Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 35 tema

QUOTE(ninkute @ 2012 12 01, 20:47)
Kalėdų Seneliui;
Šventaragio slėnis,
Grįžulo Ratų paštas

taip, šiuo adresu reikia siųsti.
Tik nepamiršti parašyti savo atgalinio adreso. atsakymą gausite.
Atsakyti
Štai tikrai smagus Kalėdų senis puslapėlis.

Puikus advento kalendorius- po žaidimą kiekvienai dienai. Mano vaikai laukė gruodžio 1-osios su nekantrumu. Nuo pirmadienio pradedu skaityti pasakas. Ačiū, mergaitės, už knygos pareklamavimą "25+1" nusipirkau knygynem, pati su didžiausiu malonumu perskaičiau. Pirmadienį išsiunčiu paraišką į "Visa Lietuva skaito vaikams". Kuri nors įsijungėt?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 12 01, 20:09)
sveikos,

2) aš pritariu, kad būtų sukurta nauja pašto dėžutė arba jau  esamose reikia atlaisvinti vietos ir  skenuotas knygas perkelti į joms skirtas pašto dėžutes, kurios yra sukurtos net 6. kaip Jums tokia mintis?Tikra nesunku, tik noro reikia atskenuoti 5 knygas ir gauti naujų  pašto dėžučių slaptažodžius.

Nenorėčiau su tuo sutikti. Esu siuntusi lyg dvi skenuotas knygas. Ir tikrai kartais kyla noras kažkuo pasidalyti, bet pažiūri sąrašą ir matai,kad jau yra.Tai negi siųsi tik dėl skaičiaus. g.gif Rakto nuo šitos skrynelės vis dar neturiu.Taip kad ne visada tik noro nėra verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės, Ačiū už senelio adresus, nes jų taip pat neturėjau ax.gif Dabar rašysim laišką seneliui. Norėjau paklausti, gal kas turite įsirašę ,,Muzikinės nykštukų pasakos". Aš turėjau dar audio kasetę, bet paskolinau, taip ir nebeturiu. Ten labai graži pasaka, su vaikais kažkada vaidinome.
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 12 01, 19:47)
Puikus advento kalendorius- po žaidimą kiekvienai dienai. Mano vaikai laukė gruodžio 1-osios su nekantrumu. Nuo pirmadienio pradedu skaityti pasakas. Ačiū, mergaitės, už knygos pareklamavimą "25+1" nusipirkau knygynem, pati su didžiausiu malonumu perskaičiau. Pirmadienį išsiunčiu paraišką į "Visa Lietuva skaito vaikams". Kuri nors įsijungėt?

Šaunaus skaitymo mirksiukas.gif Aš jau antri metai skaitysiu. Pernai -ketvirtokams, šiemet - pirmokams smile.gif

Susiradau puslapį, bet negaliu perskaityti atsisiųstos paraiškos. Kažkas atsitiko su mano wordu- rašyt galiu, bet paskui atsidarius ar atsisiuntus nieko nematau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 gruodžio 2012 - 20:40
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 01, 20:26)
Šaunaus skaitymo mirksiukas.gif Aš jau antri metai skaitysiu. Pernai -ketvirtokams, šiemet - pirmokams smile.gif

O kuriuo dienos metu skaitymas vyksta? Ryte prie žvakės (čia aš kalbu apie Adventinius skaitymus) ar per klasės valandėles ir pamokas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 01 gruodžio 2012 - 20:54
QUOTE(rityte @ 2012 12 01, 20:52)
O kuriuo dienos metu skaitymas vyksta? Ryte prie žvakės (čia aš kalbu apie Adventinius skaitymus) ar per klasės valandėles ir pamokas?

