Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 22:45)
Aš nematau nieko blogo. Juk pirmoji pasaka tokia graudi unsure.gif

O aš kaip tik pirmosios ir neskaičiau. Pradėjau nuo gruodžio 3 d. Man pasirodė, kad ši pasaka labaiu tinka pirmam skaitymui - iš pradžių žvakės nedegiau. Uždegiau tik tada, kai pasakoj sūnus uždegė. Vat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 23:33)

Oi dėkui Zuzanėle už nuorodą. Kaip tik šiandien kalbėjau vaikams kokia šventė būdavo gauti sveikinimą, rašytą ranką. (Bet ir skamba - būdavo doh.gif pasijaučiau kaip tas mamutas laiku neišnykęs lotuliukas.gif ) O dar vaikai prisipirko iš Nieko rimto leidyklos laiškų popieriaus ir kaip tik šiandien gavom. Dar šitą nuorodą įdėsiu thumbup.gif Visa diena apie laišką 4u.gif
Aš irgi šventės tiesiojoj: advento kalendorių sukurpiau per vakarą, nieko labai gudraus, bet vaikams patiko (pačiai patiko mintis kaip sugalvojau segtukus pritvirtint) Eglutę papuošėm savo darytais burbulais iš siūlų, tikrai vaikai padirbėjo, spektakliai irgi jau įgauna rėmus, lėlės eina į pabaigą (statom lėlių spektaklį, vaikai patys rašė scenarijų, darosi lėles) Dabar svarbiausia suspėti ir apgalvoti visus techninius dalykus.
Jei kam bus įdomu, pafotkinsiu savo papuošimus ir įmesiu. Vis pamirštu fotiką doh.gif Ne jaunystė, vis tik iš mamutų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 03, 22:49)
O aš kaip tik pirmosios ir neskaičiau. Pradėjau nuo gruodžio 3 d. Man pasirodė, kad ši pasaka labaiu tinka pirmam skaitymui - iš pradžių žvakės nedegiau. Uždegiau tik tada, kai pasakoj sūnus uždegė. Vat  ax.gif

Ir aš nuo šitos pradėjau drinks_cheers.gif , "užsidegėme" širdies žvakutę mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš dar šventės scenarijaus neturiu, niekaip neprieinu iki jo doh.gif Norisi paprastų, pirmokiškų eilėraštukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 03, 23:52)
Ir aš nuo šitos pradėjau  drinks_cheers.gif , "užsidegėme" širdies žvakutę  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš irgi su žvakėm pradėjau.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 03, 21:51)
tikrai vaikai padirbėjo, spektakliai irgi jau įgauna rėmus, lėlės eina į pabaigą (statom lėlių spektaklį, vaikai patys rašė scenarijų, darosi lėles) Dabar svarbiausia suspėti ir apgalvoti visus techninius dalykus.

Kokia gera mintis. O tai kokie kūrybingi vaikai, geba scenarijų kurti.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 03, 23:55)
Kokia gera mintis. O tai kokie kūrybingi vaikai, geba scenarijų kurti.

Iš visos klasės atrinkom keturis. Mintis juose tikrai labai graži, apie draugiškumą, kalėdų šventės laukimą. Man taip išpešt iš vaikų neitų kaip kad teatro mokytoja su jais atidirba. Vaidinti tikrai moka. Maniškiai ketvirtokai, reikia treptelt kojele paskutiniais meteliais lotuliukas.gif

Kiek pasakojo kolegės, mūsų mokykloj lėlių spektakliai populiarūs, ypač šešėlių. Aš pirmą kartą darau, tikiuosi, kad nepridegsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 03 gruodžio 2012 - 22:00
QUOTE(ninkute @ 2012 12 03, 20:27)
Pasidariau trijų spalvų lipdukus(tiksliau nusipirkau iš savo kišenės). Tėvų atsiklausiau, ar galiu vertinti kiekvieną dieną vaikų elgesį. Jie pritarė 100%. Ir parašiau tėvams, kad būtina atkreipti dėmesį jei vaikas gaus oranžinį lipduką. Na, o jei raudoną, tai toks elgesys netoleruotinas ir būtina nedelsiant kalbėtis su vaiku. Kiekvieną dieną po pamokų įklijuoju lipduką. Tirai veiksminga sistema, nor bėdų su elgesiu neturiu. Reiks paskatinti vos ne visą klasę už puikų elgesį. (Bankrotas!!!)  verysad.gif

Ačiū, Ninkut, už savo gerąją patirtį 4u.gif Reiks ir man pasidaryt, bet gal kitą savaitę g.gif Nebespėju, reikia ruoštis vaidinimą, nes kitą savaitę atvažiuoja norvegai į kaimo bendruomenę su labdara, tai bus kalėdinė eglutė, prašo programėlės, nežinau, kaip per savaitę spėsim - puolu šen, puolu ten - ir niekur nebespėju doh.gif

Mergaitės, susitaikom ir nebetemdykim savo padangės tokiais niekais thumbup.gif Juk turim apie ką įdomesnio pakalbėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 12 03, 21:43)
tai parodo, kad esame įsitempusios ir nesupratam humoro. ATSIPALAIDUOKIM!:)  Norėjau tik praskaidrint nuotaiką. Atsiprašau, jei kažkam nepatiko ir sukėliau neigiamų emocijų.

Va ir aš norėjau rašyti, kad pavargusios jau esame smile.gif Aš tai šiandien truputį leidau sau atsipalaiduoti user posted image. Dabar galvoju, gal leisti sau šiandien kai kurių darbų nepadaryti blush2.gif
Atsakyti
Sužinojau, kad mano tėveliai renka pinigėlius mokytojai dovanėlei, tai dabar suku galvą, kokius siurprizus mokiniams reiks paruošt g.gif Visgi reiks kažkaip atsidėkot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 03, 21:59)
Iš visos klasės atrinkom keturis. Mintis juose tikrai labai graži, apie draugiškumą, kalėdų šventės laukimą. Man taip išpešt iš vaikų neitų kaip kad teatro mokytoja su jais atidirba. Vaidinti tikrai moka. Maniškiai ketvirtokai, reikia treptelt kojele paskutiniais meteliais lotuliukas.gif

Kiek pasakojo kolegės, mūsų mokykloj lėlių spektakliai populiarūs, ypač šešėlių. Aš pirmą kartą darau, tikiuosi, kad nepridegsiu ax.gif

Sėkmės 4u.gif , reiks nepamiršt šios minties kitiems metams.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 12 03, 22:00)
Va ir aš norėjau rašyti, kad pavargusios jau esame  smile.gif Aš tai šiandien truputį leidau sau atsipalaiduoti user posted image. Dabar galvoju, gal leisti sau šiandien kai kurių darbų nepadaryti  blush2.gif

Rityt, tavo ausytės labai fainios thumbup.gif ir aš tokių noriuuuuuu doh.gif
Atsakyti