QUOTE(Vildinga @ 2012 12 02, 01:04)
Planuoju ryte prie žvakės.
Mano tėveliai ne tik kad nepyksta, bet ir maloniai sutiko ateiti ryte ir paskaityti vaikučiams. jau dabar sudarinėju grafiką
Dar ir pavaduotoją prisikalbinau
Atrodo kiek kategoriškai
Kažkaip iki dabar nebuvo jokių pykčių dėl skenavimo - kas gali, turi, moka tas ir dalinasi. Neatsiunčiau nė vienos skenuotos knygutės, neturiu skanerio, nemoku skenuoti ir nematau reikalo žaisti su fotoaparatu, kad galėčiau jums prastos kokybės vaizdus atsiųsti.
Ir manau čia tokia ne aš viena.
Papildyta:
Pamiršau padėkoti už puikų puslapiuką
Mano tėveliai ne tik kad nepyksta, bet ir maloniai sutiko ateiti ryte ir paskaityti vaikučiams. jau dabar sudarinėju grafiką
Dar ir pavaduotoją prisikalbinau
Atrodo kiek kategoriškai
Kažkaip iki dabar nebuvo jokių pykčių dėl skenavimo - kas gali, turi, moka tas ir dalinasi. Neatsiunčiau nė vienos skenuotos knygutės, neturiu skanerio, nemoku skenuoti ir nematau reikalo žaisti su fotoaparatu, kad galėčiau jums prastos kokybės vaizdus atsiųsti.
Ir manau čia tokia ne aš viena.
Papildyta:
Pamiršau padėkoti už puikų puslapiuką
sveikutes, pritariu pilnai siai nuomonei ir dar jei neturiu ir fotiko tai išmest iš naudotojų. Sakysite gali nusipirkti, patikėkite negaliu, nes per daug problemų.... Ku renginius fotografuoju, ogi telefonu ir kai labai reikia pasiskolinu iš draugų. Kai turėjau skenerį skenuodavau kjiek galėjau. Dabar laukiu geresnių laikų. Dirbu labai mažoj mokyklėlėje ir jokius technikos neturime.