Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(ninkute @ 2012 12 04, 00:13)
Mergaitės, tai ko nemiegate? Ar nebaigti darbai, ar nesimiega?

Nesimiega.
Bet einu paskaitysiu knygutę ir važiuosiu į Miegonius. Labanakt.
Geros dienos!
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(daivajazz @ 2012 12 03, 23:15)
Reziumuojant jūsų partijos steigimą - su metais ateina išmintis.
O jetau, parašiau ir tik po to pagalvojau doh.gif nesupraskit to kaip įžeidimo (kad Aurutė turi jumoro jausmą tai žinau blush2.gif )

QUOTE(rityte @ 2012 12 03, 23:18)
Turiu ir aš jumoro jausmą  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(daivajazz @ 2012 12 03, 23:24)
drinks_cheers.gif Tada viskas gerai mirksiukas.gif
Prisirašiau čia už kelias dienas.

Statistikai? hihihi.gif

Aš šiemet klasę puošiau labai paprastai. Nedalyvauju jokiame puošybos konkurse, o darau, kas vaikams malonu. Prisiminiau, kad vaikystėje su didžiausiu malonumu klijuodavom popierines girliandas. Va tokias . Ir daviau vaikams patirti šitą džiaugsmą. Paskui sujungėm visas į vieną ilgą girliandą ir pakabinėjom klasėj. Vaikai džiaugias, kad patys puošė klasę. O man širdagraužio mažiau.

Dabar visų namai ir bendrabučių kambariai prikarstyti tokių girliandų. Daryt lengva ir vaikai patiria džiaugsmą.

Sėkmingos darbo dienos user posted image
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 12 03, 23:13)
Klausom moterų partijos,- einam miegot... smile.gif

Va kiek galių turi mūsų partija, Aurute biggrin.gif Dabar vakarais visas išvaikysim, kad mažiau vargtų ir daugiau ilsėtųsi tongue.gif

QUOTE(Mergelė @ 2012 12 03, 23:59)
Manau, kad ne tik šiandien.

lotuliukas.gif

QUOTE(Aurute @ 2012 12 04, 06:35)
Aš šiemet klasę puošiau labai paprastai. Nedalyvauju jokiame puošybos konkurse, o darau, kas vaikams malonu. Prisiminiau, kad vaikystėje su didžiausiu malonumu klijuodavom popierines girliandas. 

Tikrai geras dalykas šitos girliandos. Tik duok vaikams jas klijuoti, tai padaro tiek, kad ir sau, ir kaimynui užtenka. lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Koks gražus rytas, saulė pro langus šviečia, visur balta ir kaip gražiai iš kaminų dūmai rūksta wub.gif Anksčiau to nepastebėdavau, nes senoji darbovietė buvo tarp daugiabučių, o dabar- tarp nuosavų namų wub.gif

QUOTE(b.s @ 2012 12 03, 22:12)
Paskaičius, kokias ruošiate dovanėles doh.gif , man plaukai šiaušiasi. Kada turit laiko?  g.gif Reikia programėlę sukurpti, paruošti vaikus, išmokyti eilėraščius, daineles, pasipuošti salę, surasti kalėdų senelį ir dar dovanėles?

Pas mus rajone griežtai uždrausta samdyti Kalėdų senelį, nes tai komercija, todėl net darželiuose jo nebus verysad.gif

QUOTE(rityte @ 2012 12 03, 22:21)
Tai kaip ir nemažai teks iš savo biudžeto sumokėti už dovanėles smile.gif Nebent jos bus pačios pagamintos. Bet ir tai visokių medžiagų reikia įsigyti  rolleyes.gif

Aš niekada nepersistengiu- jos būna daugiau simbolinės wub.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 12 03, 22:40)
Na,miela mano bičiule, nieko nebus.Aš užsigeidžiau pačią zuzanėlę aplenkti. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pabandykit, gal pavyks lotuliukas.gif

QUOTE(rityte @ 2012 12 04, 08:43)
Tikrai geras dalykas šitos girliandos. Tik duok vaikams jas klijuoti, tai padaro tiek, kad ir sau, ir kaimynui užtenka.  lotuliukas.gif

Šaunu thumbup.gif Reiks daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 04, 09:18)
Pabandykit, gal pavyks lotuliukas.gif

Jei nepavyks iškart, tada įtrauksiu į penkmečio planą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 12 03, 23:38)
Aš irgi džiaugiausi savo ketvirtokais. O savimi nea... Po truputį apsiašarojau prie vaikų skaitydama.. Labai jautrūs tos pasakėlės. Tikriausiai ne man rolleyes.gif Ne gėda, bet nelabai  malonu. Esu jau per jautri. Ir dar PMS ant nosies. blush2.gif  blush2.gif

Apsiverkti neapsiverkiu,valdausi, bet širdį tai tikrai pakirbina.
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2012 12 04, 00:58)
AČIŪ, kad pritari user posted image. O tai jau maniau, kad aš viena tokia [img]

priimkit ir mane, jau būsim trys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 11 30, 14:10)
Nors ir nenurodžiau savo kontaktų ir ilga laiką temą susirasdavau pati, bet šį kartą gavau žinutę apie naują temą. Tad didelis didelis ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Labai lauksim įspūdžių bei nuotraukų mirksiukas.gif
Kusju, matau esi supratinga pradinukė. Peliukas teisus - kiek jau viso gėrio iš mūsų pašto yra dingę doh.gif Todėl dabar tik tikrai vertoms turėti raktlį duodamas slaptažodis. Dar truputį pakentėk 4u.gif

