Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(daivajazz @ 2012 12 03, 20:20)
Merginos, pažiūrėkim į viską filosofiškai. Toks dalykas įvyko pirmą kartą (kiek aš čia esu pas jus), visom prieššventinis laikotarpis duoda įtampų. Pasiaiškinom, padiskutavom ir baikim. Dėl statistikos, nematau nieko blogo, yra žmonių mėgstančių daryti įvairiausius tyrimus statistinius.
Manau, rimtas išvadas reiktų pradėti daryti (čia apie bėgimus iš kompanijos ax.gif ) jei tokie dalykai kartosis. Juk dirbame tokiame darbe, kur jei pradėsi viską imti iškart į širdį, iš kardiologinio neišeisim.
Būkim atlaidesnės viena kitai, o Peliukas tikrai visuomeniniais pagrindais tokį krūvį veža.
Čia tik mano nuomonė, ji tikrai gali skirtis nuo kitų mirksiukas.gif

Mergaitės, gyvenkime draugiškai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Būkim atlaidesnės viena kitai, o Peliukas tikrai visuomeniniais pagrindais tokį krūvį veža.
Čia tik mano nuomonė, ji tikrai gali skirtis nuo kitų

Ačiū už išsakytą nuomonę. Aš ją, kaip ir visų kitų merginų, vertinu. 4u.gif

4u.gif Tik labai norėčiau vieno paprasto ir elementaraus dalyko. Kadangi mano až paviešinta, labai norėčiau, kad būtų ir atsiprašyta. mirksiukas.gif Manau , tai nėra per didelis prašymas?
(Dabar sėdžiu ir galvoju, kokias šypsenėles sudėti, kad vėl nekiltų bereikalingi perfrazavimai....... doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 12 03, 21:37)
Ačiū už išsakytą nuomonę. Aš ją, kaip ir visų kitų merginų, vertinu.  4u.gif

4u.gif Tik labai norėčiau vieno paprasto ir elementaraus dalyko. Kadangi mano až paviešinta, labai norėčiau, kad būtų ir atsiprašyta. mirksiukas.gif  Manau , tai nėra per didelis prašymas?
(Dabar sėdžiu ir galvoju, kokias šypsenėles sudėti, kad vėl nekiltų bereikalingi perfrazavimai....... doh.gif )

Na, iš tiesų gal nebeturime ką veikti? Tam yra specialios atsiprašymo laidos per televiziją.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 03, 17:23)
Spėjimai tai ne faktai. Tad vadovautis vien tik spėjimais, manau, neteisinga.
Esu susidūrusi su tokia neteisybę, kai mano parašytus žodžius perskaitė ir interpretavo taip kaip norėjo. Dėl to labai suprantu kusju

Nesuprantu, ar mes daugiau nebeturim apie ką kalbėtis, kad vis prie to pačio grįžtam? Kaip vienas žmogus sukėlė tiek sumaišties ir dabar visos diskutuojam lyg neturėtume ką veikti g.gif ?

QUOTE(agė-melagė @ 2012 12 03, 20:41)
Labai nejauku pasidarė, kai pamačiau, kad esame skaičiuojamos.  blink.gif  blink.gif  blink.gif Dar to betrūko. Net nežinau tiksliai, koks jausmas apėmė... Man daug smagiau bendrauti laisvai... Net nesitikėjau, kad dar ir taip gali būti... Kam gaišti laiką žinučių skaičiavimui? Ir taip bėdavojam, kad šeimai nelieka laiko mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Buhalterė paskaičiuoja ir viskas.
Žiburėlius esame įpratę daryti.

Va, apie ką kalbu doh.gif . Vienos skaičiuoja, kitos šiaip piktinasi, trečios bando apsimesti, kad nekreipia dėmesio doh.gif
QUOTE(ninkute @ 2012 12 03, 21:51)
Na, iš tiesų gal nebeturime ką veikti? Tam yra specialios atsiprašymo laidos per televiziją.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 12 03, 19:41)
Mes skaitėm susėdę ratu ant kilimo. Vaikams tikrai patiko ir tamsa,ir vainikėlis, ir skaitiniai.Bet pertraukų metu ir toliau karšė vieni kitiems kailius doh.gif

O mano ramiakai rolleyes.gif Sukritę ant kilimo žaidė iš namų atsineštus žaidimus, keli koridoriuj šokinėjo ant kamuolių, keli žaidė stalo futbolą. Bet turim mintį uždrausti šokinėjimus ir žaidimus koridoriuje, kad visi pajustų, kad atėjo Adventas. Nežinau kaip čia pavyks g.gif

Nusiunčiau į pirmą paštą savo Adventinį kalendorių. Nieko ypatingo, bet vaikams jis patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 12 03, 20:41)

Labai nejauku pasidarė, kai pamačiau, kad esame skaičiuojamos.  blink.gif  blink.gif  blink.gif Dar to betrūko. Net nežinau tiksliai, koks jausmas apėmė... Man daug smagiau bendrauti laisvai... Net nesitikėjau, kad dar ir taip gali būti...

drinks_cheers.gif Mane taip pat keistas jausmas apėmė ... ax.gif
Na ko dar laukti per šią pilnatį... g.gif

