Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(pusele30 @ 2012 11 28, 22:42)
SOKVADOVELIAI puslapyje 4u.gif

Pusele, gal gali konkrečiau nurodyti. Tikrai nerandu, nes matau tik pratybų sąsiuvinius, mokytojo knygą, bet atsakymų nerandu.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 28, 21:49)
Pusele, gal gali konkrečiau nurodyti. Tikrai nerandu, nes matau tik pratybų sąsiuvinius, mokytojo knygą, bet atsakymų nerandu.

Nemoku imest veikiancios nuorodos blush2.gif doh.gif
Ieini i SOKVADOVELIAI , tada spaudi" vadoveliu komplektai", ismeta visu SOK vadoveliu sarasa - susirandi "Riesutas" 4 klasei, testai(atsakymai), spaudi ant "atsakymai" ir duoda ... kazkaip labai padrikai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
22peliukui22, didžiulė padėka- vėl viskas operatyvu, gražu, skoninga
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 28 lapkričio 2012 - 22:35
QUOTE(pusele30 @ 2012 11 28, 23:32)
Nemoku imest veikiancios nuorodos blush2.gif  doh.gif
Ieini i SOKVADOVELIAI , tada spaudi" vadoveliu komplektai", ismeta visu SOK vadoveliu sarasa - susirandi "Riesutas" 4 klasei, testai(atsakymai), spaudi ant "atsakymai" ir duoda ... kazkaip labai padrikai paaiskinau blush2.gif

Arba aš jau nieko nebematau, bet tikrai nerandu. Gilės, Pupos yra, bet Riešuto nėra atsakymų nei vienai klasei.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 28, 22:14)
Jei turi galvoje ankstesnes šventes, tai kaltas buvo ex'as. Dabar esu laisva ir laiminga  mirksiukas.gif

Esi stipri moteris. Šaunuolė, kad taip sugebi jaustis, radai vėl norą džiaugtis gyvenimu.

Atsakyti
Peliukui 100 4u.gif už temelę friends.gif
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 28, 22:01)
O šiemet nebus jau kam varyti iš proto, tai atsirado noras naujos eglės, naujų papuošimų, maisto receptų ir t.t.  wub.gif  Kad ir namuose būsiu, bet darysiu viską, kad jaustųsi šventė  blush2.gif .

QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 28, 22:14)
Jei turi galvoje ankstesnes šventes, tai kaltas buvo ex'as. Dabar esu laisva ir laiminga 

Pažįstamas jausmas ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 28, 22:38)
Arba aš jau nieko nebematau, bet tikrai nerandu. Gilės, Pupos yra, bet Riešuto nėra atsakymų nei vienai klasei.

Einu pasidairyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pusele30 @ 2012 11 28, 23:41)
Einu pasidairyt biggrin.gif

Taip, atsiprasau labai, sumaisiau su PUPA ir GILE blush2.gif As dabar galvoju, kaip as taisau g.gif turbut viskas buvo aisku, kad atsakymu nepasigedau schmoll.gif Dirbu su 3 klasem, tai daznai pasiklystu, kartais net vaikai pataiso, kad ne is tos klases vadovelio aiskinu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kaip gražu wub.gif Kokia temospradžia wub.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 28, 21:01)
Man paskutiniu metu labai labai dažnai kyla problemų su paštu. Ir ne tik dėl apkrovimo, bet ir šiaip visokius "erorus" mėto  g.gif . Zuzanėle, jei reikia, parašyk savo el.paštą ir atsiųsiu tuos darbelius.

Rašau pašto daresą tau į až mirksiukas.gif

QUOTE(pusele30 @ 2012 11 28, 21:11)
Perskaiciau grazu peliuko eilerastuka ir atsiminiau sios autores knygele g.gif
Gal kuri turit?
Terese Lorenciene " Mes vaidiname ir deklamuojame".

Norėčiau šios knygelės, nes žodžiai wub.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 28, 21:14)
Jei turi galvoje ankstesnes šventes, tai kaltas buvo ex'as. Dabar esu laisva ir laiminga  mirksiukas.gif

Kaip šaunu, kai vėl gali jaustis laiminga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 29 lapkričio 2012 - 06:42
Labutis 4u.gif
QUOTE(b.s @ 2012 11 28, 22:42)
smilga1972, pasidalink nuoroda ziemiskais avatarais. laikas keist  bigsmile.gif

Matau, jau pasikeitusi mirksiukas.gif , bet jei ką, tai ieškau čia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(domassss @ 2012 11 29, 00:37)
Esi stipri moteris. Šaunuolė, kad taip sugebi jaustis, radai vėl norą džiaugtis gyvenimu.

Seniai buvau mačiusi rudens grožį, o šiemet pamačiau, dabar labai laukiu žiemos ir Kalėdų wub.gif ... Vaikai irgi labai pasikeitė ir apie ankstesnį gyvenimą nenori nei pagalvoti schmoll.gif , nors ex'as labai siūlo pagalbą ir turi vilčių grįžti, bet mes visi trys kratom galvas ir purtomės nuo tos minties blink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 29 lapkričio 2012 - 07:01
QUOTE(pusele30 @ 2012 11 28, 22:11)
Perskaiciau grazu peliuko eilerastuka ir atsiminiau sios autores knygele g.gif
Gal kuri turit?
Terese Lorenciene " Mes vaidiname ir deklamuojame".

As turiu sia knygele blush2.gif Tik neturiu skanerio. Galeciau fotoaparatu nufotografuoti ir tada sukelti i pasta. Jeigu taip tiks tada suorganizuociau per keleta dieneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 28, 17:42)
Labutis  4u.gif
Na ką, posėdi praėjo puikiai  thumbup.gif . Pradžioje kalbėjo pavaduotoja, kuri kuruoja penktokus ir vienas iš jos pastebėjimų buvo tas, kad matė ketvirtokų pamokas pernai (buvo atėjusi susipažinti su vaikais per atviras pamokas) ir lygina su šiais metais ir pasiūlė pasimokyti dalykininkams, kaip reikia tvarkytis su vaikais  lotuliukas.gif . Parodžiau savo skaidres, apšviečiau tamsius protus ir buvau dar pasiruošusi daug ką pasakyti, bet visos dalykininkės sėdėjo kaip vandens į burnas prisisėmę, nieko nei klausė, nei sakė, tai užbaigiau mintim: mylėkite vaikus, tai ir jus vaikai mylės ! Va taip, nėr ko nusileisti, nes ir ant galvos užlips  doh.gif
Ačiū visoms už palaikymą, nes pabendravusi su jumis tokia karinga nuėjau, kaip kokia Ksena  lotuliukas.gif

VALIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif 4u.gif thumbup.gif wub.gif

Ačiū peliukui už kalėdinius namelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 11 29, 08:31)
As turiu sia knygele blush2.gif Tik neturiu skanerio. Galeciau fotoaparatu nufotografuoti ir tada sukelti i pasta. Jeigu taip tiks tada suorganizuociau per keleta dieneliu mirksiukas.gif

LABAI REIKĖTŲ thumbup.gif LAUKSIM thumbup.gif AČIŪ drinks_cheers.gif
Atsakyti