Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(linastri @ 2012 11 30, 15:15)
4u.gif  drinks_cheers.gif
Sakykit ar yra kokie aprašai ką kokiam lygiui turi mokėti pirmokas pasibaigus pusmečiui? Tamo yra,kaip suprantu, pasibaigus metams. Turiu labai silpną vaikiuką,kurį greičiausiai reiks siųsti į PPt. .Bet ar galima pirmokui pirmame pusmetyje rašyti nepatenkinamą lygį?  g.gif

mano klasėj buvo labai silpni 2 vaikai, tik pirmos klasės pabaigoje siunčiau į PPt, nes buvo aišku, kad nieko gero nebus. O dabar yra trečiokai, bet dar tik pradeda skaityti ilgesnius žodžius, o rašo tai silpnai - dviskiemenius žodžius su klaidomis.
Mes švęst švenčių važiuosim iš mokyklos į spektaklį.
Atsakyti
Smilga 1972, kaip tu darei tą advento kalendorių ? kaip lankstei ? Ar buvo kur atsiųsta, kaip lankstyti, ar aš tik įsivaizduoju ? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 11 30, 21:32)
Kadangi mūsų paštas perpildytas, tai jeigu padarau ką nors su SMART-u įkeliu į
http://pamokos.bmk.lt/. Čia registruojantis reikia SMART lentos numerio. O gal jau kas lankotės tuose puslapiuose?

LANKAUSI smile.gif SIUNČIAU IR PAMOKŲ. BET LENTOS NR TIKRAI NEBŪTINAS. AŠ JO NETURIU. TAS REGISTRACIJOS LAUKELIS NĖRA PAŽYMĖTAS ŽVAIGŽDELE mirksiukas.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 12 01, 22:40)
man vieną puslapį skenuoti reikia po kelis, kartais ir dešimt kartų kartų, priklauso kaip jis sureaguoja, nes vis nuskenuoja ne po visą, o po dalį lapo. Tai galit įsivaizduokit, kiek laiko turėčiau skenuoti storesnę knygą doh.gif

MANO SKANERIS IRGI PAKVAILIOJA. KOMPIUTERISTĖ PAMOKINO, KAD GAL REIKĖTŲ IŠJUNGTI LAIDĄ IŠ ELEKTROS IR IŠ KOMPIUTERIO. PO KIEK LAIKO VĖL ĮJUNGTI. TAIP IR PADARIAU. SUVEIKĖ. KAI KITĄ KARTĄ TAIP ATSITIKO VĖL TAI PAKARTOJAU. KAI NETIKĖTAI DINGSTA ELEKTRA, TADA VĖL ĮSIJUNGIA, ĮSIJUNGIA IR SKANERIS, O KOMPAS NE. TADA SKANERIO PROTAS SUSIMAKALUOJA.
O GAL REIKIA KEISTI SCHEMĄ. MAN PRIEŠ DU METUS TAI KAINAVO 70LT.
Atsakyti
Mergaitės, pašto užblokavimo problema yra ne jo perpildymas, o neatsakingas jo naudojimas. Šiandien vienas žmogus per 5 min. sau išsiuntė 12 laiškų. O taisyklėse (pašto naudojimo) yra aiškiai parašyta, kad blokuojama dėl neįprasto, aktyvaus naudojimo. Jei jau siunčiatės laiškelius sau, tai nepagailėkite daugiau laiko, užtrukite ilgiau ir palikite galimybę kitoms pasinaudoti paštu.
Atsakyti
KEIČIAU SAVO LOGOTIPĄ Į ŽIEMINĮ. TIK NEŽINAU AR PAVYKO.
O, MATAU, PAVYKO. ŠTAI TOKIUS PUODELIŲ KAILINUKUS (NUKOPIJUOTUS INTE) NORIU VISIEMS DOVANOTI PER KALĖDAS. MAN NET SEILĖ VARVA Į JUOS ŽIŪRINT tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 01 gruodžio 2012 - 23:42
Smagu būtų gauti tokią dovaną wub.gif wub.gif . Taip šilta, švelnu.

Jau daugelis mūsų pakeitė savo kailinukus. Jau pradeda Kalėdom kvepėti. Šiandien buvau prie įžiebtos Kauno eglutės, prieš išvažiuojant snyguriuot pradėjo wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 01 gruodžio 2012 - 23:51
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 01, 18:40)
Sveikos, kol kas nieko nekeisime, esant reikalui sukursime nauja pasta. Kol kas pakentekite del nesklandumu, tikrai padetu, jei kiekviena persiuntusi laiska istrintu ji is isiustųjų ir šiukšledėžės.

