Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 20:21)
Gal pagelbėsit, kažkokį mygtuką paspaudžiau ir pasidarė visi užrašai angliški mėlynam fone  doh.gif (Ten kur reikia spausti atsakyti, cituoti ir t.t. forume)

Dabar va taip

Tai gal čia pakeitė išvaizdą iš "aukščiau", nes aš tikrai nieko nedariau, o jau viskas irgi mėlyna ax.gif Bet juk nesvarbu, jei nemokat kalbos. Pelytę užvedus ant tų stebuklingų žodžių, jie išverčiami.

Labai nejauku pasidarė, kai pamačiau, kad esame skaičiuojamos. blink.gif blink.gif blink.gif Dar to betrūko. Net nežinau tiksliai, koks jausmas apėmė... Man daug smagiau bendrauti laisvai... Net nesitikėjau, kad dar ir taip gali būti... Kam gaišti laiką žinučių skaičiavimui? Ir taip bėdavojam, kad šeimai nelieka laiko mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Mokiniams saldainius perka mokykla. Buhalterė paskaičiuoja ir viskas.
Žiburėlius esame įpratę daryti.
Atsakyti
Brangioji, skaičiuoti nieko nereikia, tai daroma automatiškai, tereikia tik atsiversti puslapėlį su skaičiukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 12 03, 21:41)
Mokiniams saldainius perka mokykla. Buhalterė paskaičiuoja ir viskas.

Dar ir taip būna? Iš kokių cia lėšų?
Atsakyti
Pas mane Adventas prasidėjo ramiai, vaikai išklausė apie vykdomą projektą, uždegėme pirmąją žvakę. Diena praėjo be dūkimų. Nors pas mane nėra problemų su elgesiu, bet labai jau veiksminga sistema elgesio vertinimas lipdukais (ką pasidariau tik savo klasėje). Už pavyzdingą elgesį prieš Kalėdas pažadėtos vaikams staigmenėlės.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 12 03, 20:51)
Pas mane Adventas prasidėjo ramiai, vaikai išklausė apie vykdomą projektą, uždegėme pirmąją žvakę. Diena praėjo be dūkimų. Nors pas mane nėra problemų su elgesiu, bet labai jau veiksminga sistema elgesio vertinimas lipdukais (ką pasidariau tik savo klasėje). Už pavyzdingą elgesį prieš Kalėdas pažadėtos vaikams staigmenėlės.

su tais lipdukais už puikų elgesį, gal reiktų ir man pabandyti. Tiesa pernai turėjome geručius ir netinkamai pasielgus juos nukirpdavau, tai kiek likdavo, tiek veidelių ir suklijuodavau į pasiekimų knygelę.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 03, 20:47)
Brangioji, skaičiuoti nieko nereikia, tai daroma automatiškai, tereikia tik atsiversti puslapėlį su skaičiukais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu dar nors taip lotuliukas.gif Nes man jau arti šoko būsenos buvo. Trumpam susimąsčiau: gal jau reikėtų palikt šią draugiją. Pabrėžiu - trumpam susimąsčiau. Kas aš be jūsų? tongue.gif ax.gif biggrin.gif

QUOTE(linastri @ 2012 12 03, 20:51)
Dar ir taip būna? Iš kokių cia lėšų?

Jau keleri metai taip blink.gif Vadinasi vaikams priklauso. Tiksliai nežinau ir nesidomėjau. Bet tikrai ne iš buhalterės kišenės lotuliukas.gif Patikėkit.

