Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(simba3 @ 2012 12 02, 16:32)
Sveikutes 4u.gif

Noriu paklaust , kas ten siunte kaledini zaisliuka siandien?/ Tai tiesiog patepi skiestais klijais indeli is uzklijuoji  servetele?? Ar kazkaip gabaliukais klijuoja, ar visa gabala deda. Sunku ten fotkei iziuret.

Dar noriu papasakot, pas mus sia savaite vyko nerealiai faina Parasiutu svente.

Manau, kad ten panašiai dekupažo technika. Dažai klijais, dedi visą ar gabalą servetėlės ir priklijuoji. Ant viršaus dar kartą patepi klijais. Tik dekupažuojant reikia imti vieną sluoksnį servetėlės. O čia, kad vaikams būtų paprasčiau, manau, imama visa. Na bent aš taip daryčiau ax.gif

Šauni šventė. Pamokyk ir mus gaminti parašiutus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, kurios dirbat su Riesutu 2 klaseje. Ar vaikai viska padaro per pamoka? Maniskiai greit viska atlieka, nors nuo 2 ar 3 uzduoties is vadovelio sp[rendziam i sasiuvinius. Mums vius truksta uzduociu. Gal kuri dirbat pagal Kiseliova? Ir butu nelabai sunku atskenuot pratybas ar papildomas uzduotis??? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 02, 16:37)
Manau, kad ten panašiai dekupažo technika. Dažai klijais, dedi visą ar gabalą servetėlės ir priklijuoji. Ant viršaus dar kartą patepi klijais. Tik dekupažuojant reikia imti vieną sluoksnį servetėlės. O čia, kad vaikams būtų paprasčiau, manau, imama visa. Na bent aš taip daryčiau ax.gif

Šauni šventė. Pamokyk ir mus gaminti parašiutus mirksiukas.gif

Aaaa? na palauksiu autores komentaro.

Del parasiuto gaminimo, paieskosiu darbe apraso, jei rasiu (tureciau rast) nuskenuosiu(nors skenuot neikad nebandziau, bet gal pavysk). O parasiutai darosi is siuksliu maiseliu, ir puikiai nusileidzia.

Kadangi svente yra aprasyta internetiniame psl, tai manau turiu teise cia ideti nuoroda, galit paziuret, kaip vyko svente. bigsmile.gif
http://www.vilkmerge...c...&Itemid=177
Paskutineje foto matosi, kaip leidziasi parasiutai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 02 gruodžio 2012 - 16:41
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 02, 16:38)
Norėjau paklausti, kas žadate dalyvauti projekte "Visa Lietuva skaito" , koks dalyvavimo tikslas? Kažkur būsit paminėtos ar kažkokį raštą gausit? g.gif

Visa info yra projekto puslapyje. smile.gif Jei trumpai-tikslas- kasdienis skaitymas vaikams po 20min. (yra 3 galimi variantai)+ renginių organoizavimas, ėjimas į biblioteką. Kad dalyvauji bus įrašyta jų puslapyje, bus kvietimai į konferencijas, renginiai kvalifikacijos tobulinimui ir t.t
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 02, 15:23)
thumbup.gif Taip paprastai ir taip gražu
Na man gal užteks ir pavaduotojos - direktoriaus neliesiu hihihi.gif

smile.gif O aš paliesiu smile.gif Lai ateis,pabus ir paskaitys. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2012 12 02, 17:41)
Paskutineje foto matosi, kaip leidziasi parasiutai.
Superinis renginukas. thumbup.gif Pas mus erdvės nėra tokiam renginiui...Nebent pavasarį lauke g.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 02, 13:22)
Nuo šiol naudosimės dar vienu papildomu paštu: pradinukiumuzika@gmail.com, slptažodis - tas pats, kaip ir mūsų senų paštų.
Nesikeičia jokios dalinimosi medžiaga sąlygos: dalinamės tuo, kuo turtingos ir kuo galime su visomis pasidalinti: patarimais, siuntiniais, kvietimais, šauniomis nuorodomis.

