Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 22:11)
Visada turėjau virš 20, dabar tik 18 mirksiukas.gif

Tai kaip ir nemažai teks iš savo biudžeto sumokėti už dovanėles smile.gif Nebent jos bus pačios pagamintos. Bet ir tai visokių medžiagų reikia įsigyti rolleyes.gif
Atsakyti
Į kurį paštą siųsti ? Pasipuošiau langus...Tiksliau, pradėjau puošt...
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 03, 23:05)

oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 04, 00:06)
Šaunu, kad atsiranda kūrybingų vaikų ir tėvelių, padedančių kolegių. Svarbu geranoriškumas tėvelių-vaikų-mokytojų. Mums sunku priprašyti net šokio mokytojos, kad ką nors paruoštų. Mokosi žingsnelius, o šokio jokio.

Jei pradėčiau pasakot kiek pas mus prikurta visokių kūrybiškumo ugdymo grupių, bendradarbiavimo, integravimo ir dar visokio velnio doh.gif tai užimčiau visą gerą puslapį. Todėl ir dalykininkai šokius kuria, spektaklius stato, renginius veda, anglų k. konkursus, viktorinas kurpia. Vien žo, visi darbo turi iki kaklo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 12 03, 22:25)
Į kurį paštą siųsti ? Pasipuošiau langus...Tiksliau, pradėjau puošt...

Siųsk į pirmą smile.gif

siūlau pažiūrėt, labai prasminga smile.gif: http://www.youtube.c...h?v=2MNBcKhhGI0
pam pa ra ra ram thumbup.gif thumbup.gif
Atsiųsiu ir aš kelias nuotraukas iš savo klasės, mano tėveliai mane pradžiugino smile.gif, nuotraukos nelabai kokybiškos, bet mintis graži.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 03 gruodžio 2012 - 22:37
QUOTE(rityte @ 2012 12 03, 22:07)
Aš statistiką priėmiau su jumoru, man linksma buvo pamačius, iškart užsigeidžiau pirmosios vietos, bet paskui užsibrėžiau bent lututę kitoje temoje žinučių skaičiumi pralenkti  tongue.gif

Na,miela mano bičiule, nieko nebus.Aš užsigeidžiau pačią zuzanėlę aplenkti. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 04, 00:05)

4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras user posted image

Nu šakės, moteriškės user posted image . Rašot... rašot... o aš net skaityt nespėju user posted image . Ar jūs arbatos negeriat, kad puslapiai sustotų? Pavyt negaliu jau. Ech... senatvė... uždusau jau... user posted image

Visos jūsų žinutės byloja, kad esat nežmoniškai pavargusios user posted image . O reik dar tų atostogų sulaukt... doh.gif Kuo daugiau darysit, tuo daugiau iš jūsų reikalaus.
Ramiau. Neklokit sveikatos dėl svetimų vaikų. Jie išeis ir pamirš. O savi vaikai liks visam gyvenimui user posted image .

Apmėtykit mane pomidorais pomidorai2.gif , bet aš net Advento kalendoriaus nedariau. Pernai skaičiau tą knygelę, o šiemet tik gerų darbelių knygeles rašom. Šiandien pasiruošėm ir kasdien įrašysim po vieną gerą darbelį. Nespėjau, ir nereik. Nepykit ant manęs laisvamanės. Tegul didysis švenčių laukimas būna šeimose.

QUOTE(ninkute @ 2012 12 03, 20:27)
Pasidariau trijų spalvų lipdukus(tiksliau nusipirkau iš savo kišenės). Tėvų atsiklausiau, ar galiu vertinti kiekvieną dieną vaikų elgesį. Jie pritarė 100%. Ir parašiau tėvams, kad būtina atkreipti dėmesį jei vaikas gaus oranžinį lipduką. Na, o jei raudoną, tai toks elgesys netoleruotinas ir būtina nedelsiant kalbėtis su vaiku. Kiekvieną dieną po pamokų įklijuoju lipduką. Tirai veiksminga sistema, nors bėdų su elgesiu neturiu. Reiks paskatinti vos ne visą klasę už puikų elgesį. (Bankrotas!!!)  verysad.gif

Aš jau pernai vertinau elgesį pamokų ir pertraukų metu: į pasiekimų knygelę piešiau "linksmuolį" smile.gif , "rimtuolį" g.gif, "liūdnuolį" sad.gif . Veiksminga.

O čia visoms Nuotaikai pakelt.

Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 12 03, 22:43)
Ramiau. Neklokit sveikatos dėl svetimų vaikų. Jie išeis ir pamirš. O savi vaikai liks visam gyvenimui user posted image .

Apmėtykit mane pomidorais pomidorai2.gif , bet aš net Advento kalendoriaus nedariau.

Pritariu, Aurute drinks_cheers.gif Aš irgi kalendoriaus nedariau, tik pasakas skaitau smile.gif O ir jos nelabai veiksmingos bus, taip jau atrodo. Dirbti reikia, bet tik ne per naktis rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif Va, Aurutės išmintingo žodžio mums ir trūko. Taip gera pasidarė.... smile.gif biggrin.gif

Ačiū tau...už išmintį ir patarimus.

Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 04, 00:36)
Siųsk į pirmą smile.gif

siūlau pažiūrėt, labai prasminga smile.gif: http://www.youtube.c...h?v=2MNBcKhhGI0
pam pa ra ra ram  thumbup.gif  thumbup.gif
Atsiųsiu ir aš kelias nuotraukas iš savo klasės, mano tėveliai mane

Pažiūrėjau thumbup.gif Oi, merrrrgai (čia reikia tarti r prancūziškai pro nosį ir lengvai apsipurslojant lotuliukas.gif ) ar žinojot, kad pozityvas lengvai užkrečiamas lotuliukas.gif Koks kaifas žiūrėti tokius filmukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 03 gruodžio 2012 - 22:51
QUOTE(rityte @ 2012 12 03, 22:48)
Dirbti reikia, bet tik ne per naktis  rolleyes.gif

Ką gi, laikas pailsėt - labanakt bye1.gif
Atsakyti