O pradinukių sąrašą temos pradžioje gal reiktų koreguoti atsižvelgiant į bendravimą. Jei pavyzdžiui šioj temoj pradinukė nepasirodo apie mėnesį (dėl termino reiktų susitart), tuomet reiktų trint lauk.
Nesutikčiau, kad reiktų žiūrėti vien tik į atsiųstų darbų kiekį. Juk negalim siųst kas savaitę kažko naujo. Daugelis turim tuos pačius dalykus. Tai negi kartosies vien tik tam, kad neišmestų. Juk diskusijos, pokalbiai, patarimai ir naudingų nuorodų pasidalinimas vyksta būtent ČIA. Juk čia viena kitą palaikome, patariame, paguodžiame, pasidžiaugiame. group.gif

Sveikos merginos aš irgi norėčiau pasisakyt dėl rakčiuko,nes aš jau esu jūsų forume gana senai, tikrai ne vieną mėnesį, bet kol kas nesu Jūsų sąraše ir vis galvoju ar jau prašyt ar ne to stebuklingo rakčiuko, o dėl siuntinių manau, kad irgi gal nereiktų matuoti, todėl, kad paskaičius matai, kad yra pašte, tai juk nesiųsi dar kartą. O to rakčiuko labai laukiu ir kartais pagalvoju ar nepritrūks kantrybės. Bet labai esu dėkinga tom mergaitėm, kurios atsiunčia kai paprašai į elektroninį paštą. O kadangi advento metas tai linkiu, kad ant jūsų pečių sėdėtų gerasis angeliukas ir linksmai maskatuodamas kojytėmis dalintų gerumą.
Atsakyti
Labukas, merginos. Na ir tauškat, kada turit laiko?
Dėl statistikos tikrai daugiau nepradėsiu rašinėti, paskaitau beveik kas vakarą, bet atrašyti jau nelieka jėgų. Juk dirbu su dviem žiopliukų klasėm doh.gif
Ačiū už visokius siuntinukus, tik Jūs man padedate dirbti. Ką vertingesnio turėjau, jau išsiunčiau, o visokiais niekaliukais nenoriu užgrūsti pašto. Daug ką prisitaikau savo klasei iš siuntinukų. Kadangi darbe beveik metai kaip ,,bobiško karo" atmosfera, nes vaikų mažėja, tikiuosi, kad į mūsų forumą grįžo ramybė. Čia randu paguodą ir supratimą. Daug kalbėti esu nelinkusi, dažniau savo nuomonę pasilaikau sau, todėl ir į įvairius pasisakymus retai reaguoju.
Pagaliau po 1 val į dieną skiriu savo hobiui mezgimui, man tai relaksacija po įtemptos darbo dienos.
Linkiu visoms ramybės ir rasti savo hobį, kuris ,,atjungtų" nuo darbo ir sugrąžintų į šeimą. smile.gif
Papildyta:
Ačiū peliukui už puikius namučius ir pašto tvarkymą, linkiu kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 12 04, 10:56)
priimkit ir mane, jau būsim trys lotuliukas.gif

Mielai prašom smile.gif Kuo daugiau moteriškių partijoje, tuo linksmiau biggrin.gif Junkitės, kol partijos mokesčio neimame lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 03, 23:05)
Bandau šioje istorijoje padėti tašką (bent to tikiuosi).

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(GEG @ 2012 12 03, 23:15)
o ne manai, kad jie tiesiog nori  atsidėkoti už tavo nemiegotas naktis, juodą darbą su  jų vaikais.
Mano staigmena vaikams yra paruoštas renginukas ar šventė.

Daugelis iš mūsų žinome, kad gausime dovanų nuo tėvelių. Ir gal reiktų taip galvoti, kad tai jų padėka už viską....bet, nežnau kaip jums, bet aš po dovanų jaučiuosi skolinga.

QUOTE(Aurute @ 2012 12 03, 23:43)
Apmėtykit mane pomidorais pomidorai2.gif , bet aš net Advento kalendoriaus nedariau.

Kalendoriaus ir aš nedariau - kadangi teko truputį su sergančiu vaiku namie pasėdėti, tai vaikams liepiau atnešti gražiai supakuotą mažą dėžutę, o joje liepiau įdėti sveikinimą ir kažkokį saldumyną nuo 3 iki 5 lt. Visas dovanėles sudėjome po eglute, sunumeravau nuo 1 iki 24, ir kiekvieną dieną kažkuriam vaikui atitenka viena iš dovanų. kai turėsiu nuotrauką - atsiųsiu wink.gif

QUOTE(rityte @ 2012 12 03, 23:55)
[CODE]
Kaip smagu, kai tėvai bent kiek prisideda savo idėjomis ir darbais. Juk viskas jų pačių vaikams ir aplinkai, kurioje jų vaikai praleidžia gerą pusdienį  smile.gif
Papildyta:

Mano tėveliai šaunuoliai noriai ateina ryte vaikams paskaityti pasakėlės. O šeštadienį suorganizavo visus norinčius mokinti marginti meduolius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 04, 13:17)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Daugelis iš mūsų žinome, kad gausime dovanų nuo tėvelių. Ir gal reiktų taip galvoti, kad tai jų padėka už viską....bet, nežnau kaip jums, bet aš po dovanų jaučiuosi skolinga.

be reikalo... ir taip mūsų darbas yra neįvertintas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 12 04, 00:59)

O iš kur tą idėją nugriebiai? Gal pasidalinsi?

Idėja tikrai tikrai iš pašto. biggrin.gif Viską, ką šiemet dariau klasei puošt, iš pašto. Ryt nufotkinsiu ir įdėsiu. Iš tų maximos servetėlių ir eglutes pasidarėm. Na pačios ryt pamatysit mirksiukas.gif KAD TIK NEUŽMIRŠČIAU PRISIŽADĖJUS
Atsakyti