Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(GEG @ 2012 12 04, 16:58)
be reikalo... ir taip mūsų darbas yra neįvertintas  doh.gif

4u.gif Sveikutes. Šį problema jau manęs nekankina, nes kaimo mokyklėlej džiaukis rugsėjo 1 ai gėlele gauti. O vienas tėvas pasakė tegul mokytojos džiaugiasi kad vaikus vedam ir darbo turi. Čia buvo pokalbis dėl klasės banko, nes reikia popieriaus kopijavimui ir kitiems reikalams. OT
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 03, 16:29)
Sveikos. Pas mus jau „verda“ diskusijos apie dovanėles-saldainius vaikams. Kiekvienoje klasėje pinigėlių sumos vis didėja intervale 10-20 Lt. Ką darote, jei tėveliai nori po šventės dar pabūti ir „aptarti“ programėlę  g.gif . Ar leidžiate likti, ar griežtai draudžiate. Pas mus mokytojos nenori  schmoll.gif  prisiimti atsakomybės po renginio.

Sveikos visos, seniai buvau beužsukusi... Atsiprašau, kad apleidau savo geras pašnekoves, tiesiog toks etapas... Neišmeskit, ką... blush2.gif Beveik pradinuke nedirbu, turiu tik 6 matematikos pamokėles jungtinėje klasėje sad.gif Nekišau ir čia nosies... Juodas pesimizmas buvo apėmęs. Bet įsivažiuoju, vėl atsiranda jėgų ir naujos energijos.
Diskusijos dėl dovanėlių man aktualios vaiko darželyje. Įdomu, kaip pas jus visas vyksta šitas reikalas. Nes darželis perlenkia man atrodo, po 10 Lt renka dovanai vaikui, po 20 Lt auklėtojoms dovanėlėms ir dar apie 10 Lt kainuos Kalėdinė programėlė. Man pasirodė LABAI daug... Nors gal nuraminsit ir sakysit, kad labai čia optimalu?
Atsakyti
QUOTE(mindojur @ 2012 12 04, 13:28)
O kadangi advento metas tai linkiu, kad ant jūsų pečių sėdėtų gerasis angeliukas ir linksmai maskatuodamas kojytėmis dalintų gerumą.

labai labai to reikia. drinks_cheers.gif

QUOTE(viga @ 2012 12 04, 14:33)

Pagaliau po 1 val į dieną skiriu savo hobiui mezgimui, man tai relaksacija po įtemptos darbo dienos.
Linkiu visoms ramybės ir rasti savo hobį, kuris ,,atjungtų" nuo darbo ir sugrąžintų į šeimą. smile.gif

kaip norėčiau paimi mezginį į rankas. svajonė,kuri vistik kažkada išsipildys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 03, 23:08)
Aš tai praėjusiais metais buvau iškepusi imbierinius sausainius - širdeles. Padariau tokį advento kalendorių, užrišau kaspinėlį, glazūra užrašiau skaičius ir tai pristačiau kaip savo dėmesį ir meilę jiems. Buvau sudėjusi į gražią dėžutę su lininiu maišeliu. Labai jauku ir šilta buvo. Vaikai labai įvertino, šiais metais iškėlė klausimą, o kas šiais metais keps?

aš kasmet irgi ką nors dovanoju, tik nebesinori kartotis, tad irgi mąstau iškept meduolines eglutes, o ir formeles turiu, ir su mažuoju jau išbandėm smile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif . Naujas anekdotas apie mano penktokus lotuliukas.gif . Ateina šiandien klasės auklėtoja ir sako: "Kaip man vesti susirinkimą? Nuo ko pradėti?" blink.gif Nu, galvoju, fantastika doh.gif . Kai pas mus ateina pirmokai, tai mes lekiam į darželius ir klausiam auklėtojų, kaip pravesti susirinkimą doh.gif lotuliukas.gif Moteriškė prieš pensiją, o dar nežino, kaip vesti susirinkimą, ką sakyti ir ko ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 12 04, 13:33)
Pagaliau po 1 val į dieną skiriu savo hobiui mezgimui, man tai relaksacija po įtemptos darbo dienos.
Linkiu visoms ramybės ir rasti savo hobį, kuris ,,atjungtų" nuo darbo ir sugrąžintų į šeimą. smile.gif

