Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(kusju @ 2012 12 02, 21:14)
Taip, parašiau ir paklausiau tai, kas man rūpi. Tik va- rašiau tai až. Asmeniškai. Kiek suprantu, až yra až. Bet gal ir vėl aš kažko nesuprantu ir esu kažkokia nesusipratėlė. Na, bet, peliuk, tau taip patogiau- tavo valia.
Laiške ps, parašiau, kad virtualumas duoda didelį minusą. Jis neleidžia matyti, girdėti žmogaus. Ir visus užrašytus žodžius kiekvienas interpretuoja per savo vidų ir suvokimą. Kaltinimų nėra, yra tik klausimai.
Jei tikrai nei vienas narys nėra gavęs slaptažodžio po mėnesio, o visi gavo tik po 2-3 ar 4- ių - oki. Aš tai priimu.
Ir dar... mėgstu tiesiai šviesiai, nevyniojant į vatą. Tai gal savo nuomonę tiesiog viešai visos, o ne į až.
Pasikartosiu- neturiu jokio noro kelti intrigų. Tai ne mano būdas. Tiesiog jei kas neaišku- klausiu, jei ko nesuprantu- aiškinuosi. Tai tiek...  4u.gif

KANTRYBES kantrybes ir dar kartą kantrybes, nes mūsų darbas toks kuris reikalauja Didelės kantrybes, tai ir čia turėkime truputį kantrybės ir nušvis saulė jūsų padangėje. Juk peliukas dirba už AČIŪ tai nekelkime jai daugiau rūpesčių
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 02, 21:27)
Kažkaip nors ir nenori, bet gaunasi negražiai  blush2.gif . Anksčiau taip nebuvo mūsų ratelyje. Artėja Kalėdos, nesipykim, būkim atlaidesnės  4u.gif . Suprantu, kad sunku laukti, bet spaudimu nieko nelaimėsi  schmoll.gif .

Na, jei klausimai yra spaudimas.....

Paskutinis laiškas ta tema iš mano pusės.

Jei merginos pasijutos nesmagiai- atsiprašau. 4u.gif

Atsiprašau,peliuko, kad uždaviau man rūpimus klausimus.

Taškas.
Atsakyti
Mergaitės, gal žinote kokį šaunų puslapiuką apie Kalėdų senelio namus. Žinau, kad pernai su vaikais žiūrėjome berods muzikinį video, kaip Kalėdų senelis tvarkosi namuose, ką veikia jo pagalbininkai. Visur savo lobyne naršau, bet niekur nerandu. Gal žinote kažką panašaus?
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 12 02, 20:31)
KANTRYBES kantrybes ir dar kartą kantrybes, nes mūsų darbas toks kuris reikalauja Didelės kantrybes, tai ir čia turėkime truputį kantrybės ir nušvis saulė jūsų padangėje. Juk peliukas dirba už AČIŪ tai nekelkime jai daugiau rūpesčių

drinks_cheers.gif

Čia susidėjo kelios temos, kurios mums nemalonios.
Aš labai nemėgstu pyktis, nes paskui negerai jaučiuosi verysad.gif
Mergaitės, juk taip smagu čia susitikti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 02, 21:21)
Visoms privalu laikytis taisyklių 4u.gif

Visiškai pritariu "kantrybė - dorybė" friends.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 12 02, 21:35)
Mergaitės, gal žinote kokį šaunų puslapiuką apie Kalėdų senelio namus. Žinau, kad pernai su vaikais žiūrėjome berods muzikinį video, kaip Kalėdų senelis tvarkosi namuose, ką veikia jo pagalbininkai. Visur savo lobyne naršau, bet niekur nerandu. Gal žinote kažką panašaus?

http://www.santaclausvillage.info/
Atsakyti

Ar ne tas puslapis: http://www.santaclausvillage.info/

Atsakyti

Kalėdų senelio namai
Atsakyti
http://www.santaclauslive.com/main.php?link=santa_claus_live&kieli=eng
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 12 02, 21:37)

Ačiū už pagalbą. Panaudosiu.
Atsakyti
Prasidėjo adventas, visom susikaupimo ir ramybės. Juk laukiam gražių švenčių. Būkim viena kitai atlaidesnės ir draugiškesnės.
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 12 02, 21:38)

Ne šitas, bet ačiū už pagalbą, pasinaudosiu.
Atsakyti