Labas vakaras
Nu šakės, moteriškės
. Rašot... rašot... o aš net skaityt nespėju
. Ar jūs arbatos negeriat, kad puslapiai sustotų? Pavyt negaliu jau. Ech... senatvė... uždusau jau...
Visos jūsų žinutės byloja, kad esat nežmoniškai pavargusios
. O reik dar tų atostogų sulaukt...
Kuo daugiau darysit, tuo daugiau iš jūsų reikalaus.
Ramiau. Neklokit sveikatos dėl svetimų vaikų. Jie išeis ir pamirš. O savi vaikai liks visam gyvenimui
.
Apmėtykit mane pomidorais
, bet aš net Advento kalendoriaus nedariau. Pernai skaičiau tą knygelę, o šiemet tik gerų darbelių knygeles rašom. Šiandien pasiruošėm ir kasdien įrašysim po vieną gerą darbelį. Nespėjau, ir nereik. Nepykit ant manęs laisvamanės. Tegul didysis švenčių laukimas būna šeimose.
QUOTE(ninkute @ 2012 12 03, 20:27)
Pasidariau trijų spalvų lipdukus(tiksliau nusipirkau iš savo kišenės). Tėvų atsiklausiau, ar galiu vertinti kiekvieną dieną vaikų elgesį. Jie pritarė 100%. Ir parašiau tėvams, kad būtina atkreipti dėmesį jei vaikas gaus oranžinį lipduką. Na, o jei raudoną, tai toks elgesys netoleruotinas ir būtina nedelsiant kalbėtis su vaiku. Kiekvieną dieną po pamokų įklijuoju lipduką. Tirai veiksminga sistema, nors bėdų su elgesiu neturiu. Reiks paskatinti vos ne visą klasę už puikų elgesį. (Bankrotas!!!)
Aš jau pernai vertinau elgesį pamokų ir pertraukų metu: į pasiekimų knygelę piešiau "linksmuolį"
, "rimtuolį"
, "liūdnuolį"
. Veiksminga.
O čia visoms
Nuotaikai pakelt.