Adventinius rytmečius šiemet mes darom visos keturios klasės kartu. Šiandien viena mokytoja kalbėjo apie adventą, vaikai išbaigė vainiką. Ryt kita greituką praves su adv kalendoriumi. ir t.t. Visos pasiskirstėm, už kurią dieną atsakingos ir kokia tema bus. Iki 10 minučių. pirmos pamokos pradžioje. Geriau, jei susiverčiam greičiau. O skaitymus klasėje dariau po pamokų. Tada dar pasidarėm angeliukus iš maximos servetėlių. LB LB gražu. Ačiū už idėją iš šio forumo.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 12 03, 20:41)
Mes skaitėm susėdę ratu ant kilimo. Vaikams tikrai patiko ir tamsa,ir vainikėlis, ir skaitiniai.Bet pertraukų metu ir toliau karšė vieni kitiems kailius doh.gif

drinks_cheers.gif Pas mane visiškai tokia pati situacija lotuliukas.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2012 12 03, 20:41)
Labai nejauku pasidarė, kai pamačiau, kad esame skaičiuojamos.  blink.gif  blink.gif  blink.gif Dar to betrūko.

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 03, 20:47)
Brangioji, skaičiuoti nieko nereikia, tai daroma automatiškai, tereikia tik atsiversti puslapėlį su skaičiukais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na aš tai šiaip dar nuo vakar neatsigaunu - až viešinamos, žinutės skaičiuojamos...
Jausmas toks, tarsi artimiausias draugas būtų išdavęs. Kas čia per STT?
Ar negalima bendrauti draugiškai?
http://www.youtube.c...h?v=D8rQceHBn1A reikia žiūrėti nuo 9:15
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 03, 21:08)
drinks_cheers.gif Pas mane visiškai tokia pati situacija lotuliukas.gif
Na aš tai šiaip dar nuo vakar neatsigaunu - až viešinamos, žinutės skaičiuojamos...
Jausmas toks, tarsi artimiausias draugas būtų išdavęs. Kas čia per STT?
Ar negalima bendrauti draugiškai?
http://www.youtube.c...h?v=D8rQceHBn1A  reikia žiūrėti  nuo 9:15

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 12 03, 19:51)

Ninkute, pasidalink savo sistema elgesio vertinimo lipdukais g.gif Norėčiau ir aš kažka panašaus pasidaryt, bet galvelė nebespėja galvot blush2.gif
Atsakyti
Merginos, pažiūrėkim į viską filosofiškai. Toks dalykas įvyko pirmą kartą (kiek aš čia esu pas jus), visom prieššventinis laikotarpis duoda įtampų. Pasiaiškinom, padiskutavom ir baikim. Dėl statistikos, nematau nieko blogo, yra žmonių mėgstančių daryti įvairiausius tyrimus statistinius.
Manau, rimtas išvadas reiktų pradėti daryti (čia apie bėgimus iš kompanijos ax.gif ) jei tokie dalykai kartosis. Juk dirbame tokiame darbe, kur jei pradėsi viską imti iškart į širdį, iš kardiologinio neišeisim.
Būkim atlaidesnės viena kitai, o Peliukas tikrai visuomeniniais pagrindais tokį krūvį veža.
Čia tik mano nuomonė, ji tikrai gali skirtis nuo kitų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės. Šiandien pas mane buvo su mokiniais gaminti žaisliukų ant eglutės. Bet man nepatiko, per brangu, o ir aš tą patį buvau sugalvojusi daryti per darbelių pamokėlę verysad.gif Aš šiais metais nedarysiu jokio renginio, atvažiuos Avilio spektakliukas, bus Kalėdų Senis ir užteks. Ruoštis nėra laiko, o per pamokas negalima.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 12 03, 21:13)
Norėčiau ir aš kažka panašaus pasidaryt, bet galvelė nebespėja galvot blush2.gif

Pasidariau trijų spalvų lipdukus(tiksliau nusipirkau iš savo kišenės). Tėvų atsiklausiau, ar galiu vertinti kiekvieną dieną vaikų elgesį. Jie pritarė 100%. Ir parašiau tėvams, kad būtina atkreipti dėmesį jei vaikas gaus oranžinį lipduką. Na, o jei raudoną, tai toks elgesys netoleruotinas ir būtina nedelsiant kalbėtis su vaiku. Kiekvieną dieną po pamokų įklijuoju lipduką. Tirai veiksminga sistema, nor bėdų su elgesiu neturiu. Reiks paskatinti vos ne visą klasę už puikų elgesį. (Bankrotas!!!) verysad.gif
Atsakyti