Aš skaitau ryte, pirmos pamokos pradžioje, užgesinu šviesą, uždegu žvakę, įjungiu lemputes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 01, 21:01)
Aš skaitau ryte, pirmos pamokos pradžioje, užgesinu šviesą, uždegu žvakę, įjungiu lemputes mirksiukas.gif

O tėvai nepyksta, kad "nuvagiama" dalis pamokos? Gerai, jei pirma pamoka lietuvių k. O jei matematika? Tėvai juk linkę dėl visko nepasitenkinimą reikšti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 12 01, 18:09)

reikia atlaisvinti vietos ir  skenuotas knygas perkelti į joms skirtas pašto dėžutes, kurios yra sukurtos net 6. kaip Jums tokia mintis?Tikra nesunku, tik noro reikia atskenuoti 5 knygas ir gauti naujų  pašto dėžučių slaptažodžius.

Aš taip pat taip manau. Imti visi nori, bet kai pasiūlai paskenuoti - sunku - skeneris senas. O kitoms tai taip pat nelengva buvo nuskenuot - laiko visiems reikia. Tai turėtų nuspręsti pačios skenavusios tas knygeles - perkelt jas į specializuotus paštus ir palaisvint vietą pagrindinėse, ar ne. Siūlyčiau į pagrindines dėžutes siųsti tik skubią pagalbą - keletą skenuotų puslapių, o visą knygelę perkelti į specializuotą paštą. Kas neturi skenerio - gali su fotoaparatais padirbėt ir gaus raktelį nuo specializuotų pašto dėžučių.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 12 01, 21:19)
O tėvai nepyksta, kad "nuvagiama" dalis pamokos? Gerai, jei pirma pamoka lietuvių k. O jei matematika? Tėvai juk linkę dėl visko nepasitenkinimą reikšti  unsure.gif

Skaitymas trunka apie 5-10 minučių pamokos. Kalėdinę pasaką skaitysiu jau septinti metai ir niekada tėvai nereiškė nepasitenkinimo. Vaikai visada laukia šitų skaitymų, nes tada leidžiu jiems klausytis kaip jiems patogu- kas susėda ant grindų, kas ant kilimo, kas ateina ir atsisėda šalia manęs. Kai neturėjau šitos knygos, tai vaikai patys iš namų nešdavo kalėdines knygas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 12 01, 21:21)
Kas neturi skenerio - gali su fotoaparatais padirbėt ir gaus raktelį nuo specializuotų pašto dėžučių.

Aš tai be skenerio jau gyvenimo neįsivaizduoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 01, 21:28)
Skaitymas trunka apie 5-10 minučių pamokos. Kalėdinę pasaką skaitysiu jau septinti metai ir niekada tėvai nereiškė nepasitenkinimo. Vaikai visada laukia šitų skaitymų, nes tada leidžiu jiems klausytis kaip jiems patogu- kas susėda ant grindų, kas ant kilimo, kas ateina ir atsisėda šalia manęs. Kai neturėjau šitos knygos, tai vaikai patys iš namų nešdavo kalėdines knygas... rolleyes.gif

Bandysiu ir aš, tikiuosi nebus nepatenkintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 12 01, 21:21)
Aš taip pat taip manau. Imti visi nori, bet kai pasiūlai paskenuoti - sunku - skeneris senas. O kitoms tai taip pat nelengva buvo nuskenuot - laiko visiems reikia. Tai turėtų nuspręsti pačios skenavusios tas knygeles - perkelt jas į specializuotus paštus ir palaisvint vietą pagrindinėse, ar ne. Siūlyčiau į pagrindines dėžutes siųsti tik skubią pagalbą - keletą skenuotų puslapių, o visą knygelę perkelti į specializuotą paštą. Kas neturi skenerio - gali su fotoaparatais padirbėt ir gaus raktelį nuo specializuotų pašto dėžučių.

Man nesunku, aš neišsisukinėju, bet, kaip supratau, čia buvo taikoma man. Neturiu aš naujo skanerio. Jau rašiau, kad man vieną puslapį skenuoti reikia po kelis, kartais ir dešimt kartų kartų, priklauso kaip jis sureaguoja, nes vis nuskenuoja ne po visą, o po dalį lapo. Tai galit įsivaizduokit, kiek laiko turėčiau skenuoti storesnę knygą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 gruodžio 2012 - 22:17