Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 03, 22:36)
Atsiųsiu ir aš kelias nuotraukas iš savo klasės, mano tėveliai mane pradžiugino smile.gif, nuotraukos nelabai kokybiškos, bet mintis graži.

[CODE]
Kaip smagu, kai tėvai bent kiek prisideda savo idėjomis ir darbais. Juk viskas jų pačių vaikams ir aplinkai, kurioje jų vaikai praleidžia gerą pusdienį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 12 03, 22:40)
Na,miela mano bičiule, nieko nebus.Aš užsigeidžiau pačią zuzanėlę aplenkti. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Maniau nepamatysi mano užmojų lotuliukas.gif . Jei jau taip, tai dalinsimės per pusę pirmą vietą tongue.gif Niekaip negaliu nusileisti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 03 gruodžio 2012 - 22:55
QUOTE(rityte @ 2012 12 03, 22:48)
Pritariu, Aurute  drinks_cheers.gif Aš irgi kalendoriaus nedariau, tik pasakas skaitau smile.gif O ir jos nelabai veiksmingos bus, taip jau atrodo. Dirbti reikia, bet tik ne per naktis  rolleyes.gif

AČIŪ, kad pritari user posted image. O tai jau maniau, kad aš viena tokia user posted image
Liux user posted image . Būsim dveise

QUOTE(domassss @ 2012 12 03, 22:50)
smile.gif Va, Aurutės išmintingo žodžio mums ir trūko. Taip gera pasidarė.... smile.gif  biggrin.gif

Ačiū tau...už išmintį ir patarimus.

Tik jau negirk. O tai pradėsiu nosį riest... user posted image Išsakiau tik tai ką galvoju user posted image
Atsakyti
Aurute, trūko mums tavęs. Aš jau kurį laiką tavęs pasigendu. Tu mūsų išmintis 4u.gif 4u.gif

Na o filmukas nerealus, aš ryt jį vaikams rodysiu, nes jiems tokia situacija labai jau pažįstama smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 03, 22:58)
Aurute, trūko mums tavęs. Aš jau kurį laiką tavęs pasigendu. Tu mūsų išmintis  4u.gif  4u.gif

Na o filmukas nerealus, aš ryt jį vaikams rodysiu, nes jiems tokia situacija labai jau pažįstama smile.gif.

Aš visuomet čia. Nenueinu gult visko neperskaičius. Tik ne visuomet reiškiuos...

Filmukas šitas mano vaikams rodomas ko ne kasdien blush2.gif . Ir dar vienas labai mėgstamas

Gal irgi prireiks kada
Atsakyti
http://www.facebook....0...e=2
Čia dar vienas pozityvas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 12 03, 22:58)
AČIŪ, kad pritari user posted image. O tai jau maniau, kad aš viena tokia user posted image
Liux user posted image  . Būsim dveise

O kur dvi moterys, ten jau partija drinks_cheers.gif
Atsakyti
Klausom moterų partijos,- einam miegot... smile.gif

Labos !

Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 12 04, 01:12)
O kur dvi moterys, ten jau partija  drinks_cheers.gif

Reziumuojant jūsų partijos steigimą - su metais ateina išmintis.
O jetau, parašiau ir tik po to pagalvojau doh.gif nesupraskit to kaip įžeidimo (kad Aurutė turi jumoro jausmą tai žinau blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 03 gruodžio 2012 - 23:16
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 03, 23:15)
Reziumuojant jūsų partijos steigimą - su metais ateina išmintis.
O jetau, parašiau ir tik po to pagalvojau doh.gif nesupraskit to kaip įžeidimo (kad Aurutė turi jumoro jausmą tai žinau blush2.gif )

Turiu ir aš jumoro jausmą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 12 04, 01:18)
Turiu ir aš jumoro jausmą  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tada viskas gerai mirksiukas.gif
Prisirašiau čia už kelias dienas, gal tikrai reikia eit miegot blink.gif
Labanakt! Rytoj nauja diena.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2012 12 03, 11:15)
laba
oi tos sventes... nelaukiu ir as ju visai... nemegstu, nekokie prisiminimai... o paskutiniu metu vis per sventes, gimtadienius ir pan vis dideles (net labai labai dideles  cray.gif ) bedos uzklumpa, tai baisu ir laukt...
jei esat prisijunge facebooke, tai ten neblogu ideju radau, galima ir mokyklai panaudot

Tu nusiteik pozityviai ir lauk ramiai. Nes kai taip lauki, tai ir atsitinka. prisiskaičiau visokių "Pasąmonės galių", tai jau tipo patarėja.

QUOTE(agė-melagė @ 2012 12 03, 20:08)
Tada dar pasidarėm angeliukus iš maximos servetėlių. LB LB gražu. Ačiū už idėją iš šio forumo.

O iš kur tą idėją nugriebiai? Gal pasidalinsi? Nu našarnykas aš? blush2.gif Bet tokia jau aš.

QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 21:33)

Ačiū už puikią nuorodą. Ryt su vaikais dar pavarysism, aš prisisakiau visų artimųjų vardu. Tegul asmeninis vaikas šiemet rašys ranka ir siųs. rolleyes.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 21:54)
O aš dar šventės scenarijaus neturiu, niekaip neprieinu iki jo doh.gif Norisi paprastų, pirmokiškų eilėraštukų smile.gif

Nu jei dar bus ne vėlu ir nieks nesutrukdys, tai paieškosiu ir atsiųsiu savo šventės kur dariau prieš du ar tris metus scenarijų. Buvo mergaitės snaigės, o berniukai nykštukai. Prisiminiau tada tarybinius laikus, kai darželyje mes visi tokie buvom. Bet deja tokių įspūdingų nykštukų kepurių kokios buvo tada, t.y pagamindavo mums tėvai, tai nesulaukiau. O viena mergaitė pasakė, kad jos mama neturi snaigės suknelės. cool.gif

QUOTE(rityte @ 2012 12 03, 22:00)
Va ir aš norėjau rašyti, kad pavargusios jau esame  smile.gif Aš tai šiandien truputį leidau sau atsipalaiduoti user posted image. Dabar galvoju, gal leisti sau šiandien kai kurių darbų nepadaryti  blush2.gif

Manau, kad ne tik šiandien.

QUOTE(Aurute @ 2012 12 03, 22:43)
Labas vakaras  user posted image

Visos jūsų žinutės byloja, kad esat nežmoniškai pavargusios user posted image . O reik dar tų atostogų sulaukt...  doh.gif Kuo daugiau darysit, tuo daugiau iš jūsų reikalaus. 
Ramiau. Neklokit sveikatos dėl svetimų vaikų. Jie išeis ir pamirš. O savi vaikai liks visam gyvenimui user posted image .

Apmėtykit mane pomidorais pomidorai2.gif , bet aš net Advento kalendoriaus nedariau. Pernai skaičiau  tą knygelę, o šiemet tik gerų darbelių knygeles rašom. Šiandien pasiruošėm ir kasdien įrašysim po vieną gerą darbelį. Nespėjau, ir nereik. Nepykit ant manęs laisvamanės. Tegul didysis švenčių laukimas būna šeimose.

VA ČIA TAI ŽODŽIAI. VA ČIA TAI IŠMINTIS. VA ČIA TAI SENOLIŲ PATIRTIS. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Žaviuos! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 04 gruodžio 2012 - 00:00
Mergaitės, tai ko nemiegate? Ar nebaigti darbai, ar nesimiega?
Atsakyti