Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

Advento kalendorių pasidarėm iš apklijuotų degtukų dėžučių. Į pastą įmečiau nykštukų laiškelius, gal kas pasinaudos.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 02, 19:32)

Aciukas
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 12 02, 18:58)
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 02, 19:32)

Aciukas

Žinau, kad vienos pasakos esu nenuskenavus. Lygtai 7 dienos. Ten vaidinimas neilgas. Jei reikia, ryt galiu parsinešus pasidarbuoti rolleyes.gif

Eglutė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 gruodžio 2012 - 19:23
QUOTE(lutute1 @ 2012 12 02, 16:53)
Šaunusis peliuk, dėkoju Tau už operatyvumą ir darbštumą. Tavo dėka turime naują muzikinį paštą. Ir kaip Tu viską suspėji?
user posted image

Nieko nespėju, šį kartą spektaklio scenarijaus tobulinimo laikas atiteko pašto reikalams lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Muzikinis paštas jau buvo sukurtas, tik jis pradžioje buvo skirtas kitiems tikslams, bet iškilus problemoms su paštu, su Snaudalės palaiminimu jį perkvalifikavom.

O dabar nelabai man maloni tema. Pastaruoju metu vis gaunu pastabų, kad ignoruoju šio formumo dalyvius.

Štai šiandien gavau tokį laišką:
Labas.
Galima klausimą? Kuo aš tau neįtinkau ir neįtinku? a? Nes labai jau akivaizdžiai pastebimas ignoravimas.
Pagal jūsų taisykles- mėnuo praėjo. medžiagos aš tikrai nusiunčiau ir į paštą, ir pačiam forume daug nuorodų daviau. O peliukas to nepastebi...
Norėčiau žinoti kokia priežastis

PS. Kadangi čia inetas, tai problema tame, kad nei tu, nei aš viena kitos nematome ir gal tiesiog ne taip interpretuojame užrašytus žodžius. Juk nei balso tono , nei veido mimikos nematyti.....

Laukiu tavo atsakymo.
Nuoširdžiai.

Kadangi niekada nepuoliau dalinti slaptažodžio vos tik sueina kalendoinis mėnuo nuo to laiko, kai į mūsų gretas įsilieja nauji nariai, tai ir šį kartą to nepadariau. Nieko nenorėdama įžeisti.

Pirmojoje temos žinutėje yra parašyta: bendravimas turėtų trukti bent mėnesį .

Nenorėdama viena prisiimti atsakomybės ir dar kartą susilaukti nepagrįstų kaltinimų, prašau, kad mūsų temos senbūvės išreikštų savo nuomonę dėl raktelio suteikimo kusju. Klausimas į kurį turėtumėte atsakyti: Ar kusju raktelį reikėtų suteikti dabar, ar juo apdovanoti prieš Kalėdas. Savo atsakymus parašykite man į až.

Atsakyti
Na aš irgi labai norėjau to slaptažodžio, bet ,,nespaudžiau'' taip peliuko... smile.gif Kantrybės, kantrybės... 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
smile.gif smilga 1972, ačiū labiausiai už lankstinukų pavyzdžius.

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Štai šiandien gavau tokį laišką:

Taip, parašiau ir paklausiau tai, kas man rūpi. Tik va- rašiau tai až. Asmeniškai. Kiek suprantu, až yra až. Bet gal ir vėl aš kažko nesuprantu ir esu kažkokia nesusipratėlė. Na, bet, peliuk, tau taip patogiau- tavo valia.
Laiške ps, parašiau, kad virtualumas duoda didelį minusą. Jis neleidžia matyti, girdėti žmogaus. Ir visus užrašytus žodžius kiekvienas interpretuoja per savo vidų ir suvokimą. Kaltinimų nėra, yra tik klausimai.
Jei tikrai nei vienas narys nėra gavęs slaptažodžio po mėnesio, o visi gavo tik po 2-3 ar 4- ių - oki. Aš tai priimu.
Ir dar... mėgstu tiesiai šviesiai, nevyniojant į vatą. Tai gal savo nuomonę tiesiog viešai visos, o ne į až.
Pasikartosiu- neturiu jokio noro kelti intrigų. Tai ne mano būdas. Tiesiog jei kas neaišku- klausiu, jei ko nesuprantu- aiškinuosi. Tai tiek... 4u.gif
Atsakyti
doh.gif Kas čia darosi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 02, 19:36)
Pirmojoje temos žinutėje yra parašyta: bendravimas turėtų trukti bent mėnesį .

Visoms privalu laikytis taisyklių 4u.gif

Atsakyti
Puslapis
Prisiloginus galima gauti visai neblogų dalykų atsispausdinti nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 12 02, 21:20)

mirksiukas.gif PILNATIS
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 12 02, 20:20)

Labai nemalonūs dalykai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 12 02, 21:14)
Taip, parašiau ir paklausiau tai, kas man rūpi. Tik va- rašiau tai až. Asmeniškai. Kiek suprantu, až yra až. Bet gal ir vėl aš kažko nesuprantu ir esu kažkokia nesusipratėlė. Na, bet, peliuk, tau taip patogiau- tavo valia.
Laiške ps, parašiau, kad virtualumas duoda didelį minusą. Jis neleidžia matyti, girdėti žmogaus. Ir visus užrašytus žodžius kiekvienas interpretuoja per savo vidų ir suvokimą. Kaltinimų nėra, yra tik klausimai.
Jei tikrai nei vienas narys nėra gavęs slaptažodžio po mėnesio, o visi gavo tik po 2-3 ar 4- ių - oki. Aš tai priimu.
Ir dar... mėgstu tiesiai šviesiai, nevyniojant į vatą. Tai gal savo nuomonę tiesiog viešai visos, o ne į až.
Pasikartosiu- neturiu jokio noro kelti intrigų. Tai ne mano būdas. Tiesiog jei kas neaišku- klausiu, jei ko nesuprantu- aiškinuosi. Tai tiek...  4u.gif

Kažkaip nors ir nenori, bet gaunasi negražiai blush2.gif . Anksčiau taip nebuvo mūsų ratelyje. Artėja Kalėdos, nesipykim, būkim atlaidesnės 4u.gif . Suprantu, kad sunku laukti, bet spaudimu nieko nelaimėsi schmoll.gif .
Atsakyti