Šaunusis peliuk, dėkoju Tau už operatyvumą ir darbštumą. Tavo dėka turime naują muzikinį paštą. Ir kaip Tu viską suspėji?
user posted image
Atsakyti
Į muzikinį paštą nusiunčiau Kalėdinių dainų, bet čia ne vaikiškos. Gal kartais kur nors prireiks.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 12 02, 17:32)
Noriu paklaust , kas ten siunte kaledini zaisliuka siandien?/ Tai tiesiog patepi skiestais klijais indeli is uzklijuoji  servetele?? Ar kazkaip gabaliukais klijuoja, ar visa gabala deda. Sunku ten fotkei iziuret.

Foto gavosi nelabai kokybiškos, bet darbo principas panašiai kaip dekupažuojant. Pirmiausia indelio dugną įkirpti tiek, kad pro jį galėtų prakišti varpelį- ant dailaus siūlo pakabintą karoliuką. Tada indelį vaikai patepė klijais ir visą servetėlę užklijavo ant viršaus. Palaikė pirščiukais apspaudę, perrišo raudonu blizgiu siūlu ir žaisliukas baigtas.
Pirmokams buvo nesudėtinga, nors kai kurie iš pradžių žioplinėjo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 12 02, 17:01)
Foto gavosi nelabai kokybiškos, bet darbo principas panašiai kaip dekupažuojant. Pirmiausia indelio dugną įkirpti tiek, kad pro jį galėtų prakišti varpelį- ant dailaus siūlo pakabintą karoliuką. Tada indelį vaikai patepė klijais ir visą servetėlę užklijavo ant viršaus. Palaikė pirščiukais apspaudę, perrišo raudonu blizgiu siūlu ir žaisliukas baigtas.
Pirmokams buvo nesudėtinga, nors kai kurie iš pradžių žioplinėjo. smile.gif

Ačiū , Lutute1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 02, 11:19)
ir veidus, kuriems reikia nupiešti trūkstamas detales. Gal pasinaudosit mirksiukas.gif

nuostabus dalykėlis. ačiukas didelis 4u.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 02, 12:22)
Sveikos,

bandžiau atlaisvinti vietos ir šiek tiek padaryti vietos. Dar ne viskas pabaigta, bet manau, kad visom aktualu prieiti prie visos medžiagos. Taigi:

Kaip šauniai padirbėta 4u.gif . Verta pagyrimo
Atsakyti
Knaisiojuosi po internetą, ar reiktų smulkaus spalvinimo- panašu į mandalas?
Ir ar reiktų spalvinimo plotelių, tiktų pirmokams, tik rusiškai nurodytos spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes ,
Ar musu lobyne yra ta kaledine knyga 25+1 ( nepamenu tikslaus pavadinimo)
Pirmam paste nemaciau, nors kazkas minejo, kad yra. Turbut skenuotu knygu lobyne ji
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 12 02, 18:28)
Sveikutes ,
Ar musu lobyne yra ta kaledine knyga 25+1 ( nepamenu tikslaus pavadinimo)
Pirmam paste nemaciau, nors kazkas minejo, kad yra. Turbut skenuotu knygu lobyne ji

Tikrai yra. Aš siunčiau. Tik gal vadinasi Kalėdų pasakos arba mano niką mirksiukas.gif Antram pašte, lapkričio 20 diena, skanuotos knygos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 gruodžio 2012 - 18:36
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 02, 19:32)
Tikrai yra. Aš siunčiau pernai atrodo lapkričio pabaigoj. Tik gal vadinasi Kalėdinės pasakos arba mano niką mirksiukas.gif

Tikrai taip vadinasi ir berods wordo dokumente mirksiukas.gif Aš tai radau mūsų mokyklos bibliotekoje, tai pasigriebiau, kad niekas nepaimtų ir perspėjau bibliotekininkes, kad laikysiu iki Kalėdų mirksiukas.gif .
Atsakyti