tai ir aš prie jų tada jungiuosi, nes man buvo geri (aišku, kaip ir visur su nedidelėm išimtim )
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 05, 15:56)
Būtent . Šiandien vėl su ja susikirtau, bet jau labai griežtu tonu pasakiau bent jau dalį to, kas ant mano dūšios guli. Negalli būti visi blogi vaikai! Taip nebūna! Jau tikrai nusibodo ramiai klausyti ir tylomis nervintis, tai šiandien rėkiau. Tegul galvoja ką nori, man jau tas pats. jei vaikai ir tėvai blogi, tai ir aš prie jų tada jungiuosi, nes man buvo geri (aišku, kaip ir visur su nedidelėm išimtim )
šaunuolė, gana lipti pradinukėms ant galvų.
Laba, tai bent dalykai pas jus . Visai iš kantrybės išveda . Stiprybės tau
Nu jo , ten linksma pas jus... Graudu, kad dar tokių mokytojų yra.
QUOTE(NOKIA @ 2012 12 05, 18:06)
Nu jo , ten linksma pas jus... Graudu, kad dar tokių mokytojų yra.
Jai gerų aklėtinių nebūna . Kiek pamenu, tai vis "blogus" gauna , vargšelė, nesiseka jai
Ką tik buvau pamaloninta buvusios mokinės skambučiu ir klausimu: ar lydėčiau į "Lietuvos tūkstantmečio vaikus", jeigu patektų, nes dabar registruojasi. Paklausiau, kodėl auklėtojos nekviečia, tai atsakė, kad tik mano dėka ji visko pasiekė . Net širdį suspaudė tokie žodžiai . Tai čia viena iš tų "blogųjų auklėtinių" ... Žinoma, kad sutikau ir visada savo mokinius palaikysiu, kad ir kas būtų
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 05, 18:33)
Ką tik buvau pamaloninta buvusios mokinės skambučiu ir klausimu: ar lydėčiau į "Lietuvos tūkstantmečio vaikus"
Koks malonus skambutis Čia atpildas už gadinamus nervus
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 05, 20:33)
Ką tik buvau pamaloninta buvusios mokinės skambučiu ir klausimu: ar lydėčiau į "Lietuvos tūkstantmečio vaikus", jeigu patektų, nes dabar registruojasi. Paklausiau, kodėl auklėtojos nekviečia, tai atsakė, kad tik mano dėka ji visko pasiekė . Net širdį suspaudė tokie žodžiai . Tai čia viena iš tų "blogųjų auklėtinių" ... Žinoma, kad sutikau ir visada savo mokinius palaikysiu, kad ir kas būtų
Va čia tai jėga! Tokios akimirkos labai pamalonina.
QUOTE(rityte @ 2012 12 05, 19:44)
Koks malonus skambutis Čia atpildas už gadinamus nervus
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 05, 19:45)
Va čia tai jėga! Tokios akimirkos labai pamalonina.
Taip taip taip ir 1000 kartų TAIP
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 05, 18:48)
Taip taip taip ir 1000 kartų TAIP
Va ir patvirtinimas, kad Kalėdos - stebuklų metas Ir tai dar tik pati stebuklų pradžia