Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(Vildinga @ 2012 12 02, 01:04)
Planuoju ryte prie žvakės.
Mano tėveliai ne tik kad nepyksta, bet ir maloniai sutiko ateiti ryte ir paskaityti vaikučiams. jau dabar sudarinėju grafiką thumbup.gif
Dar ir pavaduotoją prisikalbinau mirksiukas.gif
Atrodo kiek kategoriškai g.gif
Kažkaip iki dabar nebuvo jokių pykčių dėl skenavimo - kas gali, turi, moka tas ir dalinasi. Neatsiunčiau nė vienos skenuotos knygutės, neturiu skanerio, nemoku skenuoti ir nematau reikalo žaisti su fotoaparatu, kad galėčiau jums prastos kokybės vaizdus atsiųsti.
Ir manau čia tokia ne aš viena.
Papildyta:
Pamiršau padėkoti už puikų puslapiuką thumb_yello.gif

4u.gif sveikutes, pritariu pilnai siai nuomonei ir dar jei neturiu ir fotiko tai išmest iš naudotojų. Sakysite gali nusipirkti, patikėkite negaliu, nes per daug problemų.... Ku renginius fotografuoju, ogi telefonu ir kai labai reikia pasiskolinu iš draugų. Kai turėjau skenerį skenuodavau kjiek galėjau. Dabar laukiu geresnių laikų. Dirbu labai mažoj mokyklėlėje ir jokius technikos neturime.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 12 01, 23:13)
MANO SKANERIS IRGI PAKVAILIOJA. KOMPIUTERISTĖ PAMOKINO, KAD GAL REIKĖTŲ IŠJUNGTI LAIDĄ IŠ ELEKTROS IR IŠ KOMPIUTERIO. PO KIEK LAIKO VĖL ĮJUNGTI. TAIP IR PADARIAU. SUVEIKĖ. KAI KITĄ KARTĄ TAIP ATSITIKO VĖL TAI PAKARTOJAU. 

Viskas išbandyta, niekas nebepadeda unsure.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2012 12 01, 23:40)
KEIČIAU SAVO LOGOTIPĄ Į ŽIEMINĮ. TIK NEŽINAU AR PAVYKO.
O, MATAU, PAVYKO. ŠTAI TOKIUS PUODELIŲ KAILINUKUS (NUKOPIJUOTUS INTE) NORIU VISIEMS DOVANOTI PER KALĖDAS. MAN NET SEILĖ VARVA Į JUOS ŽIŪRINT tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Mane jie irgi žavi, internete yra jų įvairiausių wub.gif

QUOTE(Vildinga @ 2012 12 02, 00:04)
Mano tėveliai ne tik kad nepyksta, bet ir maloniai sutiko ateiti ryte ir paskaityti vaikučiams. jau dabar sudarinėju grafiką thumbup.gif
Atrodo kiek kategoriškai g.gif
Kažkaip iki dabar nebuvo jokių pykčių dėl skenavimo - kas gali, turi, moka tas ir dalinasi. Neatsiunčiau nė vienos skenuotos knygutės, neturiu skanerio, nemoku skenuoti ir nematau reikalo žaisti su fotoaparatu, kad galėčiau jums prastos kokybės vaizdus atsiųsti.
Ir manau čia tokia ne aš viena.

Šaunu, kad ir tėveliai įsijungia į skaitymus thumbup.gif
Visiškai pritariu dėl skenavimo drinks_cheers.gif Dalinamės ta medžiaga, kuria galime ir turime mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(janiku @ 2012 12 02, 08:42)
4u.gif sveikutes, pritariu pilnai siai nuomonei ir dar jei neturiu ir fotiko tai išmest iš naudotojų. Sakysite gali nusipirkti, patikėkite negaliu, nes per daug problemų.... Ku renginius fotografuoju, ogi telefonu ir kai labai reikia pasiskolinu iš draugų. Kai turėjau skenerį skenuodavau kjiek galėjau. Dabar laukiu geresnių laikų. Dirbu labai mažoj mokyklėlėje ir jokius technikos neturime.

