Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

Aš manau, kad žmonių supratingumas turi būti ne tik švenčių metu. Jis turi viešpatauti visada mumyse. Turim mokėti suprasti bei gebėti atleisti visada. Man šventės jau tampa komercinės ir visiškai praradę prasmę.
Atsakyti
Noriu pasitikslinti, į kurį paštą dabar siunčiate? Išsiunčiau į pirmąjį Kalėdoms.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 12 02, 21:15)
Noriu pasitikslinti, į kurį paštą dabar siunčiate?  Išsiunčiau į pirmąjį Kalėdoms.

Siunčiam į pirmą, dabar juose abiejuose vietos yra, tik dar reikia šiokią tokią tvarką padaryt, kad vėl sistema būtų. Bet čia jau reikia laukti geresnių laikų cool.gif (pas mane laiko vagis įsisuko, jei kuri sučiupsit, duokit ir man žinią, įkrėsiu aš jam kaip turi būt lotuliukas.gif lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 02, 21:20)
(pas mane laiko vagis įsisuko, jei kuri sučiupsit, duokit ir man žinią, įkrėsiu aš jam kaip turi būt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ).

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 12 02, 21:13)
Aš manau, kad žmonių supratingumas turi būti ne tik švenčių metu. Jis turi viešpatauti visada mumyse. Turim mokėti suprasti bei gebėti atleisti visada. Man šventės jau tampa komercinės ir visiškai praradę prasmę.

Svarbu nepamiršti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 02, 22:20)
Siunčiam į pirmą, dabar juose abiejuose vietos yra, tik dar reikia šiokią tokią tvarką padaryt, kad vėl sistema būtų. Bet čia jau reikia laukti geresnių laikų  cool.gif (pas mane laiko vagis įsisuko, jei kuri sučiupsit, duokit ir man žinią, įkrėsiu aš jam kaip turi būt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ).

Manau jis ne pas vieną iš mūsų lankėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Prasideda ramus Kalėdų laukimas. Projekte "Visa Lietuva skaito" nedalyvausiu, tačiau vaikams skaitysiu knygas, užduotis rengsiu iki Kalėdų. Stengsimės daryti gerus darbus ir nedaryti blogų.

O raiškiojo skaitymo konkurse ar žadat dalyvauti? Gal kokių eilėraščių apie knygą turit?
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Neverta pyktis dėl nelabai reikšmingų dalykų. Manu, kad kusju noriai bendrauja ir dalinasi savo patirtimi (aš pastaruoju metu tam mažai turiu laiko blush2.gif ), tad raktelį jau užsidirbo.
Reikia džiaugtis, kad mūsų ratas didėja, tik, aišku, nemalonu, kad atsiranda "trumpalaikių" kolegių ir pasinaudoja mūsų geranoriškumu. Tikėkimės, kad nebebus mūsų turto naikintojų biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų mokykla dalyvaus projekte "Visa Lietuva skaito", aš konkrečiai sutikau su savo klase dalyvauti, mano vaikai pirmokai, tai man čia labai naudingai viskas atrodo, bet ką reiks daryt, be skaitymo dar nežinau.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 02, 20:36)
Štai šiandien gavau tokį laišką:

Laukiu tavo atsakymo.
Nuoširdžiai.[/i][/font]

Jei laiškas buvo išsiųstas į až, tai ar gražu jį paviešinti visoms g.gif
Tuo labiau, kad siuntėja savo laišką baigė "Nuoširdžiai"
Man tai būtų skaudu, netgi labai verysad.gif

QUOTE(kusju @ 2012 12 02, 21:14)
Taip, parašiau ir paklausiau tai, kas man rūpi. Tik va- rašiau tai až. Asmeniškai. Kiek suprantu, až yra až. Bet gal ir vėl aš kažko nesuprantu ir esu kažkokia nesusipratėlė.

Nebesupratntu ir aš, kas čia darosi ir kam čia naudinga banguoti g.gif

Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 02, 22:37)
Mūsų mokykla dalyvaus projekte "Visa Lietuva skaito", aš konkrečiai sutikau su savo klase dalyvauti, mano vaikai pirmokai, tai man čia labai naudingai viskas atrodo, bet ką reiks daryt, be skaitymo dar nežinau.... biggrin.gif

O tu pati užsireistravai kaip dalyvis, ar kaip lyderis?
Bandžiau registruotis kaip dalyvis, bet man kažkokią nesąmonę vis atidarydavo. Tai jei pavaduotojai pavyko kažką sugalvoti - tai ir aš tada dalyvausiu.
Papildyta:
QUOTE(vaiduuse @ 2012 12 02, 22:36)
Sveikos, merginos  smile.gif  Neverta pyktis dėl nelabai reikšmingų dalykų. Manu, kad kusju noriai bendrauja ir dalinasi savo patirtimi (aš pastaruoju metu tam mažai turiu laiko  blush2.gif ), tad raktelį jau užsidirbo.
Reikia džiaugtis, kad mūsų ratas didėja, tik, aišku, nemalonu, kad atsiranda "trumpalaikių" kolegių ir pasinaudoja mūsų geranoriškumu. Tikėkimės, kad nebebus mūsų turto naikintojų  biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 02, 21:41)

Papildyta:
O tu pati užsireistravai kaip dalyvis, ar kaip lyderis?
Bandžiau registruotis kaip dalyvis, bet man kažkokią nesąmonę vis atidarydavo. Tai jei pavaduotojai pavyko kažką sugalvoti - tai ir aš tada dalyvausiu.

Pas mus mokykloje bibliotekininkė bus atsakinga už šį projektą, tai smulkmenų nežinau, ką pasakys, tą ir darysiu.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 02, 21:20)
Siunčiam į pirmą, dabar juose abiejuose vietos yra, tik dar reikia šiokią tokią tvarką padaryt, kad vėl sistema būtų. Bet čia jau reikia laukti geresnių laikų  cool.gif (pas mane laiko vagis įsisuko, jei kuri sučiupsit, duokit ir man žinią, įkrėsiu aš jam kaip turi būt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ).

Tausok save, 22peliuk22.
Aš žinokit jau gyvenu šeimoje, o ne kartu su mokykla. Neatsidžiaugia tuo mano šeima. Tik gaila, kad akis man atmerkė stiprus sukrėtimas. Pamačiau, kad gyvenimas yra laikinas. Reik bendrauti su artimais, o neišgyventi svetimų vaikų bėdas ar moka skaityti, ar rašyti, ar tas tėtis taip pasakė ar anaip. Užaugo, gal tiksliau praaugo, mano sūnus matydamas mamą pastoviai dirbančią, susiraukusią. Dažnai retoriškai klausdavo ir pats atsakydavo: "Ką veiksi? Tai aišku, kad vėl prie kompo dirbsi." Mokslai irgi nekaip, apleidau pirmus tris metus, tai dabar taisom spragas, jei jau pavyks jas ištaisyti. verysad.gif
Ir kai Aurute sako, kad jei liųdna tapo, kai vaikai išvyko iš namų.
Pripaisčiau čia aš jums mergaitės. Bet gal mano dabar jau tokios nuotaikos. blush2.gif
Atsakyti