Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(leliuko_mama @ 2012 12 03, 16:13)
maziukui rytoj 2 metukai  smile.gif  bet dar turiu kasmetiniu atostogu susikaupusiu (lyg ir normaliai atostogaudavau, bet net pati nustebau, kad nemazai susikaupe (49 dienos! smile.gif ) pirma nestuma visa beveik biuleteni turejau, gal uz ta laikotarpi kazkiek priskaiciavo atostogu, tiksliai nezinau. tai dar iki Kaledu atostogausiu, o paskui jau i darba...

tai pasimėgauk paskutinėmis atostogų dienomis... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . nes paskui prasidės tokie pat mokykliniai rūpesčiai, kaip ir mums visoms.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 12 02, 21:53)
Tausok save, 22peliuk22.
Aš žinokit jau gyvenu šeimoje, o ne kartu su mokykla. Neatsidžiaugia tuo mano šeima. Tik gaila, kad akis man atmerkė stiprus sukrėtimas. Pamačiau, kad gyvenimas yra laikinas. Reik bendrauti su artimais, o neišgyventi svetimų vaikų bėdas ar moka skaityti, ar rašyti, ar tas tėtis taip pasakė ar anaip.

kaip pirštu į akį. Tikiuosi, kai grįšiu į darbą sugebėsiu skirti laiko ir šeimai sad.gif
QUOTE(leliuko_mama @ 2012 12 03, 14:13)
maziukui rytoj 2 metukai  smile.gif  bet dar turiu kasmetiniu atostogu susikaupusiu (lyg ir normaliai atostogaudavau, bet net pati nustebau, kad nemazai susikaupe (49 dienos! smile.gif ) pirma nestuma visa beveik biuleteni turejau, gal uz ta laikotarpi kazkiek priskaiciavo atostogu, tiksliai nezinau. tai dar iki Kaledu atostogausiu, o paskui jau i darba...

mano likimo draugė smile.gif aš kaip nenoriu dar į darbą... doh.gif O tavo kaip nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 12 03, 14:20)
tai pasimėgauk paskutinėmis atostogų dienomis... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . nes paskui prasidės tokie pat mokykliniai rūpesčiai, kaip ir mums visoms.

aciu, bandysiu 4u.gif bijau net pagalvot, kaip bus, kai i darba reiks... dabar nieko nespeju, o kaip as paskui viska spesiu... nuo svenciu apie miega teks pamirst... doh.gif
Atsakyti
ir dar turiu tokį filmuką "Atliekų tvarkymas" Per didelis neišeina atsiųsti. Gal kas galit padėt? Su Ėduoniuku padėjo zuzanėlė, gal ir dabar ? mirksiukas.gif
Atsakyti
34 temos aktyvas:
I vieta:[COLOR=red]
Zuzanele - 50, ninkute -44 ,kusju - 38, smilga 1972 -34, 22peliukas22 -33,
alaizy -32, daivajazz -29, b.s. - 28, agė-melagė -23

II vieta:lutute1- 19,rityte - 17,pusele30 -15,gitė -13,GEG - 13, iruciukas - 12,vildinga - 10, aurutė - 10

Po 9: rutagra, Betukas, linatri
po 8: jaša, Snaudale,pirmokiukė
po 7: gabija4, simba3,Zydrune, janiku, vaiduuse.
Po 6: editaitė. kad ji kur galas, viga, 1aviada, R@ušra, studija, domasss
Po 5: elimak7,mindojun, calkusl
Po 4: mergelė, naminukė, eknos
Po 3: Kramune, ingredb
po 2: leliuko mama, staben, lamur, vil-ma, mamadonata
Po 1: Luknė, Šarkka, riešutasgilė, rollick, tigruole, NOKIA, eda77.

1. kusju aktyviai dalyvauja. Sėkmės ir toliau taip. Slaptažodį tikrai užsitarnausi.
2. Būtų įdomu sužinoti, kiek iš paminėtų nickų pasidalino savo idėjomis pašte?
( čia dėl ateities, kai galvojama keisti slaptažodžius)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alaizy: 03 gruodžio 2012 - 14:45
QUOTE(alaizy @ 2012 12 03, 14:44)
34 temos aktyvas:
I vieta:[COLOR=red]
Zuzanele - 50, ninkute -44 ,kusju - 38, smilga 1972 -34, 22peliukas22 -33,
alaizy -32, daivajazz -29, b.s. -  28, agė-melagė -23

II vieta:lutute1-    19,rityte -    17,pusele30  -15,gitė -13,GEG    - 13, iruciukas  - 12,vildinga  - 10, aurutė    - 10

Po 9: rutagra, Betukas, linatri
po 8: jaša, Snaudale,pirmokiukė
po 7: gabija4, simba3,Zydrune, janiku, vaiduuse.
Po 6: editaitė. kad ji kur galas, viga, 1aviada, R@ušra, studija, domasss
Po 5: elimak7,mindojun, calkusl
Po 4: mergelė, naminukė,  eknos
Po 3: Kramune, ingredb
po 2: leliuko mama, staben, lamur, vil-ma, mamadonata
Po 1: Luknė, Šarkka, riešutasgilė, rollick, tigruole, NOKIA, eda77.
1. kusju aktyviai dalyvauja. Sėkmės ir toliau taip. Slaptažodį tikrai užsitarnausi.

