Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

Mergaitės, ar keičiatės klasėse dovanėlėmis? Pas mus saldainius perka tėveliai už 6-7 Lt., nes daugelio šeimose ne po vieną vaiką, todėl susideda suma. O dovanėlėmis keičiamės ne kiekvienais metais.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 12 03, 18:41)
Mergaitės, ar keičiatės klasėse dovanėlėmis? Pas mus saldainius perka tėveliai už 6-7 Lt., nes daugelio šeimose ne po vieną vaiką, todėl susideda suma. O dovanėlėmis keičiamės ne kiekvienais metais.

Pas mus pirmokai ir antrokai gaus dovanėles, o trečiokai ir ketvirtokai keičiasi.
Pirmokų dovanėlės bus sportavimui marškinėliai su vardais ir, manau, saldainiai.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 12 03, 20:41)

ne.jokių papildomų dovanėlių nedarom, nes paskui vaikai pykstasi, kad dovanos nevienodos, žiūri, kurio geresnė. papildomi rūpesčiai.
tėvai saldainius nuperka, senelis atiduoda.

kaip advento pradžia? Kokios vaikų nuotaikos?
mes iš pat ryto susikibę rankomis prie žvakės šviesos prisižadėjom, kad visą dieną būsime geri. Atrodo taip viskas rimtai vyko, visi susikaupę buvo, bet galim žaisti nežaidę, kas mušasi, to nė toks būdas nesudrausmina. doh.gif na,gal kitą dieną bus geriau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 12 03, 21:01)
mes iš pat ryto susikibę rankomis prie žvakės šviesos prisižadėjom, kad visą dieną būsime geri. Atrodo taip viskas rimtai vyko, visi susikaupę buvo, bet galim žaisti nežaidę, kas mušasi, to nė toks būdas nesudrausmina. doh.gif  na,gal kitą dieną bus geriau. mirksiukas.gif

Pas mane sitaucija tokia pati verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 12 03, 19:01)
mes iš pat ryto susikibę rankomis prie žvakės šviesos prisižadėjom, kad visą dieną būsime geri. Atrodo taip viskas rimtai vyko, visi susikaupę buvo, bet galim žaisti nežaidę, kas mušasi, to nė toks būdas nesudrausmina. doh.gif  na,gal kitą dieną bus geriau. mirksiukas.gif

Mano vaikams buvo įdomu- ir pasaka, ir jos klausymas ant kilimo, ir Advento kalendorius, ir žvakė, ir "Gerų darbų" knygos pildymas. Kiekvienas stengėsi prisiminti, ką gero padarė per dieną rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 02, 21:56)
Prasidėjo adventas, visom susikaupimo ir ramybės. Juk laukiam gražių švenčių. Būkim viena kitai atlaidesnės ir draugiškesnės.

Visiškai pritariu. O dėl bendravimo, tai labai atsiprašau, kad gal tikrai per mažai tam laiko skiriu, bet mano asmeninė 3,4m panelytė taip atakuoja, kad vos žinelę galiu parašyti biggrin.gif . Vis vadovauti, bendrauti nori. Žodžiu pagrandukai valdo thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(alaizy @ 2012 12 03, 20:01)
ne.jokių papildomų dovanėlių nedarom, nes paskui vaikai pykstasi, kad dovanos nevienodos, žiūri, kurio geresnė. papildomi rūpesčiai.
tėvai saldainius nuperka, senelis atiduoda.

Maniškis, jei bent vienas susitūrėjo, tai ir jau džiugina, ar bent pusę dienelės iškentėjo. Juk negali viskas apsiversti iš kart.
Atsakyti
Gal pagelbėsit, kažkokį mygtuką paspaudžiau ir pasidarė visi užrašai angliški mėlynam fone doh.gif (Ten kur reikia spausti atsakyti, cituoti ir t.t. forume)

Dabar va taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 03 gruodžio 2012 - 19:29
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 20:21)
Gal pagelbėsit, kažkokį mygtuką paspaudžiau ir pasidarė visi užrašai angliški mėlynam fone  doh.gif (Ten kur reikia spausti atsakyti, cituoti ir t.t. forume)

Pas mane tas pats lotuliukas.gif
Tai gal ne mumyse problema, nes man tai būtų šakės doh.gif - nemoku aš tos paukščių kalbos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 03, 19:29)
Pas mane tas pats  lotuliukas.gif
Tai gal ne mumyse problema, nes man tai būtų šakės doh.gif  - nemoku aš tos paukščių kalbos schmoll.gif

Skaičiau kitur, kad ir kitoms taip pat pasikeitė kalba ir spalva, reiškiasi ne mano kaltė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 03 gruodžio 2012 - 19:34
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 21:21)
Gal pagelbėsit, kažkokį mygtuką paspaudžiau ir pasidarė visi užrašai angliški mėlynam fone  doh.gif (Ten kur reikia spausti atsakyti, cituoti ir t.t. forume)

Dabar va taip

pas mane tas pats, irgi išsigandau, kad prisidirbau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 19:07)
Mano vaikams buvo įdomu- ir pasaka, ir jos klausymas ant kilimo, ir Advento kalendorius, ir žvakė, ir "Gerų darbų" knygos pildymas. Kiekvienas stengėsi prisiminti, ką gero padarė per dieną  rolleyes.gif

Skaičiau ir aš smile.gif Kai pasakiau, kad gali atsisėsti patogiai, tai kai kurie kėdes apsisuko, kad kitaip būtų, nei įprastai smile.gif Pastebėjau, kad vaikams patiko, gana susikaupę klausėsi. Ypač patiko, kad skaitymas vyko tamsoje, tik prie žvakės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alaizy @ 2012 12 03, 14:44)
34 temos aktyvas:
II vieta:lutute1-    19,rityte -    17,pusele30  -15,gitė -13,GEG    - 13, iruciukas  - 12,vildinga  - 10, aurutė    - 10

Turiu dar kur tobulėti thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes skaitėm susėdę ratu ant kilimo. Vaikams tikrai patiko ir tamsa,ir vainikėlis, ir skaitiniai.Bet pertraukų metu ir toliau karšė vieni kitiems kailius doh.gif
Atsakyti