Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(nengute @ 2012 12 04, 20:17)
Nežinau, ar sutinka, man pati auklėtoja pasakė, vardina šaltu veidu, kiek kam paskyrė tėvai, ir šventa... sad.gif

Vakar netyčia nugirdau, kad mano tėveliai irgi daug renka - po 40 doh.gif . Tipo dovanėlėm, dar į klasės fondą, kalėdų seniui samdomam, daugiau nežinau kam, bet aš net nesikišau. Jų vaikai, jų pinigai, tegul patys ir nusprendžia. Nebuvo tik 4 vaikų tėvų, niekas neprieštaravo, visi susimetė... Klausimas, ką kalbėjo išėję lotuliukas.gif . Bet čia jau ne mano reikalas. Nei liepiau ką pirkti, nei rinkti, patys nori, tai prašom, aš prie pinigų nei piršto nekišu schmoll.gif . Turiu labai aktyvų tėvų komitetą, jie viską valdo blush2.gif .
Atsakyti
Labukas, labai reikia pagalbos, kažkuri buvot atsiuntusi nuorodą į sakyčiau rusišką psl. kur galima iš popieriaus pasidaryti nykštukus, elniukus su ragais, kur tokie iškili snukučiai. Gal suprasit. Niekur nerandu tos nuorodos, labai norėčiau su vaikais pasidaryti tokių darbelių. Jei kuri prisiminsit, būsiu labiausiai dėkinga.
Atsakyti
Sveikos mergaites. Na zinote tiek prirasete doh.gif atrodo tik dienele nepasedejau. As siunciau knygeles"Mes vaidiname ir deklamuojame" kelis puslapius i pasta( bet kazkaip paste savo siuntinio nerandu) ir dabar neprisimenu kuriuo puslapiu baigiau blush2.gif gal kuri priminsite tai ryt gal pabaigsiu ikelti visa knygele. Nes paskutiniu metu ligos uzpuole, nepatinka man ziema schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif o dar kai vairuoti reikia
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 12 04, 20:26)
Labukas, labai reikia pagalbos, kažkuri buvot atsiuntusi nuorodą į sakyčiau rusišką psl. kur galima iš popieriaus pasidaryti nykštukus, elniukus su ragais, kur tokie iškili snukučiai. Gal suprasit. Niekur nerandu tos nuorodos, labai norėčiau su vaikais pasidaryti tokių darbelių. Jei kuri prisiminsit, būsiu labiausiai dėkinga.

Sveikute, ar apie tokius kalbi?

http://krokotak.com/...razpetchatvane/
Atsakyti
Sveikutės, aš su prašymu blush2.gif Gal kuri turit dainelę "Čiunga čanga", tik melodiją, be žodžių ir dainelę "Katinukai, eik iš čia"? Radau youtubėj, bet tai neleidžia siųstis, tai ne tokia, vienu žodžiu, nemoku blush2.gif
Pagelbėkit, labai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 12 04, 20:47)
Sveikutės, aš su prašymu blush2.gif  Gal kuri turit dainelę "Čiunga čanga", tik melodiją, be žodžių

Gaila Čiunga čangos turiu tik su žodžiais... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 12 04, 19:55)

Turiu fonogramą, o man reikia su žodžiais. Keičiamės 4u.gif 4u.gif 4u.gif į kurį paštą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 04 gruodžio 2012 - 19:57
Gal kartais kas turit Lauros Remeikienės dainelės "Paragauk Kalėdų" fonogramą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 12 04, 19:55)

Man regis aš turiu, tuoj pakratysiu savo kompą smile.gif

Pavėlavau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 04, 19:58)
Gal kartais kas turit Lauros Remeikienės dainelės "Paragauk Kalėdų" fonogramą?  g.gif

Muzikos pašte yra visa Remeikienės knygelė su dainelėmis ir fonogramomis, ten rasi ir tą dainelę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 04 gruodžio 2012 - 20:01
QUOTE(b.s @ 2012 12 04, 20:55)
Turiu fonogramą, o man reikia su žodžiais. Keičiamės  4u.gif  4u.gif  4u.gif į kurį paštą?

OK biggrin.gif Į 1 siunčiu...

Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 12 04, 19:47)
Sveikutės, aš su prašymu blush2.gif  Gal kuri turit dainelę "Čiunga čanga", tik melodiją, be žodžių

ieškok naujame pašte-muzika. nuskriejo
Atsakyti
Zuzanėle, šią dainelę dainuosi su pirmokais? Labai linksma dainelė, gal ir man dar pavyktų išmokyti vaikus biggrin.gif
Atsakyti