2. Būtų įdomu sužinoti, kiek iš paminėtų nickų pasidalino savo idėjomis pašte?
( čia dėl ateities, kai galvojama keisti slaptažodžius)

dalinausi kuo galėjau blush2.gif , šiuo metu nedirbu, bel neužilgo planuoju išeiti, tada manau turėsiu daugiau kuo dalintis.
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2012 12 03, 14:28)
mano likimo draugė smile.gif  aš kaip nenoriu dar į darbą...  doh.gif  O tavo kaip nuotaikos?

ir mano panasios nuotaikos 4u.gif kartais uzplaukia tokia bangele, kad atrodo, kad tik greiciau i darba... bet tik kartais blush2.gif
34 temos aktyvas:
...

net geda... as paciam gale... blush2.gif
bet suskaiciavau gal 55 pradinukes smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Pas mus jau „verda“ diskusijos apie dovanėles-saldainius vaikams. Kiekvienoje klasėje pinigėlių sumos vis didėja intervale 10-20 Lt. Ką darote, jei tėveliai nori po šventės dar pabūti ir „aptarti“ programėlę g.gif . Ar leidžiate likti, ar griežtai draudžiate. Pas mus mokytojos nenori schmoll.gif prisiimti atsakomybės po renginio.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 03, 15:29)
Sveikos. Pas mus jau „verda“ diskusijos apie dovanėles-saldainius vaikams. Kiekvienoje klasėje pinigėlių sumos vis didėja intervale 10-20 Lt. Ką darote, jei tėveliai nori po šventės dar pabūti ir „aptarti“ programėlę  g.gif . Ar leidžiate likti, ar griežtai draudžiate. Pas mus mokytojos nenori  schmoll.gif  prisiimti atsakomybės po renginio.

paprastai simboliškai leisdavau vaikams su tėveliais pasisėdėti,pasiplepėti prie vašių stalo..
o štai mano dukros klasėje (ji pirmokė) buvo nutarta, kad visi susitiksim su rogutėmis ant kalniuko ir pabendrausim. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 03, 08:07)
Man tai čia net nekvepia nuoširdumu, bent jau aš tikrai tokio laiško nesiųsčiau, net jeigu ir labai būtų pikta  blush2.gif .
P.S. Tikras meksikiečių serialas jau čia gaunasi  g.gif

Spėjimai tai ne faktai. Tad vadovautis vien tik spėjimais, manau, neteisinga.
Esu susidūrusi su tokia neteisybę, kai mano parašytus žodžius perskaitė ir interpretavo taip kaip norėjo. Dėl to labai suprantu kusju

QUOTE(GEG @ 2012 12 03, 15:38)
Su Ėduoniuku padėjo zuzanėlė,  mirksiukas.gif

O gal zuzanėlė galėtų paaiškinti, kaip tą filmuką apie Ėduoniuką būtų galima atsidaryti ax.gif Bandžiau, bet nieko nesigauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 03, 16:29)
Sveikos. Pas mus jau „verda“ diskusijos apie dovanėles-saldainius vaikams. Kiekvienoje klasėje pinigėlių sumos vis didėja intervale 10-20 Lt. Ką darote, jei tėveliai nori po šventės dar pabūti ir „aptarti“ programėlę  g.gif . Ar leidžiate likti, ar griežtai draudžiate. Pas mus mokytojos nenori  schmoll.gif  prisiimti atsakomybės po renginio.

Mes kiekvienais metais darome klasės žiburėlius po vaidinimo ir bendraujame su tėveliais, vaikais. Mokytojai tai dvigubas rūpestis. Dar dažnai ruošiu užimtumą ir klasėje: tai būdavo loterija, šiaip užduotys balionuose. Bet kai jau baigiasi žiburėlis, tai tokia palaima apima, kad norisi pasėdėti su šeima.
Atsakyti
34 temos aktyvas:
I vieta:[color=red][COLOR=red]
Zuzanele - 50

Iš suvestinės matosi, kad darbe niekaip neatsikalbu doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif ,

QUOTE(Vildinga @ 2012 12 03, 16:23)
O gal zuzanėlė galėtų paaiškinti, kaip tą filmuką apie Ėduoniuką būtų galima atsidaryti  ax.gif   Bandžiau, bet nieko nesigauna blush2.gif

Tai gal nėra kompiutery filmo žiūrėjimo programos, nes man atsidaro kuo puikiausiai. Dabar ką tik vėl išbandžiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GEG @ 2012 12 03, 14:38)
ir dar turiu tokį filmuką "Atliekų tvarkymas" Per didelis neišeina atsiųsti. Gal kas galit padėt? Su Ėduoniuku padėjo zuzanėlė, gal ir dabar ?  mirksiukas.gif

Įmesk man į skaipą. Aš beveik visada esu, tik nesimatau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 03 gruodžio 2012 - 18:24