Kiekviena naudojamės tokiomis technikos priemonėmis, kokias turime. Ir dalinamės tuo, kuo galime 4u.gif Mano kompiuteris senukas, skaneris- toks pats, fotoaparatas- irgi. Bet jais džiaugiuosi ir naudojuosi. Ir nemanau, kad esu kažkuo prastesnė už kitas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 gruodžio 2012 - 09:46
Į pirmą paštą įmečiau snaigių karpymo trafaretų nuorodą ir veidus, kuriems reikia nupiešti trūkstamas detales. Gal pasinaudosit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 gruodžio 2012 - 11:34
Sveikos, mergaitės,
Anksčiau tokia ramybė ir atgaiva pavargusiai sielai buvo mūsų forume. wub.gif Dabar nelabai smagios čia nuotaikos, nes prasidėjo barniai, kaltinimai, pasiteisinimai,...Kalėdomis tai tikrai nekvepia... unsure.gif
Gal jau laikas dėti tašką ir su gera nuotaika vėl kibti į darbus?
Kaip ir anksčiau visoms pagal galimybes pildant mūsų lobių skryneles tuo, kuo turtingos ir kuo gali su visomis pasidalinti: patarimais, siuntiniais, kvietimais, šauniomis nuorodomis ar pan. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 02, 10:45)
Kiekviena naudojamės tokiomis technikos priemonėmis, kokias turime. Ir dalinamės tuo, kuo galime 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba
http://projektai.del...u.d?id=60098525 cia visai neblogas kalendorius adventui smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gyvenkime draugiškai, nes tikrai gal ne visos galime turėti šiuolaikines technologijas ir nemanau, kad yra tokių, kurios tik ima, bet nieko neduoda. Laukime švenčių, tegul širdyse plevena gerumo ugnelė.
Atsakyti
Sveikos,

bandžiau atlaisvinti vietos ir šiek tiek padaryti vietos. Dar ne viskas pabaigta, bet manau, kad visom aktualu prieiti prie visos medžiagos. Taigi:

Nuo šiol naudosimės dar vienu papildomu paštu: pradinukiumuzika@gmail.com, slptažodis - tas pats, kaip ir mūsų senų paštų.

Kaip suprantate šiame pašte bus talpinama medžiaga muzikos pamokoms, skenuotos knygelės muzikai. Laikui bėgant perkelsime viską, kas susiję su muziką, kol kas perkėliau, tai užėmė daugiausiai vietos.

Nesikeičia jokios dalinimosi medžiaga sąlygos: dalinamės tuo, kuo turtingos ir kuo galime su visomis pasidalinti: patarimais, siuntiniais, kvietimais, šauniomis nuorodomis.
Na o tos, kurios nori tapti skenuotojų klubo narėmis, apie tai visos sąlygos mūsų pašte, savo skenuotą medžiagą siunčia į spec.paštą tiesiogiai (na, o jei nori, kad visos narės naudotųsi jų siuntiniais gali atsiųsti ir į bendrą paštą blush2.gif )

Tikiuosi nuo šiol ramiai lauksime Kalėdų ir pabaigsime tas aistras.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 02, 12:22)
Sveikos,

bandžiau atlaisvinti vietos ir šiek tiek padaryti vietos. Dar ne viskas pabaigta, bet manau, kad visom aktualu prieiti prie visos medžiagos. Taigi:

Nuo šiol naudosimės dar vienu papildomu paštu: pradinukiumuzika@gmail.com, slptažodis - tas pats, kaip ir mūsų senų paštų.

Kaip suprantate šiame pašte bus talpinama medžiaga muzikos pamokoms, skenuotos knygelės muzikai. Laikui bėgant perkelsime viską, kas susiję su muziką, kol kas perkėliau, tai užėmė daugiausiai vietos.

