QUOTE(leliuko_mama @ 2012 12 03, 11:15)
laba
oi tos sventes... nelaukiu ir as ju visai... nemegstu, nekokie prisiminimai... o paskutiniu metu vis per sventes, gimtadienius ir pan vis dideles (net labai labai dideles
) bedos uzklumpa, tai baisu ir laukt...
jei esat prisijunge facebooke, tai ten neblogu ideju radau, galima ir mokyklai panaudot
Tu nusiteik pozityviai ir lauk ramiai. Nes kai taip lauki, tai ir atsitinka. prisiskaičiau visokių "Pasąmonės galių", tai jau tipo patarėja.
QUOTE(agė-melagė @ 2012 12 03, 20:08)
Tada dar pasidarėm angeliukus iš maximos servetėlių. LB LB gražu. Ačiū už idėją iš šio forumo.
O iš kur tą idėją nugriebiai? Gal pasidalinsi? Nu našarnykas aš?
Bet tokia jau aš.
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 21:33)
Ačiū už puikią nuorodą. Ryt su vaikais dar pavarysism, aš prisisakiau visų artimųjų vardu. Tegul asmeninis vaikas šiemet rašys ranka ir siųs.
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 21:54)
O aš dar šventės scenarijaus neturiu, niekaip neprieinu iki jo
Norisi paprastų, pirmokiškų eilėraštukų
Nu jei dar bus ne vėlu ir nieks nesutrukdys, tai paieškosiu ir atsiųsiu savo šventės kur dariau prieš du ar tris metus scenarijų. Buvo mergaitės snaigės, o berniukai nykštukai. Prisiminiau tada tarybinius laikus, kai darželyje mes visi tokie buvom. Bet deja tokių įspūdingų nykštukų kepurių kokios buvo tada, t.y pagamindavo mums tėvai, tai nesulaukiau. O viena mergaitė pasakė, kad jos mama neturi snaigės suknelės.
QUOTE(rityte @ 2012 12 03, 22:00)
Va ir aš norėjau rašyti, kad pavargusios jau esame
Aš tai šiandien truputį leidau sau atsipalaiduoti
. Dabar galvoju, gal leisti sau šiandien kai kurių darbų nepadaryti
Manau, kad ne
tik šiandien.
QUOTE(Aurute @ 2012 12 03, 22:43)
Labas vakaras
Visos jūsų žinutės byloja, kad esat nežmoniškai pavargusios
. O reik dar tų atostogų sulaukt...
Kuo daugiau darysit, tuo daugiau iš jūsų reikalaus.
Ramiau. Neklokit sveikatos dėl svetimų vaikų. Jie išeis ir pamirš. O savi vaikai liks visam gyvenimui
.
Apmėtykit mane pomidorais
, bet aš net Advento kalendoriaus nedariau. Pernai skaičiau tą knygelę, o šiemet tik gerų darbelių knygeles rašom. Šiandien pasiruošėm ir kasdien įrašysim po vieną gerą darbelį. Nespėjau, ir nereik. Nepykit ant manęs laisvamanės. Tegul didysis švenčių laukimas būna šeimose.
VA ČIA TAI ŽODŽIAI. VA ČIA TAI IŠMINTIS. VA ČIA TAI SENOLIŲ PATIRTIS.
Žaviuos!