Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(janiku @ 2012 12 04, 16:23)
4u.gif Sveikutes. Šį problema jau manęs nekankina, nes kaimo mokyklėlej džiaukis rugsėjo 1 ai gėlele gauti. O vienas tėvas pasakė tegul mokytojos džiaugiasi kad vaikus vedam ir darbo turi. Čia buvo pokalbis dėl klasės banko, nes reikia popieriaus kopijavimui ir kitiems reikalams. OT

Girdėjau, kad taip kaimo mokyklėlėse. mano sese dirbo kaimo mokyklėlėjė, tai kai kuriems net pratybas nupirkdavo doh.gif
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 04, 18:17)
Labas visoms  4u.gif . Naujas anekdotas apie mano penktokus  lotuliukas.gif . Ateina šiandien klasės auklėtoja ir sako: "Kaip man vesti susirinkimą? Nuo ko pradėti?"  blink.gif  Nu, galvoju, fantastika  doh.gif . Kai pas mus ateina pirmokai, tai mes lekiam į darželius ir klausiam auklėtojų, kaip pravesti susirinkimą  doh.gif  lotuliukas.gif  Moteriškė prieš pensiją, o dar nežino, kaip vesti susirinkimą, ką sakyti ir ko ne  doh.gif

aš apakus. Tai dabar tu kokį posėdį suorganizuok ir pamoralizuok, kaip reikia susirinkimus vesti, kai su tėvais bendrauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GEG: 04 gruodžio 2012 - 20:49
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 04, 20:48)
Aš labai atsiprašau ax.gif bet pamiršau kaip vadinasi muzikinis paštas. Gal kas galite priminti blush2.gif

pradinukiumuzika mirksiukas.gif
Toliau viskas tas pats kaip ir kitų paštų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 04, 20:37)
Gerulė dainelė thumbup.gif  biggrin.gif
Kas ją dainuoja? Pirmą kartą jos klausiausi rolleyes.gif

Bet, atrodo, nelabai kokybiškas įrašas unsure.gif

Ačiū ,Zuzanėle 4u.gif
Čia iš Talentų ar " 2 minutės šlovės", gerai nepamenu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 04, 22:50)
pradinukiumuzika mirksiukas.gif
Toliau viskas tas pats kaip ir kitų paštų mirksiukas.gif

Dėkui zuzanėle. Pamenu, kad kažkas labai paprasto ir vlogiško. Tai aš bandžiau skaičiukus klijuoti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2012 12 04, 21:48)
aš apakus. Tai dabar tu kokį posėdį suorganizuok ir pamoralizuok, kaip reikia susirinkimus vesti, kai su tėvais bendrauti  mirksiukas.gif

Vis dar nerimsta, vis dar kaltų ieško doh.gif , vaikai negeri, tėvai išvis siaubingi, parašė atsisakymą nuo klasės ir niekas nenori perimti, tai dabar vargsta moteriškė lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 12 04, 20:57)
Ačiū ,Zuzanėle 4u.gif
Čia iš Talentų ar " 2 minutės šlovės", gerai nepamenu thumbup.gif

Kai paklausiau kelis kartus- atgaminau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 12 04, 11:22)
Jei nepavyks iškart, tada įtrauksiu į penkmečio planą  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rityte @ 2012 12 04, 14:07)
Mielai prašom  smile.gif Kuo daugiau moteriškių partijoje, tuo linksmiau  biggrin.gif  Junkitės, kol partijos mokesčio neimame  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 03, 23:05)
user posted image
Bandau šioje istorijoje padėti tašką (bent to tikiuosi).

user posted image Džiaugiuos, kad pavyko rasti sąlyčio taškus. user posted image

user posted image Iki šiol daugelis mūsų slapta mano, kad prieš pradėdami veikti turime laukti, kol viskas apsitvarkys. Rytoj atrasime tikrus malonumus. Rytoj elgsimės geriau. Rytoj rasime laiko džiaugtis. Rytoj, rytoj, kai viskas aprims. Bet žinau iš gyvenimo patirties: gyvenimas niekuomet nesusitvarko tiek, kad vertėtų laukti rytojaus tikrajam gyvenimui pradėti. Gyvenimas yra amžinas judėjimas, amžina kaita, kur visuomet gali būti nenumatytų aplinkybių.
Visuomet kas nors nukreipia Jūsų dėmesį: telefono skambutis, vaikas, faksas, sudaužytas automobilis, pašte dingęs laiškas. Supraskime, kad gyvename, kol esame gyvi. Tai ką gi mums daryti? Turime nustoti laukę, kada gyvenimas taps tobulas, ir dirbti su tuo, ką jau esame gavę, stengtis, kad tai mus patenkintų. Galime priimti, palaiminti, dėkoti ir dirbti toliau. Nuo šiandien ieškosime kasdienio gyvenimo turtų.
Nuo šiandien pasuksime nuo nepriteklių prie pilnatvės. Delsdami praradome labai daug progų. Sukvieskite draugus priešpiečiams, pradėkite skaityti arba net rašyti romaną, sutvarkykite savo popierius, išbandykite naujus receptus pietums, šypsokitės kiekvienam sutiktam žmogui, sėdėkite ir svajokite priešais liepsnojantį židinį, elkitės taip, lyg būtumėte dėkingi vien už tai, kad esate gyvi, ir džiaukitės. Pagalvokite, kas Jums šiandien galėtų suteikti malonumo, ir padarykite tai. Puiku! Visuomet sunku žengti pirmuosius kelionės žingsnius. „Gyvenimas gimdo gyvenimą. Energija kuria energiją. Dalydami save, tampame turtingesni."

SARAH BAN BREATHNACH
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 04, 20:58)
Vis dar nerimsta, vis dar kaltų ieško  doh.gif , vaikai negeri, tėvai išvis siaubingi, parašė atsisakymą nuo klasės ir niekas nenori perimti, tai dabar vargsta moteriškė  lotuliukas.gif  doh.gif

žinai, aš bent jau taip viešai nesiskelbčiau, kad nemoku susitvarkyti su savo darbu.
Jeigu vyresnė mokytoja, jaučiu, kad dirba pagal tarybinius metodus ir įsivaizduoja, kad mokytojas yra šventas. Deja...
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 12 04, 21:34)

Labukas, šitas thumbup.gif ,labai dėkinga
Atsakyti
vakar žiūrėjau pašte, bet "Vaivorykštės" cd neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 12 04, 20:34)

Sveiki 4u.gif Aš irgi labai dėkoju už šį puslapiuką. Kaip greit ir nesunkiai pasigaminome stendą, advento kalendorių, dar snaiges kabinsim. Žodžiu SUPER 000552.gif bis.gif
Atsakyti