QUOTE(rityte @ 2012 12 01, 21:52)
O kuriuo dienos metu skaitymas vyksta? Ryte prie žvakės (čia aš kalbu apie Adventinius skaitymus) ar per klasės valandėles ir pamokas?
Planuoju ryte prie žvakės.
QUOTE(rityte @ 2012 12 01, 22:19)
O tėvai nepyksta, kad "nuvagiama" dalis pamokos? Gerai, jei pirma pamoka lietuvių k. O jei matematika? Tėvai juk linkę dėl visko nepasitenkinimą reikšti
Mano tėveliai ne tik kad nepyksta, bet ir maloniai sutiko ateiti ryte ir paskaityti vaikučiams. jau dabar sudarinėju grafiką
Dar ir pavaduotoją prisikalbinau
QUOTE(Snaudale @ 2012 12 01, 22:21)
Aš taip pat taip manau. Imti visi nori, bet kai pasiūlai paskenuoti - sunku - skeneris senas. O kitoms tai taip pat nelengva buvo nuskenuot - laiko visiems reikia. Tai turėtų nuspręsti pačios skenavusios tas knygeles - perkelt jas į specializuotus paštus ir palaisvint vietą pagrindinėse, ar ne. Siūlyčiau į pagrindines dėžutes siųsti tik skubią pagalbą - keletą skenuotų puslapių, o visą knygelę perkelti į specializuotą paštą. Kas neturi skenerio - gali su fotoaparatais padirbėt ir gaus raktelį nuo specializuotų pašto dėžučių.
Atrodo kiek kategoriškai
Kažkaip iki dabar nebuvo jokių pykčių dėl skenavimo - kas gali, turi, moka tas ir dalinasi. Neatsiunčiau nė vienos skenuotos knygutės, neturiu skanerio, nemoku skenuoti ir nematau reikalo žaisti su fotoaparatu, kad galėčiau jums prastos kokybės vaizdus atsiųsti.
Ir manau čia tokia ne aš viena.
Papildyta:
QUOTE(kusju @ 2012 12 01, 20:47)
Štai tikrai smagus
Kalėdų senis puslapėlis.
Pamiršau padėkoti už puikų puslapiuką