Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(Mergelė @ 2012 12 02, 22:53)

Aš žinokit jau gyvenu šeimoje, o ne kartu su mokykla. Neatsidžiaugia tuo mano šeima. Tik gaila, kad akis man atmerkė stiprus sukrėtimas. Pamačiau, kad gyvenimas yra laikinas. Reik bendrauti su artimais, o neišgyventi svetimų vaikų bėdas ar moka skaityti...

Kaip druskos ant žaizdos... smile.gif Va, dirbu dabar vaikams adventinį kalendorių ir sąžinė graužia..... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 12 02, 16:41)
Mergaites, kurios dirbat su Riesutu 2 klaseje. Ar vaikai viska padaro per pamoka? Maniskiai greit viska atlieka, nors nuo 2 ar 3 uzduoties is vadovelio sp[rendziam i sasiuvinius. Mums vius truksta uzduociu.

maniškiai nespėja doh.gif jeigu pagal rekomendacijas plačiau aiškinamės 1 užduotį, tai pratybos beveik visada lieka namuose doh.gif

QUOTE(kusju @ 2012 12 02, 20:14)

*Jei tikrai nei vienas narys nėra gavęs slaptažodžio po mėnesio, o visi gavo tik po 2-3 ar 4- ių - oki. Aš tai priimu.

*Pasikartosiu- neturiu jokio noro kelti intrigų.

*kaip tik tu tai nepriimi, o purkštauji ir rašinėji asmenines žinutes, nors mes visos pasisakėm viešai, kad pakentėk.
*bet tu jas sukėlei g.gif tai kaip čia taip išeina g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 02, 21:42)

Tuo labiau, kad siuntėja savo laišką baigė "Nuoširdžiai"
Man tai būtų skaudu, netgi labai  verysad.gif 

ar tau tikrai tas laiškas dvelkė nuoširdumu? man tai ne...
Atsakyti
Oi mergaitės, ne tik gyvename kitų vaikų bėdomis, dabar dar ir sprendžiame intrigas čia. O kaip reikia pradėti gyventi su šeima ir nematyti nemokančių skaityti vaikų, tai aš tikrai to nemoku. Gaila, bet šeima manęs taip pat nemato. Šiandieną prie kompiuterio prasėdėjau 6 val. bet ne tik čia plepėdama, o ruošdamasi pamokoms, Adventui. Bet lyg ir ramiau pasidarė, nes pasiruošiau pamokoms beveik iki atostogų.
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 12 02, 23:16)
ar tau tikrai tas laiškas dvelkė nuoširdumu? man tai ne...

Raštas juk neparodo emocijų, dėl to, manau, ir buvo pridėtas žodis NUOŠIRDŽIAI.
Pabandykim į tai pažiūrėti teigiamai ir rasti tą nuoširdumą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 02 gruodžio 2012 - 22:56
QUOTE(Mergelė @ 2012 12 02, 22:53)
Pamačiau, kad gyvenimas yra laikinas. Reik bendrauti su artimais, o neišgyventi svetimų vaikų bėdas ar moka skaityti, ar rašyti, ar tas tėtis taip pasakė ar anaip. Užaugo, gal tiksliau praaugo, mano sūnus matydamas mamą pastoviai dirbančią, susiraukusią. Dažnai retoriškai klausdavo ir pats atsakydavo: "Ką veiksi? Tai aišku, kad vėl prie kompo dirbsi."

Liūdna, Mergele unsure.gif Tavo žodžiai kaip peilis į širdį- taip ir išsiskiria šeimos, o vaikai praranda dalį mamos šilumos. Išbarstome save svetimiems, o patiems artimiausiems daliname trupinius savo meilės, bendravimo, artumos. verysad.gif
Einu pabučiuoti savo jau miegančių brangenybių wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 12 02, 23:16)
*kaip tik tu tai nepriimi, o purkštauji

Ačiū už komplimentus. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif . Pagaliau ir pas mus sninga wub.gif
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 02, 23:56)
Raštas juk neparodo emocijų, dėl to, manau, ir buvo pridėtas žodis NUOŠIRDŽIAI.
Pabandykim į tai pažiūrėti teigiamai ir rasti tą nuoširdumą mirksiukas.gif

Man tai čia net nekvepia nuoširdumu, bent jau aš tikrai tokio laiško nesiųsčiau, net jeigu ir labai būtų pikta blush2.gif .
P.S. Tikras meksikiečių serialas jau čia gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 12 02, 21:35)
Na, jei klausimai yra spaudimas.....

Paskutinis laiškas ta tema iš mano pusės.

Jei merginos pasijutos nesmagiai- atsiprašau.  4u.gif

Atsiprašau,peliuko, kad uždaviau man rūpimus klausimus.

Taškas.

Atsakyti
laba
oi tos sventes... nelaukiu ir as ju visai... nemegstu, nekokie prisiminimai... o paskutiniu metu vis per sventes, gimtadienius ir pan vis dideles (net labai labai dideles cray.gif ) bedos uzklumpa, tai baisu ir laukt...
jei esat prisijunge facebooke, tai ten neblogu ideju radau, galima ir mokyklai panaudot
http://www.facebook....4...e=3
http://www.facebook....4...0443&type=1
http://www.facebook....i/photos_stream
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 03, 07:07)
Labas rytas visoms  4u.gif . Pagaliau ir pas mus sninga  wub.gif

Kaip gražiai pas mus sninga wub.gif Žiūriu pro langą ir atsigėrėt negaliu. Prie lango auga beržas, eglė ir abu padabinti sniegu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 12 02, 23:53)
Aš žinokit jau gyvenu šeimoje, o ne kartu su mokykla. Neatsidžiaugia tuo mano šeima. Tik gaila, kad akis man atmerkė stiprus sukrėtimas. Pamačiau, kad gyvenimas yra laikinas. Reik bendrauti su artimais, o neišgyventi svetimų vaikų bėdas ar moka skaityti, ar rašyti, ar tas tėtis taip pasakė ar anaip.

oi, taip ir yra. g.gif Pirmiausia mes užmirštame savo vaikus, savo šeimą. reikia išmokti dirbti - mokytojos darbą.

QUOTE(leliuko_mama @ 2012 12 03, 13:15)

kada grįžti į darbą?

QUOTE(zuzanele @ 2012 12 03, 14:10)
Kaip gražiai pas mus sninga wub.gif Žiūriu pro langą ir atsigėrėt negaliu. Prie lango auga beržas, eglė ir abu padabinti sniegu wub.gif

Palaima širdžiai ir atgaiva sielai toks vaizdelis.
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 12 03, 12:59)
kada grįžti į darbą?

maziukui rytoj 2 metukai smile.gif bet dar turiu kasmetiniu atostogu susikaupusiu (lyg ir normaliai atostogaudavau, bet net pati nustebau, kad nemazai susikaupe (49 dienos! smile.gif ) pirma nestuma visa beveik biuleteni turejau, gal uz ta laikotarpi kazkiek priskaiciavo atostogu, tiksliai nezinau. tai dar iki Kaledu atostogausiu, o paskui jau i darba...
Atsakyti