Nesikeičia jokios dalinimosi medžiaga sąlygos: dalinamės tuo, kuo turtingos ir kuo galime su visomis pasidalinti: patarimais, siuntiniais, kvietimais, šauniomis nuorodomis.
Na o tos, kurios nori tapti skenuotojų klubo narėmis, apie tai visos sąlygos mūsų pašte, savo skenuotą medžiagą siunčia į spec.paštą tiesiogiai (na, o jei nori, kad visos narės naudotųsi jų siuntiniais gali atsiųsti ir į bendrą paštą  blush2.gif )

Tikiuosi nuo šiol ramiai lauksime Kalėdų ir pabaigsime tas aistras.

Viskas čiki-piki thumbup.gif Skenuotojos pačios nuspręs kur ir kaip kelti savo darbus ir su kuo dalintis. Tik noriu dar papildyt, kad norint tapt klubo narėm ir gaut nuo 5-ių specializuotų pašto dėžučių nebūtina laukti mėnesio - galima iškart, tik yra sąlygos... . Tos kurios dar neturi galimybės įeiti į bendrą paštą, tegul rašo man į a.ž. ir instrukciją atsiųsiu asmeniškai, nes ne visos turi teisę tą instrukciją pamatyti.
Atsakyti
4u.gif AČIŪ už palaikymą, nes jau intensyviai pradedu ieškoti nenaujo skanerio. Medžiagos turiu nemažai ir kai įsigysiu tikrai skanuosiu. Ypač daug turiu lenkiškų vokiškų darbelių žurnalų tik dabar neturiu kaip nuskanuoti. Nenoriu jaustis atsilikele
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 12 02, 12:31)
Viskas čiki-piki  thumbup.gif  Skenuotojos pačios nuspręs kur ir kaip kelti savo darbus ir su kuo dalintis. Tik noriu dar papildyt, kad norint tapt klubo narėm ir gaut nuo 5-ių specializuotų pašto dėžučių nebūtina laukti mėnesio - galima iškart, tik yra sąlygos... . Tos kurios dar neturi galimybės įeiti į bendrą paštą, tegul rašo man į a.ž. ir instrukciją atsiųsiu asmeniškai, nes ne visos turi teisę tą instrukciją pamatyti.

Tik dar noriu papildyti, kad pirmiausia reikia užsidirbti raktelį nuo mūsų pašto, o ten jau perskaityti visas sąlygas.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 01, 21:26)
Susiradau puslapį, bet negaliu perskaityti atsisiųstos paraiškos. Kažkas atsitiko su mano wordu- rašyt galiu, bet paskui atsidarius ar atsisiuntus nieko nematau g.gif

Gal tavo seni word? Nes aš tokią problemą turiu. Naujų docx mano senas kompas neatidarinėja....
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 01, 22:01)
Aš skaitau ryte, pirmos pamokos pradžioje, užgesinu šviesą, uždegu žvakę, įjungiu lemputes mirksiukas.gif
Kadangi jungiuosi į "Visa Lietuva skaito" tai sugalvojau taip: skaitysiu ryte prieš pamokas. Tuo pačiu ir drausmės problema išspręsiu, nes yra vaikų, kurie ateina labai anksti ir duodasi po mokyklą.
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 01, 22:40)
Neturiu aš naujo skanerio.

O aš , kad ir turiu, nemoku nuskanavus sudėt ir padaryt vieno dokumento. Man gaunas atskiri lapai. O kaip visus į vieną sudėt? Gal kuri pamokytų?
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 02, 01:04)

Aš ir tokią mintį turiu mirksiukas.gif Ir pavaduotoją, ir direktorę, ir tėvus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 02, 12:22)

Va čia tai sprendimas thumbup.gif

QUOTE(kusju @ 2012 12 02, 12:40)
Gal tavo seni word? Nes aš tokią problemą turiu. Naujų docx mano senas kompas neatidarinėja....

Wordas naujas. Šiandien dirba be jokių problemų. Kas vakar jam buvo- neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 gruodžio 2012 - 13:19