Papildyta:
QUOTE(kusju @ 2012 12 03, 21:37)
Ačiū už išsakytą nuomonę. Aš ją, kaip ir visų kitų merginų, vertinu.  4u.gif

4u.gif Tik labai norėčiau vieno paprasto ir elementaraus dalyko. Kadangi mano až paviešinta, labai norėčiau, kad būtų ir atsiprašyta. mirksiukas.gif

Tai vis nerimstam... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 03, 20:56)
Nesuprantu, ar mes daugiau nebeturim apie ką kalbėtis, kad vis prie to pačio grįžtam? Kaip vienas žmogus sukėlė tiek sumaišties ir dabar visos diskutuojam lyg neturėtume ką veikti  g.gif ?
Va, apie ką kalbu  doh.gif . Vienos skaičiuoja, kitos šiaip piktinasi, trečios bando apsimesti, kad nekreipia dėmesio  doh.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif
O statistikoje nematau nieko blogo. Pažiūrėkim optimistiškiau mirksiukas.gif Viename forume mes pačioj pradžioj naujos temos įmesdavom statistiką praeitos temos ir dar pirmas- trečias vietas paskirdavom, ir šypsenėles su taurėm įdėdavom. Na ir ką? Pasijuokdavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 21:56)
O mano ramiakai rolleyes.gif Sukritę ant kilimo žaidė iš namų atsineštus žaidimus, keli koridoriuj šokinėjo ant kamuolių, keli žaidė stalo futbolą. Bet turim mintį uždrausti šokinėjimus ir žaidimus koridoriuje, kad visi pajustų, kad atėjo Adventas. Nežinau kaip čia pavyks g.gif

Nusiunčiau į pirmą paštą savo Adventinį kalendorių. Nieko ypatingo, bet vaikams jis patiko wub.gif

Aš irgi galiu pasidžiaugti savo mokinukais ir padėkoti Jums už kalėdines pasakas. Pradėdama skaityti šiek tiek nerimavau, kokia bus vaikų reakcija, bet jie taip atidžiai klausė, kad net man šiurpuliukai ėjo. Fantastika. Ir visa diena nieko buvo. Tik nesuspėjau vainiko pasidaryti, tai vainikas ir žvakės bus nuo ryt dienos. O adventinis kalendorius nuo trečiadienio ar ketvirtadienio. Tik kalendoriui dar neturiu jokios patinkančis idėjos.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 22:00)
O statistikoje nematau nieko blogo. Pažiūrėkim optimistiškiau mirksiukas.gif Viename forume mes pačioj pradžioj naujos temos įmesdavom statistiką praeitos temos ir dar pirmas- trečias vietas paskirdavom, ir šypsenėles su taurėm įdėdavom. Na ir ką? Pasijuokdavom biggrin.gif

Ne, aš kalbu apie tai, kad mūsų mintys krypsta ne ta linkme ax.gif . Nesakau, gal nieko blogo toj statistikoj, bet gal geriau plepėti apie reikalus, o ne apie "orą" g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 03, 20:56)
Nesuprantu, ar mes daugiau nebeturim apie ką kalbėtis, kad vis prie to pačio grįžtam? Kaip vienas žmogus sukėlė tiek sumaišties ir dabar visos diskutuojam lyg neturėtume ką veikti  g.gif ?

drinks_cheers.gif Pritariu šiems žodžiams, braukime didelį brūkšnį visiems nesutarimams bigsmile.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 21:00)

Aš statistiką priėmiau su jumoru, man linksma buvo pamačius, iškart užsigeidžiau pirmosios vietos, bet paskui užsibrėžiau bent lututę kitoje temoje žinučių skaičiumi pralenkti tongue.gif
Atsakyti
Aš tai noriu pasidžiaugti, kad pagaliau turiu gerai veikiantį internetą klasėje ir ta proga nusipirkau kolonėles prie kompo rolleyes.gif Kadangi Maximoj buvo akcija, tai visai gera kaina gavosi. Ryt pajungsiu, ir, kadangi pas mus ši savaitė- Spalvų savaitė, tai galėsim žiūrėt animacinį filmuką "Gaidys ir spalvos" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 03 gruodžio 2012 - 21:12
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 03, 21:56)
Va, apie ką kalbu  doh.gif . Vienos skaičiuoja, kitos šiaip piktinasi, trečios bando apsimesti, kad nekreipia dėmesio  doh.gif

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

kaip besielgsi - vistiek bus blogai doh.gif
Turiu pripažinti, kad kaska praziopsojau, bet ir nelabai noriu gilintis i tokius dalykus.. gal vel negerai tongue.gif
O apie dalyvavima forume, tai tikrai, manau gal vienos labiau linke paplepeti, kitos gal ir ne.. Taciau manau stai ka; svarbu darbais parodyt , t. y. geraius jau skaiciuoti kiek paste ko yra ir kas atsiunte.. cia tai sau ant galvos parasiau, mat prisipazistu, kad aptingau kai tiek lobiu po ranka 4u.gif 4u.gif
bet pazadau - skoloj neliksiu.. tingini ir vagi (laiko) reik isvyt ax.gif
adventas ; vaikus juk mokom gerumo smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 03 gruodžio 2012 - 21:15