Šitą hobį tiriu ir aš, tad dabar kasdien stengiuosi parelaksuoti megzdama. Visų mokyklos darbų neįmanoma padaryt namie smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 04, 19:17)
Labas visoms  4u.gif . Naujas anekdotas apie mano penktokus  lotuliukas.gif . Ateina šiandien klasės auklėtoja ir sako: "Kaip man vesti susirinkimą? Nuo ko pradėti?"  blink.gif  Nu, galvoju, fantastika  doh.gif . Kai pas mus ateina pirmokai, tai mes lekiam į darželius ir klausiam auklėtojų, kaip pravesti susirinkimą  doh.gif  lotuliukas.gif  Moteriškė prieš pensiją, o dar nežino, kaip vesti susirinkimą, ką sakyti ir ko ne  doh.gif

Čia tai jau viršūnė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif Tikriausiai jau visos darė angeliukus iš tų servetėlių. Pasipuošėm eglutę, gražiai žiūrisi...Nusiunčiau į paštą.

Atsakyti
Gal kartais turite kuri dainų ir fonogramų cd "Vaivorykštė"? Turiu tik kasetę, reikia disko... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2012 12 04, 16:51)
Sveikos visos, seniai buvau beužsukusi... Atsiprašau, kad apleidau savo geras pašnekoves, tiesiog toks etapas... Neišmeskit, ką...  blush2.gif Beveik pradinuke nedirbu, turiu tik 6 matematikos pamokėles jungtinėje klasėje sad.gif Nekišau ir čia nosies... Juodas pesimizmas buvo apėmęs. Bet įsivažiuoju, vėl atsiranda jėgų ir naujos energijos.
Diskusijos dėl dovanėlių man aktualios vaiko darželyje. Įdomu, kaip pas jus visas vyksta šitas reikalas. Nes darželis perlenkia man atrodo, po 10 Lt renka dovanai vaikui, po 20 Lt auklėtojoms dovanėlėms ir dar apie 10 Lt kainuos Kalėdinė programėlė. Man pasirodė LABAI daug... Nors gal nuraminsit ir sakysit, kad labai čia optimalu?

Iš kur tokios kainos? Ir visi tėvai sutinka? O mes bijom ir popieriui paprašyti...

QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 04, 18:17)
Labas visoms  4u.gif . Naujas anekdotas apie mano penktokus  lotuliukas.gif . Ateina šiandien klasės auklėtoja ir sako: "Kaip man vesti susirinkimą? Nuo ko pradėti?"  blink.gif  Nu, galvoju, fantastika  doh.gif . Kai pas mus ateina pirmokai, tai mes lekiam į darželius ir klausiam auklėtojų, kaip pravesti susirinkimą  doh.gif  lotuliukas.gif  Moteriškė prieš pensiją, o dar nežino, kaip vesti susirinkimą, ką sakyti ir ko ne  doh.gif

Vat tau ir dalykininkai. Praėjo trys mėnesiai, o jie help.gif . Dabar mat prireikė pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 12 04, 19:11)
Gal kartais turite kuri dainų ir fonogramų  cd "Vaivorykštė"? Turiu tik kasetę, reikia disko... blush2.gif

Pašte tikrai turi būti. Patikrink.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 12 04, 19:11)
Gal kartais turite kuri dainų ir fonogramų  cd "Vaivorykštė"? Turiu tik kasetę, reikia disko... blush2.gif

Ko konkrečiai? pažiūrėsiu
Atsakyti
Nežinau, ar sutinka, man pati auklėtoja pasakė, vardina šaltu veidu, kiek kam paskyrė tėvai, ir šventa... sad.gif
Atsakyti