Kai ištrini persiųstą laišką iš šiukliadėžės, tai ištrini su visam. Ti ką pabandžiau savo asmeniniam pašte. Jo nelieka visai. Aš dar atsistačiau perkeldama atgal į gautuosius.
Manau, kad geriausia iš vis nesisiųsti, o tik saugoti savo kompiuteryje ar laikmenoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 01 gruodžio 2012 - 23:54
Peliuk, bet ir aš niekad neatkreipdavau dėmesio, kad per penkias minutes iš mūsų pašto susiurbiu naujienas sau. Net nepagalvojau apie tai. Db būsiu atidesnė. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 12 01, 21:52)
O kuriuo dienos metu skaitymas vyksta? Ryte prie žvakės (čia aš kalbu apie Adventinius skaitymus) ar per klasės valandėles ir pamokas?

Planuoju ryte prie žvakės.

QUOTE(rityte @ 2012 12 01, 22:19)
O tėvai nepyksta, kad "nuvagiama" dalis pamokos? Gerai, jei pirma pamoka lietuvių k. O jei matematika? Tėvai juk linkę dėl visko nepasitenkinimą reikšti  unsure.gif

Mano tėveliai ne tik kad nepyksta, bet ir maloniai sutiko ateiti ryte ir paskaityti vaikučiams. jau dabar sudarinėju grafiką thumbup.gif
Dar ir pavaduotoją prisikalbinau mirksiukas.gif

QUOTE(Snaudale @ 2012 12 01, 22:21)
Aš taip pat taip manau. Imti visi nori, bet kai pasiūlai paskenuoti - sunku - skeneris senas. O kitoms tai taip pat nelengva buvo nuskenuot - laiko visiems reikia. Tai turėtų nuspręsti pačios skenavusios tas knygeles - perkelt jas į specializuotus paštus ir palaisvint vietą pagrindinėse, ar ne. Siūlyčiau į pagrindines dėžutes siųsti tik skubią pagalbą - keletą skenuotų puslapių, o visą knygelę perkelti į specializuotą paštą. Kas neturi skenerio - gali su fotoaparatais padirbėt ir gaus raktelį nuo specializuotų pašto dėžučių.

Atrodo kiek kategoriškai g.gif
Kažkaip iki dabar nebuvo jokių pykčių dėl skenavimo - kas gali, turi, moka tas ir dalinasi. Neatsiunčiau nė vienos skenuotos knygutės, neturiu skanerio, nemoku skenuoti ir nematau reikalo žaisti su fotoaparatu, kad galėčiau jums prastos kokybės vaizdus atsiųsti.
Ir manau čia tokia ne aš viena.
Papildyta:
QUOTE(kusju @ 2012 12 01, 20:47)
Štai tikrai smagus Kalėdų senis puslapėlis.

Pamiršau padėkoti už puikų puslapiuką thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 02 gruodžio 2012 - 00:03
QUOTE(Mergelė @ 2012 12 01, 23:54)
Kai ištrini persiųstą laišką iš šiukliadėžės, tai ištrini su visam. Ti ką pabandžiau savo asmeniniam pašte. Jo nelieka visai. Aš dar atsistačiau perkeldama atgal į gautuosius.
Manau, kad geriausia iš vis nesisiųsti, o tik saugoti savo kompiuteryje ar laikmenoje.

Jei trini savo siųstą laišką, tada ištrini su visam, jei laiškas siųstas iš kito pašto, o tu jį tik persiuntei, tai ištrynus iš išsiųstųjų pagrindinis laiškas lieka. Todėl visos siunčiam iš savo paštų biggrin.gif
Atsakyti
MERGAITĖS, BANDAU TVARKYTI MŪSŲ PAŠTĄ. GALI BŪTI TAIP, KAD JIS VĖL BUS UŽBLOKUOTAS. KAI VISKĄ SUTVARKYSIU - PRANEŠIU, NEIŠSIGĄSKIT, KURĮ LAIKĄ GALIT PASIGESTI MUZIKOS SIUNTINIŲ. MANAU, KAD RYT VAKARE GALĖSIU VISKĄ JUMS PAAIŠKINTI IR PRANEŠTI ŠIOKIUS TOKIUS PASIKEITIMUS, BET BENDROS TAISYKLĖS LIEKA TOS PAČIOS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 12 01, 23:48)
Smilga 1972, kaip tu darei tą advento kalendorių ? kaip lankstei ? Ar buvo kur atsiųsta, kaip lankstyti, ar aš tik įsivaizduoju ? smile.gif

Labutis 4u.gif
Buvau įkėlusi nuotraukytę, kaip lankstyti, keliu vėl, nes į paštą nusiuntus galit ir neprieiti smile.gif user posted image
Suklijavau ant lapo, papuošiau ir viskas - labai greita ir tikrai gražiai žiūrisi mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 02 gruodžio 2012 - 08:39